Geen widgets gevonden in de zijbalk

ARNHEM – Zelfverklaard bewustzijnsverbreder en positiviteitsgoeroe Emile Ratelband stond maandagochtend in de rechtbank tegenover de gemeente Arnhem. Hij wil zijn leeftijd aanpassen, maar volgens de gemeente kan dat niet.

http://gld.nl/H–d

#omroepgld #ratelband #arnhem

10 gedachten over “Emile Ratelband over leeftijdsverandering: 'Het gaat over de vrije wil'”
 1. HE CALLS HIMSELF A MOTIVATIONAL SPEAKER!

  OMG!
  … I WOULDN'T WANT TO HEAR OR FOLLOW ANYTHING THIS IDIOT HAS TO SAY AT 69, 79, OR 29!
  RIDICULOUS USE OF AIR TIME!

  THEY COULD HAVE BEEN DISCUSSING SOMETHING TRULY UPLIFTING!

  NOT A CRIPPY DUDE!

  FACTS ARE NOT "FEELINGS"!
  FACT:
  HE IS 69!!!
  FACT:
  HE IS DYING FOR ATTENTION!!!
  FACT:
  HE GREW TALL.
  HE NEVER GREW UP!

  AND MOST IMPORTANTLY!
  FACT:
  HE NEVER ONCE LEARNED TO LOVE HIMSELF AT WHATEVER AGE! HOW PATHETIC!

 2. ben het met hem eens. ik ben geboren als man, ik voel me geen man of vrouw of mens. Ik ben volgens de wet 28 maar voel me 52. Ik vind dat ik het allemaal moet kunnen aanpassen. Anders is iedereen die niet met me eens, me aan het discrimineren. (logischa van de mensenheid tegenwordig)

 3. Geef idioten als deze man een platform en je weet zeker dat Nederland naar de kloten gaat leefde fortuin nog maar dan was dit niet gebeurd.

 4. Het is toch ongelofelijk dat deze bijna honderd-jarige dit soort dingen doet.
  Ja, ik weet dat hij officieel 69 is, maar naar mijn mening is hij overduidelijk 98 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *