Geen widgets gevonden in de zijbalk

15.000 volgens de officiële perscijfers, 25.000 volgens de organisatie.
Ditmaal zijn de mensen die tegen de corona-maatregelen protesteerden niet meer in elkaar geslagen en was er in de pers sprake van verslaggeving die meer objectief was dan ooit, de afgelopen 2 jaar.
Wordt de massa te groot? Nu de maatregelen tegen de horeca en de cultuursector en vooral het door de regering gewenste 2G beleid nog van tafel?
Gelukkig werden de mensen ditmaal niet in een fuik van MEers met getrokken wapenstok gedreven en verliep het vredig, zoals het hoort en het bij eerdere demonstraties had kunnen en moeten zijn. Geen Romeo’s die onrust uitlokten, geen waterkanonnen en geen bijtende honden. Wat een opluchting. Geen politiegeweld.

12 gedachten over “Eindelijk een normaal verslag van een anti corona demonstratie zonder geweld. Amsterdam 16-01-2022”
  1. Ik moet het toch even kwijt ….. als je, je laat vaccineren noemen ze je een schaap maar dit is toch ook behoorlijk kuddegedrag. Allemaal dezelfde mening enz enz. Hoe dan ook kuddegedrag is dus niets mis mee.

  2. Nein – Zwang, Nein– Konzentrationslager, Nein – Sklaverei, Nein – Zombma ! ! ! ! Schnitte Schnitte Schnitte Ärztliche Experimente vorbei
    Personen ! ! ! !
    Ukraine-Solidarität mit Ihnen ! ! ! !

  3. Ik stel voor dat het OMT, burgemeesters en alle anderen die de samenleving treiteren met het coronavirus hun volledige maandsalaris in een pot doen om te verdelen onder degene die door de overheid kapot gemaakt worden.
    Dan zal het vlug gedaan zijn met het virus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *