Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending blckbx today #282 van maandag 26 februari is ook te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-26

Betaallimieten en het einde van anonieme betalingen. Privacy-Expert Bas Filippini stond stil bij de steeds concreter wordende kenmerken van de digitale euro.

Desk: Flavio Pasquino, Jeroen van Maanen en Bas Filippini
Presentatie: Erwin Taams

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#digitaleeuro #bitcoin

26 gedachten over “Einde anonimiteit en begin van betaallimieten door digitale euro”
 1. Die controle waar jullie het over hebben is al lang aan de gang, de meeste Nederlanders zijn schapen waar het wol afgehaald word en blij blaten !

 2. Als ik niet cash kan betalen dan koop ik het niet ,alleen schrik ik van het aantal wietkokers die er rondlopen en alles doen wat er van ze verlangt word !

 3. Met de toeslagen en uitkeringen wordt dit ons door de strot geduwd. Afhankelijke burgers hebben niks te zeggen, alleen gehoorzamen. Twee derde van de Nederlanders ontvangt een toeslag, dus…

 4. We gaan dit niet doen protesten protesten protesten oorlog tegen het hele Europese regime dit mag nooit gebeuren mensen pik dit niet never nooit .!!!!

 5. Wie worden er nou beter van… dat moet je jezelf afvragen. Wij in ieder geval niet. Totale controle, bepalen wat je mag kopen en hoeveel je mag kopen. Co2 budget. We moeten hier niet aan meedoen.

 6. heb vandaag nog contant betaald, in de Hema, na m'n spullen zelf gescand te hebben en alleen te kunnen kiezen tussen pinpas betaling. heb mn contant geld neergelegd. ben benieuwd volgende keer.. als ze er van iets zeggen.. als er geen mogelijk meer is om contant af te rekenen? wat moet ik dan? stelen en voor laten komen? via rechtzaak? heb toch al strafblad.., zaak extra is niet erg, gewoon om statement te maken.

 7. Ik denk zo dat, ook al hoor je dat cash betalen minder wordt, ik juist toch heel wat mensen cash zie betalen.
  Geeft me dan toch weer even een goed gevoel!🙃
  En ja, de totale controle is hun uiteindelijke doel…
  Nadenkend hierover is het gewoon bizar hoeveel mensen dat niet zien en als je het iemand probeert aan te geven dat we steeds meer en meer naar die totale controle op weg zijn. Dan zeggen ze : 'Ik heb niks te verbergen' 😳.
  Nou, ik ook niet, maar ze hoeven daarom nog niet te weten dat ik b.v. regelmatig een heerlijk sukadelapje koop, etc, etc,…maak ik zelf wel uit.
  Een heel enkele keer tref ik iemand die je serieus neemt en zet je die persoon toch weer even aan het nadenken…
  Mmmm🤔, vraag me af… de bedenkers hiervan….die zullen dan toch ook wel dat limiet van €3000,00 hebben? Wel zo eerlijk toch?🤗
  Maar goed….we weten het antwoord wel🥺

 8. JONGENS,…… PLEASE,……. HET.GOEDE.GAAT. WINNEN,…… EN. DIGITAAL. GELD. IS. PURE EVIL…….
  DIT. GAAT. NIET. GEBEUREN,……. WE WORDEN. OP. TIJD. GERED…….!!!!!!!

 9. Mensen krijgen straks een UBI ..als AI je baan inpakt, krijgen je 1200 digitale euro's die kan je uitgeven aan wat de overheid bepaalt..over 15 jaar heeft ai 70% van alle banen ingepikt en hangt dus bijna iedereen aan overheidsgeld!! Die betaalt bepaalt!! Ubi is de totale ultieme controle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *