Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_213/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_231/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

23 gedachten over “Eenzaamheid onder jongeren is een groeiend en onderbelicht probleem: "Wilde einde aan leven maken"”
 1. Jammer dat niemand het lef heeft om haar de waarheid in haar gezicht te vertellen. Ga naar de sportschool, Raak die vetrollen kwijt en zoek een baan waar je lekker veel sociale contacten kunt opbouwen en je bent binnen no time over die zogenaamde depressie heen.

 2. aantal jaar geleden zat ik nog bij de scouting. Heel leuk toen in de jaren 2016-2019. Altijd gekkigheid en een beetje de leiding plagen en noem maar op. helaas verdwenen de leuke brutale jochies (we noemde ons zelf het terror groepje). dus bleven de brave woke luitjes achter en ging ik ook maar weg. dit gaat niet meer terug komen natuurlijk.

 3. Wil je vrienden maken?
  Lid worden van een vereniging is een goede manier om vrienden te maken.
  Een motor aanschaffen of een andere hobby uitoefenen samen met anderen kan je een doel geven.

 4. Tja, hoe zou dat komen.
  Ik ben streng opgevoed en hat in de jaren 90 een PrePaid. Na mijn 18 een abonnement.
  Voor 8 uur 's avonds ging de tv niet aan. Buiten spelen was een plicht.
  En zo niet, pak op me billen. Maar dat mag niet meer.
  Het is ook de verantwoordelijkheid van de ouders…..

 5. Ligt ook aan onze kwetsbare maatschappijvorm , het is niet voor niets dat rusland oprukt , het grote westen is spoorloos incompetent eigen staart aan het opeten .
  In de koude oorlog waren we meer verbonden en wisten we gezamelijk prioriteiten te stellen .
  Als ik rob jetten miljarden zie uitgeven denk ik besef jij wel hoe nutteloos jouw doelen zijn als rusland wint en geopolitiek bewijst dat het grote westen verslagen is .
  Er zijn teveel onregeerbare , onbetaalbare agendas om nog ergens in te geloven en ondertussen vecht oekraine voor ons met lege munitieschappen .

 6. dit is exact het soort samenleving wat groenlinks/d66 wil .
  een kapot , gedigitaliseerd , omgevolkt , overbevolkt land .
  alle plebs opgeborgen in kleine hokjes waar ze uit mogen komen om even te werken en daarna weer terug derin.
  al het goede is opgeborgen achter muren of in buitenland en enkel bereikbaar voor de elite .

 7. Vroeger waren er meer sociale plekken waar jongeren naar toe konden, creativiteits centra's en buurthuizen, de soos etc..
  Deze zijn allen ingenomen door migranten waar deze jongeren zich niet meer op hun plaats voelen, het sociale is er vanaf ! Afgenomen eerder door die vervelende instroom !

 8. NOU NIET ALLEEN ONDER JONGEREN HOOR DE WERELD IS EEN ZOOTJE WIE DAT NIET INZIET DIE SPOORT NIET ALLES DRAAIT OM GELD EN WERKEN

 9. Misschien een idee om te delen in welke regio Bianca woont zodat kijkers uit die buurt eens kennis kunnen maken?

  Dapper dat zij haar verhaal deelt

 10. WORDEN WE AL EENS WAKKER, EIGENWIJZE NEDERLANDERS? WAT MOER ER NOG MEER GEBEUREN? Want de HEER, de enige GOD die het universum met de aarde en het uiterst complexe leven daarin heeft gemaakt, heeft een twist met u, met de inwoners van dit land, omdat er geen trouw, en geen weldadigheid, en geen kennis van God meer is in het land; maar wel: rebellie, liegen, stelen, vloeken, geweld, haten, jaloers zijn, overspel doen, ongewenste zwangerschappen door losbandig gedrag, en echtscheidingen. En nu Pedofilie en travestieten “onderwijs” op KLEUTERSCHOLEN!!! En Nederlanders blijven zondigen: bloedschuld volgt op bloedschuld (abortus: 30.000 baby’s per jaar worden in Nederland vermoord !) . Deze SLECHTE regering is een afspiegeling van dit SLECHTE volk. Dit is niet wat u wil lezen of horen, maar het is de waarheid. KEER DAN TOCH AUB TERUG NAAR DE GOD VAN UW VOORVADEREN – JEZUS CHRISTUS – EN ZONDIG NIET MEER. DAN ZAL HIJ EEN GOEDE KEER BRENGEN IN UW LOT EN VAN ONS LAND ! Zo niet, dan word de corruptie en dictatuur – per dag – erger. En vandaag werd het nog WEER erger omdat u nog steeds niet wil luisteren ! Als u zich niet wil bekeren zal u een verschrikkelijke tijd moeten meemaken hier in Nederland – daarbij vergeleken zijn de verschrikkingen van de 2e wereldoorlog slechts een picknick.

 11. Bedankt brave medelanders voor jullie medewerking tijdens het COVID experiment, bedankt voor het weg gooien van de toekomst en vrijheid van onze kinderen.bedankt laffe ouders voor het verpesten van onze jeugd en toekomst.ik vergeet en vergeef mijn laffe medelanders nooit voor hun veraad tijdens het COVID experiment

 12. Try Holotropic Breathwork. Keep going breathing strong and deep after 45min there is a state change. Perception time dissappears and what comes after is simply not explainable. Emotionally fullfilling beyond what you can imagine. You get high like drugs, but this high is real, based on real emotions. After you are in touch with deeper emotions more easily and when you do this together lonely is the last thing you will feel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *