Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit het debat: Langere termijn coronabeleid
16 juni 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Fleur Agema vindt dat er niet veel aan het beleid deugt en dat we de sukkels van Europa zijn geworden door het wanbeleid.

17 gedachten over “Een verhitte Fleur Agema: we zijn de sukkels van Europa geworden, voor de vierde keer in Lockdown..!”
 1. Fleurtje , en nog even dit , er zijn en waren al hele goede medicijnen, die uitstekend werkten/werken , maar ALLE pharmaceuten zagen die pot goud als resultaat!

 2. Wie is "wij? (word nogal vaak gebruikt de laatste tijd) Als je bedoeld "De Nederlandse Politiek/politici Zijn de sukkels van Europa geworden" Dan klopt dat wel ja. Laat de (meeste) burgers er even buiten aub…. iets van een Ruttentje?

 3. Dat is wat Russelll Brand gisteren ook al zei, die private gezondheidszorg/zorgverzekering is gewoon een vihicle om bepaalde mensen geld toe te schuiven en andere af te nemen.

 4. Hebben we het nu weer over Corona!?
  Omg!
  Op naar de volgende avondklok lieve mensen!

  Ik zeg vast! Dikke middelvinger! Have fun maar ik stop met die onzin!

  Ik heb Corona al heel lang geleden de deur uit gesodemieterd!
  Ik ben gezond ik ben een ‘wappie’ en ik ben er trots op!
  😎

 5. Fleur : die eens ECHT onderzoek naar 'Covid 19 /corona', dan kom je tot de ontdekking dat er ruim 2 jaar grove LEUGENS aan ons zijn verteld.
  Alleen om meer MACHT over de burgers te krijgen, door ze absurde maatregelen op te leggen! Die niets, maar dan ook niets met de gezondheid te maken hadden!
  Integendeel: er gingen MEER mensen dood aan de idiote, mensonterende maatregelen/ vaccinatie's, dan aan het 'virus' zelf! En de maatschappelijke/economische schade is NIET in geld /woorden uit te drukken!
  De veroorzakers van dit alles : de overheden-landelijk, op Europees/ internationaal niveau zijn SCHULDIG!!!
  De dag van de afrekening komt : de ALLERHOOGSTE SCHEPPER GOD, SCHEPPER van hemel en aarde, gaat hier door ZIJN ZOON YESHUA/JESUS over niet al te lange tijd een einde maken, aan het menselijk wanbeleid op allerlei terrein dd "machthebbers".

  Psalm 2 . Bron : de BIJBEL- GOD'S EEUWIGE WOORD.

 6. Zoals altijd bij de PVV, 90% klopt gewoon, jammer dat ze het vaccin aanstipt, wat niet werkt, nu niet, maar 2 jaar geleden ook al niet. Bij de gen therapie promotie gaat het mis bij de PVV, daarom moet u bij FVD zijn, daar ligt de waarheid op 99,9%.

 7. Fleur houd op! Stop met zeuren over Covid en richt je eens op de vaccinatie schade. Van Rampst citeren, nou daar maak je indruk mee..

 8. Gewoon regel 1 houden. Ben je ziek blijf je thuis en ziek je het uit, (wat ik doe omdat ik ziek ben) en wat Agema zegt over de zorg klopt helemaal, maar nee, extra boas en de QR code waren natuurlijk belangrijker dan mensen opleiden en bedden opschalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *