Geen widgets gevonden in de zijbalk

Pieter Omtzigt wil campagne gaan voeren op de inhoud. Hoe kijkt hij aan tegen de politieke thema’s die spelen en wat staat Nederland te wachten met de komst van zijn partij?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

12 gedachten over “Een Nieuw Sociaal Contract voor Nederland?”
 1. KIJK UIT!!!
  omtzigt waarschuwt dat hij niet de grootste wil worden

  dat betekent als hij enorm veel stemmen krijgt zal hij niet gaan regeren
  wie denk je dat dan wel gaat regeren?????

  JUIST timmermans
  dan gaat dit land binnen een jaar helemaal kapot.

 2. Ik hoop dat de Nederlanders gezien heeft waar deze man voor en tegen heeft gestemd! Helaas is Pieter één wolf in schaapskleren! Net als de BBB één gecontroleerde oppositie 😢

 3. Het WEF is de inspiratiebron van Omtzigt lijkt het wel. Op 14 januari 2022 was in Davos 'New social Contract' al een begrip bij het WEF.
  Klinkt best leuk wat hij wil of moeten we ons nu al zorgen gaan maken?

 4. Ik heb hier geen vertrouwen. Doet gewoon mee met de propaganda/leugens en niks anders. Dit systeem moet keihard van de tafel geveegd worden en niet anders. En dat heb ik het niet aleen over de overheid. Onderwijs , zorg etc mooet gewoon anders. Vrij energie moet gereleased worden want is er al gewoon. Oo de hele farmaceutische industrie moet neer. Is namelijk niet nodig. zelfs ziekenhuizen zijn voor het grootste deel overbodig. Sterker nog, mensen zijn zelfs eigenlijk niet gemaakt om te werken. Er is een systee opgetuigd waardoor je bij je geboorte al van mens omgevormd wordt tot persoon. En dat kan gewoon niet. Als mensen dat eens gaan inzien….

 5. Geef die broer van DikTromBuls, Paus Timmerfrans iedere dag 10 dozen Bosche Bollen zodat ie zich klem kan vreten. Verder 'n paar prikkies tegen de griep en dan kan die gaan voor de nieuwe Premier van ons oorlogszuchtig Nederland ….

 6. Pffff, Maurice, je bent nog steeds vermoeiend en draait om uitspraken heen. Wellicht heb je goede bedoelingen, maar wees eens een vent. Het gaat je niet zozeer om de inhoud zelf als het gaat om historie v.w.b. temperaturen op aarde? Mijns inziens zou juist hier veel meer aandacht aan besteed moeten worden om duidelijk te maken dat de mens nauwelijks invloed heeft, behalve dat het alleen maar goed is voor onze planten. Die oeverloze discussies over wat niet klopt kan je alleen bestrijden met wat wel klopt. Dus historie, de wetenschappers die helemaal in een deuk liggen op Antarctica over wat wij voorgeschoteld krijgen en met ijsboringen kunnen aantonen dat wij zelfs CO2 gehaltes hadden van zeg ver boven 2.000 ppm toen de mens nog nauwelijks een beitel had. Waar zijn de interviews met wetenschappers die aantonen dat wij zelfs de verkeerde kant op gaan om de CO2 te reduceren? Waar zijn de wetenschappers die aantonen dat wij de laatste decennia juist groener zijn geworden? Je kan dergelijke misinformatie alleen maar bestrijden met echte informatie waar mensen over gaan nadenken en niet met gejammer over dat de ander ongelijk heeft.

 7. Politici kun je nooit vertrouwen. Trump rand jonge vrouwen aan en neukt erop los das geen Christen zijn.

  Een Christen hoort nooit , ik herhaal aan sex te doen behalve voor kinderen.

  Biden een nep Katholiek en zo zijn de meeste alleen maar egoïstisch. Putin ook die wil alleen maar macht net als Biden en Rutte heeft zijn ticket voor de hel al klaar liggen op zijn nachtkastje kies Jezus geen politiek brengt je nooit wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *