Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de video van George Carlin hier: https://www.blckbx.tv/videos/carlin

“Een neurotische populatie die leeft in angst voor ziektekiemen”

George Carlin, een Amerikaanse stand up comedian gaf in 1999 een show onder de titel “You are all diseased”…een hilarische aanklacht tegen de al maar angstiger worden Amerikaanse bevolking die vrijheid, avontuur en levenskwaliteit zo maar verruilt voor veiligheid. We zijn inmiddels 22 jaar verder en hoe actueel is het stuk van Carlin nu, waarbij we in de angst om te sterven aan relatief ongevaarlijk virus voor de meeste mensen, over het hoofd zien dat we alles wat de moeite waard is om te leven vernietigen.

IC’s liggen vol!?

Een land van ruim 17 mljn mensen waar vandaag 30 november 2021 slechts 563 mensen op de IC liggen, waarvan we overigens niet weten of iedereen daar ligt vanwege corona klachten of vanwege een andere klacht en toevallig ook pcr positief testte. En kennelijk is dit de reden waarom ons hele land in een kramp licht? Volg jij het nog? Oh wacht…dat komt door die ongevaccineerden…want slecht 85% van de volwassenen is al volledig gevaccineerd. En die vaccins werken zo goed dat we snel moeten beginnen met een booster campagne want dan zijn we weer veilig. Het is om te janken maar je kan er ook gewoon de draak mee steken en het luchtig benaderen. Ik probeer dat de laatste tijd steeds vaker…als er weer eens stuitend corona nieuws tot me komt…proberen om de humor ervan in te zien en dat doet George Carlin meesterlijk.

Tragiek

In deze hilarische video, die we Nederlands hebben ondertitels voor je, valt alles weer op zijn plek en kun je maar 1 ding doen, ongegeneerd hard lachen om de tragiek van de mensheid en de waan van dag…

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

27 gedachten over “"Een neurotische populatie die leeft in angst voor ziektekiemen"”
 1. zeer grappig dat zeker maar helaas ongelovig. Hij was vrij van de overheid brainwash maar een hater van God en dan mis je alsnog de boot.

 2. SHOCKING: In the wake of Austria's drastic lockdown of unvaccinated people, EU chief calls for throwing out Nuremberg Code
  Ursula Van Der Leyen, the head of the EU commission, told the press on Wednesday that she is in favour of scrapping the long-standing Nuremburg Code and forcing people to get vaccinated against COVID.

  SCHOKKEND: in de nasleep van de drastische afsluiting van niet-gevaccineerde mensen in Oostenrijk, roept de EU-chef op om de Neurenberg-code weg te gooien
  Ursula Van Der Leyen, het hoofd van de EU-commissie, vertelde woensdag aan de pers dat ze voorstander is van het schrappen van de al lang bestaande code van Neurenberg en het dwingen van mensen om zich te laten vaccineren tegen COVID.

 3. Dit is een filmpje van het youtube kanaal After skool, sowieso een interessant kanaal, het zou blckbx sieren dit ergens te vermelden.

 4. Prachtig. Zo kijk ik er ook tegenaan.

  Maar als je altijd heel hygiënisch hebt geleefd, moet je dat wel stapsgewijs afbouwen en dan geleidelijk een avontuurlijker levensstijl opbouwen!

  Toen ik in 1970 bij bedoeïenen op bezoek was en water uit een ton dronk, terwijl het al maanden niet geregend had, ja, toen was ik wel een paar dagen van de wereld.

  Maar ja, mijn moeder was wel aardig hygiënisch: handen wassen als je in de tram geweest was enz.
  Gelukkig heb ik als kind gewoon de mazelen, de bof en rode hond gehad. Later af en toe een griepje, maar nooit een griepprik.
  Wel heb ik nog een Lyme-besmetting gehad, uit voorzorg een dubbele kuur gehad en klaar.

  O ja, als mijn (kleine) kinderen vroeger een snotneus hadden, heb ik gewoon mijn tong gebruikt.
  (Mocht later niet meer bij de kleinkinderen!)

  Triest dat we ons stap voor stap van het gezonde leven hebben laten afsluiten!
  In en in triest dat de meerderheid van onze lieve medeburgers zich zo gemakkelijk gek laten maken.
  Zou dit iets te maken hebben met al die rampenfilms? Dat zal zeker op het onderbewuste hebben ingewerkt.
  Zou daar ook een complot achter zitten? Ook in Hollywood gaat het toch uiteindelijk alleen om geld, roem en macht (en seksuele uitbuiting)!
  En ja, als de meerderheid niet meer te rade gaat bij de schepper van ons lichaam met zijn immuunsysteem, dan heb je ook geen houvast meer in het leven.
  Dan is de gedachte aan ziek worden en doodgaan zo afschrikwekkend, dat je gekke bokkensprongen maakt om dat te vermijden. Tevergeefs!
  Dus nu maar blijven strijden voor de waarheid. En blijven bidden tot de God van alle leven. Want die gruwt hier nog meer van dan wij.
  Hij wil dat mensen vrij zijn om te kiezen, zodat ze uit vrije beweging een relatie met Hem kunnen aangaan. Een relatie van liefde en leven zonder angst.
  Dat wens ik een ieder toe.

 5. Cojona. Al die volgepoepte broeken van al die 85% gevaccineerde burgers… Intussen ben ik nog steeds ongevaccineerd, heb ik nergens een mondkapje op gehad en ben ik al die tijd niet ziek geweest. Hoe harder ik er om lach, hoe meer de NSB'ers wensen dat ik zo ziek word van cojona ("wat het bestaat èhecht"😱🤮) dat ik er aan sterf. En dan lach ik nóg harder. The Joker is er niets meer bij.

 6. Ik kom alleen nog in de supermarkt en ga niet eens meer naar winkel centra, niet uit angst voor wat mij aangedaan kan worden maar omdat ik mijn zelfbeheersing niet wil verliezen en geen geweld gebruik omdat ik niet tegen respectloosheid en onbeschoftheid kan en we in een "samen"leving leven waarin de "recht"staat en hun dieners uitsluitend nog een methode van escalatie kennen. Ik wil niet uit woede en frustratie een politie agent een rolstoel of een kist in slaan want dat is niet wie ik ben en niet wie ik wil zijn. Plus dat ik mij er van bewust ben dat dit precies is wat de overheid wil, dat mensen geweld gaan gebruiken tegen de politie zodat zij een excuus hebben om het leger in te zetten. Ik heb nog steeds een lichte hoop dat we hier nog op een geweldloze manier uit kunnen komen door mensen wakker te blijven schudden totdat wij geen minderheid meer zijn, met geweld en agressie gaat dat niet lukken.

 7. De beroeps leugenaars in het Pieter Baan centrum in Den Haag gaan gewoon door met alle waanzin van het beperken van onze vrijheden. Het word hoog tijd voor een tribunaal!!

 8. Er komt een man, een leverancier van landbouwspullen, op bezoek bij een boeren gemeenschap van Mormonen ergens in Amerika. En hij vraagt "Hoe gaat het bij jullie eigenlijk met corona?".

  Zegt die mormoon "Wij hebben geen tv, lezen geen kranten, geen internet en wij luisteren nooit naar de radio. Wij hebben dus geen last van corona". … Nul gevallen.

 9. Bijna alle mensen met Corona die op de IC belanden zijn of al heel erg ziek van andere zaken en/of veel en veel te zwaar. Het aantal bedden is ook niet lang zo sterk opgeschaald als had gekund. Zolang er zo weinig bedden zijn, dan blijft het land in een wurggreep. Vrij doorzichtig als je het mij vraagt.

 10. Flavio weer helemaal beter, fijn!!
  Doorgedraaid zijn de "volksvertegenwoordigers" Hun agenda is al lang uitgerold, maar men blijft maar spuiten en spuiten, testen en testen… vol ongeloof kijk ik toe en probeer er idd maar de humor van in te zien want anders blijft depressie over! -En daaraan wil ik niet stuk gaan! nimmer!
  Dankjewel weer Flavio, er is hoop voor hen die zich niet laten leiden door angst… Amen!!

 11. En remember: het veronderstelde virus is tot op de dag van vandaag niet geïsoleerd! Het is bluf… ook al roeptoetert Blckbx dat het wel degelijk bestaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *