Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een groot deel van de Kamer vindt dat Ongehoord Nederland te ver is gegaan met de uitzending over de omvolkingstheorie. Staatssecretaris Gunay Uslu: ‘’Ik ga me niet mengen. Ik vind echt dat de NPO ombudsman daar specifiek naar moet kijken. Niet ik.”

Kijk de hele uitzending hier terug: https://www.npostart.nl/op1/23-05-2022/POW_05380356

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/op1npo
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/op1npo
Volg ons op Twitter: https://www.twitter.com/op1npo

Nooit meer een uitzending van Op1 missen? Abonneer je op onze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en NPO Podcast

Spotify: https://spoti.fi/3fsIMGi
Apple Podcasts: https://apple.co/3ib48JR
Google Podcasts: https://bit.ly/3k9HNhD

#Op1

16 gedachten over “Een deel van de Kamer vindt dat Ongehoord NL te ver is gegaan over de omvolkingstheorie | Op1”
  1. Gunay Uslu. Klinkt aardig als een echte Nederlandse naam. Dus hoezo is er geen geen sprake van omvolking? Nederland telt al meer dan 4 ,5 miljoen mensen met een migratieachtergrond dat bestaat uit 200 nationaliteiten. Dat is bijna zoveel als het inwonersaantal van Denemarken of Noorwegen.

  2. Na de gifnaald aanval, en het steeds verder oplopende aantallen gesneuvelden (de huisartsen kunnen al deze strevenden en zieken niet meer aan) kunnen ze ons nu gaan vervangen met mensen uit landen waar deze gifprikken nooit zijn uitgedeeld, immers wilden ze eerst volop in de 3e wereld "onze" restanten gifinjectie's gaan weggeven, maar is er uiteindelijk gekozen om deze maar te vernietigen.

  3. Laten we wel wezen.. volgens het CBS hebben meer dan 4 miljoen mensen in Nederland een migratieachtergrond, ofwel meer dan 25% van de inwoners. Volgens het CBS groeit de bevolking in Nederland louter door massamigratie. In de steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag wonen meer mensen met een migratieachtergrond dan autochtone mensen. Dit zijn puur feiten, feiten die van de elite niet ter discussie gesteld mogen worden.

  4. Omvolkingstheorie of niet.. er is ook een coronatheorie.. Punt is niet dat er een omvolkingstheorie is.. Het punt is dat de linkse elite in Nederland ieder kritisch standpunt rondom het massamigratiebeleid tracht te criminaliseren! Op deze wijze trachten zij critici de mond te snoeren.

  5. Vorige week weer 900 erbij. Het blijft vreemd dat één van de grootste uitdagingen van dit moment een taboe-thema blijft. Dit is één van de redenen voor het volledige gebrek aan visie en planning voor de lange termijn.

  6. Omvolking is gewoon EU beleid, vastgelegd in talloze beleidsstukken die uitgevoerd worden. Dus waarom mag je de realiteit niet zeggen?

  7. Dit is ook een omvolking.En de NLse bevolking wordt niet gevraagd.Het wordt gewoon omgezet.En als men daar dan kritiek op heeft wordt dat weer behandeld aan één van die talkshowtafels.En doe er wat aan???Waar leven we hier eigenlijk????Dit wordt steeds meer een dictatuur.Want vrijheid van meningsuiting hebben we zo langzaamaan niet meer.En als die Sjoerdsma dapper is,schuift hij eens een keer aan bij ON.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *