Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_260/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_259/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

23 gedachten over “Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie”
 1. Je hoeft echt geen "oranjeluis" te zijn" om het optreden van deze verlopen Lebemann met zijn goedkope, rancuneuze borrelpraat naar waarde te kunnen beoordelen. Trouwens Amalia heeft haar naam bij wet gekregen, net als Juliana en haar vier dochters. Niets mis mee meneertje de rooie van Zuydewijn. Nee, dan het Kalifaat. "Naast de god A. mag er geen koning zijn". Smullen wordt dat, één grote Grapperhaus-omarming à la 7 oktober 2023 .

 2. Goede interviewer. Blijven vragen naar de bron van datgene wat die baby met een stropdas om allemaal uitkraamt. Wat een zielepoot was dat zeg.

 3. Jongens, alsjeblieft. Oplichtertje De Roy van Zuydewijn beweert dat onze Hoge Raad én het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in de broekzak zit van Willem Alexander. En jullie zenden dat zonder vragen uit. Ben beter gewend van jullie.

 4. interessant maar die Edwin de Roy Zuydewin wat een figuur. Wellicht waar maar hi onderbouwt niets en lult alleen maar gebakken lucht.

 5. Veel zal waar zijn en ook van alles niet waar, interessante uitzending. Maar wat De Roy van Zuidema zei over Amalia: ‘ze is natuurlijk niet moeders mooiste’, vind ik zeer irritant. Alsof dat belangrijk is. Er worden zoveel oordelen uitgesproken over het uiterlijk van mensen, vaak door mensen die zelf blijkbaar geen spiegel in huis hebben. Wat mooi is is ook heel persoonlijk.

 6. Je zegt allemaal gelijk maar hij en ze familie worden betaald wegens hun afkomst. Staat in de grondwet dat dat verboden is . Oma moet kiezen eten of medicijnen. Hij geeft zich zelf op slag hoe lang word dit nog geslikt

 7. En dit met koningsklacht . Hulde ! Bewondering voor iemand die tegen de bierkaai heeft gevochten en mentaal heeft stand gehouden .

 8. Wij zaten met het hele gezin gekluisterd aan de beeldbuis, terwijl we ademloos luisterden naar de persoonlijke ervaringen van de heer Edwin de Roy van Zuydewijn en de andere unieke gasten n.a.v. hun jarenlange omgang met de leden van het zgn. Nederlandse koningshuis.
  Ik kan na het zien van deze indrukwekkende uitzending van Ongehoord Nederland slechts mijn respect en bewondering uiten voor de MOED die zowel de programmamakers alsook de gasten hebben getoond om getuigenis af te leggen van de resultaten van hun onderzoek naar het wérkelijke verleden van de zgn. Oranjes.
  Ongehoord Nederland heeft ons, de goedgelovige Nederlandse burgers, hiermee een duidelijke waarschuwing gegeven, die we niet in de wind mogen slaan, voorzover we zélf nog niet zouden hebben gemerkt hoe het "royale theaterstuk" aan alle kanten rammelt en kraakt!!!!

 9. Massaal geen rekeningen betalen en belasting . En allemaal ziek melden en niet gaan werken . Dan is binnen enkele weken het systeem gesloopt . Het is zo keihard tijd voor verandering. Ik en me vrouw werken ons de golera ik net bovenmodaal en me vrouw ook maar voor de staat em de zakkenvullerij en zo nog heeeeeel veeeeel medeburgers. Voor niks nada nopes .tijd dat wij als burger en werkende weer gewaardeerd worden . Stop het systeem en de bureaucratie

 10. Eindelijk een zeer goede uitleg van Edwin via deze kanalen, want zelf weet ik dit al jaren, als je een beetje zelf onderzoekt, en niet je laat misleiden door de leugen MSM , de fake oranjes zitten daar niet voor het volk, maar 100% voor zichzelf!! en hebben niks maar dan ook helemaal niks op met het volk!!! Wake Up!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *