Geen widgets gevonden in de zijbalk
20 gedachten over “Edgar Mulder u moet 3 miljoen Duitsers deporteren anders haalt u de doelstellingen niet.”
 1. Wel knap dat je de achterklep haald van een truck! En qua functie nog terrect ook. Wat een ongelofelijk stuk vreten is die van der wal toch, nee express geen hoofdletter! En een gemis voor de greenlobby die ze eerder liefst ook verzwolgen zag worden met Lelystad! Rutte IV liever gisteren opgeruimd dan vandaag!

 2. Deze domme vrouw weet helemaal niet waar ze over spreekt. Ze moet voor de slang gewoon de spreekwoordelijke kastanjes uit het vuur halen.

 3. Dit kabinet moet electoraal afgezet worden de tegenstanders van dit kabinet en stikstof dienen de macht te grijpen volgend jaar in de eerste kamer bbb fvd en ja21 moeten de macht grijpen volgend jaar en verbond sluiten tegen dit kabinet ze mieten vallen

 4. Ik kan niemand serieus nemen die stikstof als een bedreiging ziet. Het slaat echt helemaal nergens op. Boerenlandschap en dan heb ik het niet over GMO, maakt juist onderdeel van de natuur. Het gaat echt nergens meer over. Bill Gates en vriendjes kopen massaal over de hele wereld landbouwgrond voor hun GMO plannetjes, zou dat er iets mee te maken hebben? Volg ook even SkyNews uit Australie, daar en in Nieuw Zeeland wordt hetzelfde spelletje gespeeld.

 5. Edgar Mulder PVV heeft 100% gelijk. Minister van stikstof en natuur heeft 10% ongelijk. Stikstof komt uit de grond.

 6. Niks is er veranderd in 100 jaar, het verdien model van de elite zijn wij, belasting betalen, en dood gaan voor hun belangen.

 7. Stikstof? Maak steden auto vrij! Geen overstap meer op schiphol! Geen vliegen over nederland! Stikstof uit buurland! Duitsland belgie! Dit kabinet! Heeft andere bedoelingen! The projectontwikkelaars die natuurlijk belang erbij hebben! Die partijen steunen? Die landbouw grond ter waarde! Van 9.8 miljard hebben! Opgekocht?4 euro per? Industrie die dubbel uitgestoten heeft eerste 6 mnd? Zonder legale milieu vergunning? Import vlees kip uit canada! Is verwerkte gloorkip uit amerika! Doe dat maar stoppen! POTVERDORIE ZE SPUITEN VLEES VAN KARKAS AF? EN VERWERKEN HET IN VLEES?LEKKER DIE WORST? BOTERHAMWORST! EN VERKOPEN ALS BIO? MAAR ONZE BOEREN PLATGEWALST MET REGELS? HELE WERELD KIJKT MET BEWONDERING NA ONZE BOER! OOK HOOR HE NIKS VAN TIMMERMANS? ZUIDTIROOL GROOTSTE APPELBOOMGAARD TER WERELD.MILJARDEN OMZET JAARLIJKS STIJGEND! DE LUCHT APPEL VOL MET PESTICIDEN! ZE STOPPEN ER NIET MEE?! UIT BRUSSEL HOOR JE NIKS?TIMMERMANS IS BLIND! MAAR DE BOER IS SCHULD! DE LINKSE NARCISTEN GAAN MEER EN MEER NA ONDERDRUKKING!ONTEIGENING? ONTEIGENING? WAT VOLGT? ZE WILLEN ONDER EIGEN BEHEER? COMMUNISME IN AANTOCHT? DAT IS WAT VOLGT? ALS OORLOG 3 ONS NIET VOOR IS? WIE RIEP AL? OOSTLANDEN? DAN KOMT ER MAAR ATOOM OORLOG?

 8. Wat zei hij nou? Duitsers deporteren??? Oei….paniek in kippenhok de Tweede kamer en er wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt om daar het accent op te leggen i.p.v. op de inhoud.
  De voorzitter natuurlijk weer voorop, want die is aangesteld om de selectieve verontwaardiging bij de deugkipjes aan te wakkeren.
  Meer vrouwen in de politiek….NU!

 9. Natuurlijk is Duitsland er nu ook mee bezig het is een gereedschap om landje pik te kunnen doen. Welke elite is daar niet voor. Goed koop grond kopen daar zijn de elites niet vies van die de poppetjes in de regeringen besturen. Zo hebben elites al eeuwen lang boeren of inheemse bevolkingen verdreven.

 10. Hou nou op met deze onzin er is GEEN stikstof probleem. Stikstof is voeding voor planten en bomen net als CO2. Al deze onzin moet van tafel. Weg met de mensen die dit uitvoeren.

 11. Ook voor dit hele kabinet wordt het steeds moeilijker om mensen te vinden die voor een beste som geld voor hun wil komen liegen, en er komen steeds meer van die voormalige leugenaars die opstappen en hun verhaal willen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *