Geen widgets gevonden in de zijbalk

Uit deze gehele uiteenzetting van het RIVM blijkt klip en klaar dat de hele stikstofwaanzin maar één doel heeft, de boeren wegpesten. Naar andere bedrijven wordt niet gekeken. Fabrieken, Schiphol, verkeer, bouwen wordt totaal buiten schot gelaten, met als zogenaamd doel de natuur, terwijl massaal bomen worden gekapt om windmolens en zonnecollectoren te plaatsen.

Uit: RIVM over regionale stikstofdoelen
16 juni 2022
Vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

18 gedachten over “Edgar Mulder ontdekt dat de tabellen van het RIVM en de cijfers over stikstof totaal niet deugen”
 1. Dus dit alles word opgetuigd op een verhaal van een paar natuur”deskundige”. Je moet naar de bron, maar dat zal wel onmogelijk gemaakt zijn.

 2. Bomen worden gekapt voor nog GÉÉN 10% van de energie voorziening, amanzone wordt gekapt om als "biobrandstof" te gebruiken en daar elektrische auto's mee te laten rijden.
  CEO van Schiphol wordt meegenomen naar de BILDERBERG conferentie om opdrachten mee te krijgen hoe het vliegverkeer op zn kop te zetten, "ministers" krijgen betaald van SCHWAB en GATES om Nederland kapot te maken en de co2 "crisis " houdt op bij onze landsgrenzen.

 3. RIVM antwoorden op de twee vragen:
  1. Kan ik geen antwoord op geven
  2. Dat is een vraag voor het Planbureau.

 4. Willen ze ook aub controleren naar chemtrails hoeveel stikstof die uitstoten? Ipv de boeren ervan de schuld geven!!Mensen kijk in de lucht gewone vliegtuigen laten niet zulke grote trails achter die zich helemaal verspreiden door de lucht. Zeg niet dat de uitstoot van vliegtuigen gezond is maar die chemtrails zijn echt heftig de hele lucht word ermee vol gespoten. Mensen aub kijk goed!!!

 5. Begin me toch af te vragen hoe die voorzitters worden gekozen?
  Is het omdat ze goed zand tussen de wielen kunnen gooien, of omdat ze mensen niet uit laten praten of omdat ze van een bepaalde partij zijn die tegen het gevraagde onderwerp zijn?
  Sorry, maar op deze manier gaat het niet goed komen, wat een gedrocht, keer op keer.

 6. Ik waardeer je content maar vind je titel hier wat misleidend.
  "Edgar Mulder stelt vraag over PBL aan RIVM en krijgt geen antwoord" had beter gepast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *