Geen widgets gevonden in de zijbalk

Raad van State had verklaard dat het systeem van vermogenrendement niet deugd.

Uit :Opties voor rechtsherstel box 3
20 april 2022
Vaste commissie voor Financiën

25 gedachten over “Edgar Mulder met zorgen over wiens geld nu afgepakt gaat worden nu vermogensrendement niet deugt.”
 1. Mensen, de gewone arbeider is altijd de sjaak.
  Niks nieuws onder de zon. De meerderheid van deze bevolking heeft wederom op deze partijen gestemd, dus niet zeiken maar slikken

 2. Prachtig, de regering is alvast bezig met beeldvorming. Word er geen keuze gemaakt, dan is het de schuld van de volledige 2e kamer. Word er wel een keuze gemaakt, dan kan de huidige regering alsnog met het vingertje wijzen bij de volgende verkiezingen. Compleet belachelijk dit!

 3. Ik durf te beweren dat er wel degelijk op een heel makkelijke manier de onjuiste heffing in box 3 te berekenen en te corrigeren is; alle belastingaangiften waarin een te betalen vermogen stond boven de vrijstelling, dus waar belasting geheven is, terug storten plus en daar komt ie… met een rentevergoeding!
  Volgende punt zou de correctie moeten zijn van de onjuiste hantering van het eveneens fictieve huurwaardeforfait.

 4. Welke kiezers hiernaar kijken weet ik niet. Iedereen die ervoor gezorgd heeft dat de Rutte 4 bobo’s de lakens uit kunnen blijven delen, hoeven **niet** te klagen over de ellende waarin we gedreven worden. Alleen de rijke klagen niet, maar dat zijn er onvoldoende om Rutte 4 aan de macht te houden. Vraag jezelf af op wie je hebt gestemd, en of je überhaupt ben wezen stemmen. Vraag jezelf hierna af of eigenlijk wel het recht hebt om over dit alles te klagen. Koekje van eigen deeg misschien???

 5. Zolang Rutte blijft zitten is nl gedoemd naar de afgrond te gaan is het niet links om dan rechts om . Ongelooflijk wat er al die jaren gebeurd is en nog steeds gaande is. Stop dit gigantisch wanbeleid die alleen maar de wef dient.

 6. Wat dacht je van die pharma bedrijven die de afgelopen 2 jaar geen belasting hebben betaald hier en daardoor miljarden bespaard hebben

 7. Klopt en dat gaat al zoooo vreselijk lang ,maak je alles op dan krijg je alle uitkeringen .
  Kijk naar criminelen het is zo oneerlijk .

 8. als we morgen die parasiterende koning belasting laten betalen zit de staatskas barstensvol en hoeven we spaarders niet te straffen.

 9. Het komt toch bij de kleine man terecht. Die rijke stinkers hebben allemaal bedrijven en die rekenen dat gewoon door. Alleen via deze weg kan het kabinet die dit heeft veroorzaakt haar handen in onschuld wassen. Ook dit is een great reset plan. Weten jullie overigens dat dit in nederland bedacht is? Het idee is van klaus schwab, maar het in mede door rutte uitgewerkt, hij was hier al mee bezig voor hij president werd.

 10. Ook dit kabinet zou eens moeten leren omgaan als men wat minder inkomsten heeft, dat heet "de tering naar de nering zetten" minder uitgeven dus.
  Bijna alle huishoudens met een normaal inkomen hebben hier heden ten dage mee te maken.

 11. Mensen, het is te laat we gaan naar de klote bid tot de heere jesus christus want hij komt eraan mensen we zitten in het laatste der dagen de anti christ is onderweg

 12. Het geld moet afgepakt worden van de grote graaiers natuurlijk. Als alle rijkste mensen van de wereld maar de helft van hun vermogen zouden delen dan is het hongerprobleem al uit de wereld geholpen. Maar dat doen de zogenaamde filantropen natuurlijk niet.

 13. De mensen met spaargeld worden al gestraft door de inflatie die feitelijk ruim boven de 10% uitkomt. Wellicht de rekening nu eens wereldwijd overhandigen aan degenen die enorme bedragen hebben verdiend aan de Corona crisis en die straks wederom kapitalen gaan verdienen aan de volgende crisis situaties ( klimaat).

 14. WAT EEN BOEVENBENDE IS HET TOCH.
  Of je even je handtekening wil zetten onder een blanco contract.

  Het zijn allemaal incompetente lieden.
  Lagarde de baas van de ecb.
  In de laatste 2 jaar heeft ze 50% gratis geld bijgedrukt. 50% van wat we de afgelopen 50 jaar hebben opgestapeld.
  Maar de inflatie is niet de schuld van Lagarde en het valt wel mee met de inflatie.
  Zo zegt ze als we de volgende items uit het mandje halen dan hebben we nog maar 3% inflatie.
  De items die uit het inflatiemandje moeten zijn:
  Energie, zoals gas en olie
  Huizenprijzen
  Grondstofprijzen
  Voedsel

  Dat zijn namelijk items die niemand gebruikt.
  En dan valt het allemaal reuze mee volgens Lagarde de baas van de Europese Centrale Bank

 15. jarenlang onterecht geld innen, en opmaken, en nu mogen de werkende mensen het gaan oplossen wat een gaaf land he rutte? vieze bloedhond

 16. Dusss dat je gaat toch ook geen contract tekeningen zonder te lezen of te weten van hoe of wat🤷🏻‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *