Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending:
https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/07-04-2022/VPWON_1339243

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

16 gedachten over “Econoom over inflatiebeleid Rutte: "Dit is heel zuur" – Ongehoord Nieuws”
 1. Inflatie wordt in de hand gewerkt door de centrale banken om de overgang naar het nieuwe cash loze, digitale munt systeem mogelijk te maken. Creëer het probleem zelf (Inflatie), en kom zelf met de oplossing (digitale munt).

 2. Dat laatste kan natuurlijk niet, Nederland moet straks de pinpas van andere EU landen zijn. Een Nexit is het enige wat ons kan behoeden van een nog grotere ramp.

 3. Eerder in de uitzending maakte Paul Buitink, op onverschillige wijze, de opmerking dat de boodschappen een paar procent duurder zijn geworden. Waarom wordt deze zogenaamde econoom hierop niet gecorrigeerd? Iedereen weet, of kan weten dat de boodschappen vele, vele procenten duurder zijn geworden!

 4. Nope, we gaan hier niet uitkomen. Het is neerwaartse spiraal.

  Dat is het idee achter die 'Great Reset'. Alles moet stuk en dan vervolgens bouwen we alles van de grond weer op. Er zijn twee problemen met dat concept.
  In de eerste plaats is het Utopia wat ze willen bouwen helemaal geen niet zo'n utopie.
  En ten tweede is wanneer je alles afbreekt, dan is alles stuk. Dan hebben we geen beschaving meer. Dan hebben we zoiets als de middeleeuwen. Uiteindelijk komt het dan wel weer goed. Maar niet voor onze generaties. En dit is wat de elite niet snapt. Zij schieten zichzelf in de voet.

 5. Dit is doel bewust beleid want ze willen de wereld economie laten instorten daarom zijn ALLE centrale banken geld aan het drukken en daarom wordt er ook heel veel geld weggesluisd naar het buiteland. Elke lock down land is een enorme staatsschuld aan het creëren die ze niet kunnen terug betalen en dat is het doel ook. Er gaan een depressie komen waar miljoenen en misschien wel miljarden mensen zullen sterven door hongersnood. En dan komen ze met de basis inkomen en synthetisch voedsel en dat zullen ze brengen als energie neutraal voedsel.

 6. Daarom moeten de boeren weggepest worden en in Afrika worden ze vermoord. Dit is deel van de globale agenda waar het Rutte regime aan mee werkt. Let maar op binnen kort gaan de schappen leeg zijn in de supermarkten. In Duitsland is er al rantsoen en de schappen zijn leeg aan het gaan. Elk lock down land is hyper inflatie aan het creëren en dat is doel bewust.

 7. Ondertussen is Nederland het duurste EU land geworden op gebieden als energiekosten, OV, belasting (van de burgers, niet van grootgraaiers), wonen etc. En maar op de VVD blijven stemmen…

 8. Burgers "compenseren "?
  Sorry luitjes….. de omvolking & "green deal " gaan voor.
  Dus nog ff volhouwe jongs!
  Da goan we ff lekker great resette!
  Da hebbe ge geen nagel meer om aan reet te krabbe!
  BAM!

 9. Je ziet gewoon dat het beleid al jaren is, men wil niets oplossen maar : het geld kan niet op , het klotst tegen de plinten op, steun pakketten, covid steun pakketten in de EU, steun fonds dat niet naar covid blijkt te gaan maar voor gender beleid , klimaat gekte hier en mee betalen in de EU aan de plannen van Timmermans, joepie de overstromingen komen er weer aan in het zuiden , geld kraan weer open , subsidies voor huis isolatie , eclectische auto's, Oekraïne hier en daar , geldstroom op maximale toeren die kant op.. , plan was binnen 4 jaar rutte IV de staatschuld op +/-200%, dat lukt sneller zo.. iedere immigrant heeft een huis nodig, inkomen waarvan echt niet alles zo maar werk heeft… -> eind doel : nooit meer terug in meerdere generaties terug te betalen opgebouwde ( covid)schuld -> Nederland is een bedrijf > Nederland BV , een bedrijf kan failliet , en wij als "werknemer" gaan dit allemaal betalen, per direct ben je je bezittingen kwijt als houder van een sofinummer, schuld eisers? banken /EU , ze komen alles halen .. digitaal basisinkomen te verkrijgen als je lief bent + oppep prik 17 hebt genomen. En het WEF heeft een groot deel van zijn taak vervuld.

 10. Ik ga binnenkort lekker mijn eigen groentes verbouwen in huis. Rutte kan mij de pleuris krijgen met z'n hele kut kabinet. Ik heb precies door waar die kerel allemaal mee bezig is, maar als Nederland niet zelfvoorzienend wordt, dan zal ik ervoor moeten zorgen dat ik dat voor mezelf wordt! En dat moeten wij allemaal gaan doen. Ze willen ons afhankelijk maken van Europa. Daarom kopen ze ook al onze boeren uit. En als we allemaal gewoon eigen boeren worden dan hebben ze daarmee dus niets bereikt. Wij Nederlanders moeten eens slimmer gaan zijn en op een hoger niveau gaan denken. Daar zijn wij juist groot mee geworden door innovatief te zijn. Wij hebben daar onszelf altijd mee kunnen onderscheiden van andere landen. Ik kweek de tomaten en jij de peterselie, we ruilen het met elkaar en niemand die er wat van kan zeggen. Al zullen ze al snel proberen daar ook belasting op te heffen. Denk groot beste mensen. Want samen staan wij sterk tegen deze overheid. Ze willen ons afhankelijk maken want ze denken namelijk dat wij hun nodig hebben. Tijd om ze uit die illusie te doen ontwaken!

 11. Vandaag nog uit de EU. Verantwoordelijken zwaar straffen voor alle misleiding, en inspraak burgers tot de max.

 12. Building Back Better programma is in werking sinds Biden er is!
  Ook Parijs klimaat akkoord wat zorgt voor inflatie en gigantische prijsstijgingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *