Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het grootste natuurgebied van Nederland wordt ernstig bedreigd. De regering wil duizenden windmolens in de Noordzee plaatsen, waardoor diersoorten worden verjaagd en ecosystemen worden verwoest. Gideon van Meijeren wil de constructie van de mega windturbines stoppen.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

13 gedachten over “"ECOLOGISCHE RAMP! Windmolens op zee verstoren natuurlijke ecosystemen", Van Meijeren (FVD)”
 1. De glasvezel deeltjes die er van de wieken afkomen en onze longen binnendringen en longkanker veroorzaken daar hoor je de linkse idioten niet over omdat zij, de vak inhoudelijke onbenullen geen enkel verstand van slijtage van enige materie hebben!

 2. klimaat is zo'n f'n hoax. Hier waar ik woon worden 50 jaar oude bomen omgekapt want ''renovering kabels''. En er worden stronkjes voor teruggezet en dat noemen ze dan bomen.
  pfffff flut nederland.

 3. 1. Onrecycleerbare wieken: EU heeft projecten waarop dat onderzocht is en bedrijfjes & patenten zijn er al enkele jaren om dit op te lossen.
  2. Electriciteitskabels met etc. Dat is wel onderzocht en na enkele tientallen centimeters is er niets meer waar te nemen. ZEKER als het omgeven wordt door water of aarde. Op land hangen ze in de lucht, een veel minder dicht medium. Daar zijn ook afspraken over en onderzocht + veiligheidsfactoren dat er in een straal van x m niet mag gewoond worden. Dit is een heel ander spectrum dan dat van de gsm masten.
  3. Zeehonden/dieren die verjaagd worden naar mindere habitats: dat is allemaal onderzocht bij de milieuvergunning. De windmolen parken zijn een zegen voor de herstel van de zee habitats: de destructieve-visserij met sleep netten die de bodem kaptop schrapen – dat kan niet tussen de windmolens. Daar kan enkel bv kweken van zeewier of mosselkweek op vrij hangende koorden/netten. Dus de bodem kan zich eindelijk na decennia herstellen, vissen hebben er paaigronden, eindelijk terug zeewier om eitjes op te leggen en kleine visjes hebben een plek om zich te verbergen en te groeien.
  Opmerking: De nederlandse vloten kwamen als enige met een duurzaam alternatief op het dreg-net-vissen en doodschrapen van de zeebodem. Nederlandse visserij innovatie centrum kwam als enige met een alternatief op bevel van EU DG MARE: het pulsvissen wat door een 5-tal complete wakko's – maar wel goed georganiseerd – en door manifestatie te houden net voor de deur in het EU Parlement voor er gestemd moest worden over puls-vissen en andere respectvolle vissers technieken die het habitat intact laten.
  4. Bruinvissen etc. Dat is allemaal onderzocht en wordt verder onderzocht en opgevolgd.
  5. Climaatsdestabilisatie: gelieve Uw rekenmodel naar voor te brengen waaruit blijkt dat de mens géén klimaatsdestabilisatie veroorzaakt ook al heeft ie zowat de helft van alle fossiele brandstof er in een 200 jaar al doorgedraaid. Dus miljarden jaren oppotten in 200 jaar erdoor blazen – in de atmosfeer en dat zou niks doen? De hele wereldgemeenschap van de klimatologen – die een 6-tal onafhankelijke rekenmodellen hebben gemaakt – die draaien op supercomputers. Maar U weet het beter. Maar niemand heeft ooit een klimaat model gezien van de ontkenners. U laat zich misleiden door enkele die-hards uit de Amerikaanse olie industrie en blijft die hardnekkig volgen. Waarom doet U dat?
  6. Uw constante bewerkingen "Nederland, Europa stoot niks uit, is verwaarloosbaar". Daar heeft U dus niks toe bijgedragen, enkel ontkent en tegengewerkt: bv zonnepanelen, windturbines, geothermie, etc etc. allemaal omdat het van een andere partij zou komen, gaat U gewoon lekker tegenstemmen en een handvol wakko amerikaanse fossile lobbyisten achterna. In de climaat onderhandelingen gaat het trouwens over de historische uitstoot. De ontwikkelingslanden werpen op: wij zijn de grootste slachtoffers en wij hebben verwaarloosbaar uitgestoten de laatste 200 jaar. En nu mogen wij plots niks meer uitstoten en industriele ontwikkeling doormaken? Makkelijk als Nederlander om met het vingertje te wijzen als je al op het hoogste schavotje staat. Hoe zit het met de solidariteit? Gaan wij toch ook lekker het Amazone woud en de Congo Jungle omhakken en ikea kastjes van maken en aan jullie verkopen? Als we kopje onder gaan – nou, dan gaan we allemaal gezellig samen onder. En de Lage 17 Provincieën zitten in de top 3 om mee kopje onder te gaan.
  7. Boeren: hou daar toch mee op om alle boeren over 1 kam te scheren en alle mensen over 1 kam te scheren. Die boeren worden niet vertegenwoordigd en beschermd door hun federaties maar misleid. Er is een heel DG AGRI en toen dat niet genoeg was een heel DG MARE – alle oplossingen bestaan. In andere EU landen is de corruptie en misleiding er NIET en zijn die boerenbedrijven al lang doorgeschakeld naar een veel diversere landbouw. In Nederland zijn de landbouwers door hun eigen belangenverenigingen misleid – daar is corruptie – om allemaal hetzelfde te doen: 1 boer komt met iets innovatiefs: we gaan aardappelen planten, hup – iedereen copy/paste en de prijzen kelderen. Gaan we vissen kweken, hup: copy/paste – idem ditto. Gaan we varkens kweken: copy/paste en we weten niet waar we met de mest heen moeten etc etc. Waarom is er geen waakhond die de prijzen in de hele keten volgt en in andere EU landen wel? etc nog andere zaken. Europa – DG AGRI & DG MARE helpt die landbouwers om de corruptie in hun federaties bloot te leggen. Help hen daarbij. Maar ja, U bent tegen "Europa". U ziet "Europa" – die 722 EU parlementariers allemaal als mensen die omgekocht zouden zijn door de big industry. Sorry, maar in de meeste EU landen werkt de democratie wél en laten mensen zich niet omkopen. En die rotte appels – iedereen mag elke x jaar stemmen om die te ontmaskeren en eruit te werpen. Soms kan dat door groter te gaan bv EU-27, soms kan dat door kleiner en lokaler te gaan. Nu hebben we beide. Dat er in Nederland corruptie is, dat is geweten in heel Europa met de Dutch Sandwich om giganten geen belastingen te laten betalen. SCHAAM U NEDERLAND ! De toeslag affaire etc allemaal schandalen die in heel Europa bekend zijn. Wat voor raar volk bent U ! Steeds de eerste van de klas – "all in". All-in voor de eMobility bijvoorbeeld, stadbussen die halve dag aan pantografen hangen etc. Waar heeft U het toch over? Doe toch normaal? Schuif toch mee aan die EU-27 tafel – daar komen alle innovatoren bijeen. Echt niet enkel voor big tech etc. U doet alsof het individue niet telt, niks macht heeft, niks werkt. U bent een stellletje Machiavellianisten, narcissisten, psychopaten, sadisten die een hele bevolkingsgroep naar een pathocracy leidt : allemaal papieren tijgers opzetten zoals hierboven. Halve waarheden extrapoleren tot wereldwijde catastrofes en dan hebben we U nodig als leiders om ons daaruit te helpen: het redden van de bruinvis die misleid wordt door onderzee kabels waar de electromagnetische straling na enkele tientallen cm verdwijnt in het water.
  8. De vissers: idem ditto als de landbouwers. Er is een heel Directoraat Mare opgericht: alle beste oplossingen worden daar naar boven en bijeengebracht. Nee: tussen de vorige generaties zaten schurken die – weerom net als bij de landbouwers – hun vissers compleet misleidden: ga maar die bodem af schrapen, hier financiering voor krachtigere motor kan je nog harder schrapen. En dan is er geen zeewier meer, geen plek om eitjes te leggen, te schuilen etc. De duurzame visser is er uit geknikkerd. Gelukkig is er DG MARE die het tij keert. Nederland is nr 1: met het introduceren van het innovatieve puls-vissen en diversificatie. Maar er liggen nog enkele gouden visse-eieren in de mand van het DG MARE – maar U verzwijgt dat. U zet liever een papieren tijger op en leid de vissers en de nederlanders weg van waar de oplossingen verzamelt worden en financiering ligt. Met veel getrom en Machiavellianistisch geroep iedereen afleiden en wegleiden.
  9. sorry geen tijd meer om naar deze onzin te luisteren.

 4. Daar hoor je niemand over…. Maar als er een boorplatform voor gas moet worden geinstalleerd, dan worden alle klimaatmorons wakker, en dwingen de rechterlijke macht om politieke beslissingen te dwarsbomen…. Ook hier is weer de vingerprint van het WEF te zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *