Geen widgets gevonden in de zijbalk

Is dit een goed begin?

De eerste vraag over het onderzoek over de mondkapjesdeal en andere exorbitante uitgaven in het kader van corona, wil het onderzoeksteam van Deloitte liever uitstellen tot later.
Lisa Westerveld stelt hier toch niet echt een heel moeilijk te begrijpen vraag?

Uit: Mondkapjesdeal met Relief Goods Alliance B.V.
5 april 2022
Vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport…

19 gedachten over “Dure onderzoekers willen antwoord op eerste vraag van Lisa Westerveld al liever uitstellen tot later”
 1. Hoe verpak ik het onafhankelijk onderzoek in een objectieve kijk op de mondkapjes deal? Nou niet…dit proces geeft aan dat je dat te horen/te lezen krijgt wat men wil dat je hoort of leest!

 2. Uitstellen??? Wordt het niet eens tijd, om gewapend met de riek, knuppels, enz., naar het Binnenhof te trekken? Dit kabinet blijft zich maar boven de wet plaatsen… Rechtszaken helpen niet… Mensen met een mening worden opgepakt en opgesloten…

 3. Over een jaar of tien zal 'alles' aan het licht zijn gebracht, want wat verdonkeremaand moet worden, dat moet natuurlijk zorgvuldig worden gedaan en dat kost nu eenmaal heel veel tijd bij het consortium "List & Bedrog"! Ik heb er in ieder geval totaal geen vertrouwen in, dat het recht zal zegevieren in deze corrupte scene van graaiers en omgekochte rechters!

 4. Valt er nog wat te construeren en te onderzoeken met zulke losse vage eindjes. Prive mail is mss allang gewist. Ik dacht dat privemail verboden was maar nu opeens is het een soort 'niet gewenst'! Regels worden weer naar eigen voordeel aangepast. Dit voelt als theater.

 5. moet je als burger een foutje maken bij de overheid. Executie verkoop huis , kinderen uit huis geplaatst , beslaglegging salaris , etc etc..

  AAAAAHHHHHHHHHHHJ@!@#@@@!@#$@@@!!!!!

 6. Later? Kunnen ze nog wat belastend materiaal verbloemen !!! Als ze de gegeven nu niet kunnen tonen dan is er fraude in de lucht…maar het is de overheid, dus Duhhhh

 7. Fijn dat dit gebeurt. Maar, het komt op de kosten van de belasting betalers . Dus geeft WEF de opdracht zoveel mogelijk de staat kas leegmaken. Wat ook gebeurt. Past dit precies in hun straatje. Van de Rechter kreeg Hugo een boete (mondkapjes) Hugo betaaldt zelf die boete niet. Maar de belasting betalers. Moeten zijn boete ophoesten. Dus Hugo lacht wel, die gaat steeds verder. Komt goed uit voor de opdracht van klaus Schwab.
  .

 8. In een vragenronde met Kamerleden konden de onderzoekers van Deloitte gisteren weinig kwijt over de mega-order voor mondkapjes. In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid neemt Deloitte de Sywert-deal onder de loep, maar zolang het onderzoek loopt wordt er geen informatie gedeeld ‼️
  Tja……deze technische briefing, het is voor dé bühne….puur om De 🤥Jonge, die morgen donderdag 6/4 aan de tand wordt gevoeld, alvast te ondersteunen 🤷🏻‍♂️🤷🏼‍♂️ Zijn vijand is niet de 2e kamer, maar zijn eigen karakter. Hugo is een opportunist tot in de kist!

  Het lijkt erop dat de coalitiepartijen De Jonge niet naar huis willen sturen. ,,Als iemand uit de coalitie stemt voor een motie van wantrouwen van de oppositie, dan heb je een kabinetscrisis'', en dat is niet gewe(f)nst 😜, dus “doen ze een plas, heffen het glas en alles blijft zoals hét was” !

 9. De ontkenning van je eigen handelingsmogelijkheid is altijd in het voordeel van de status quo, van degenen die nu de macht bezitten. Daarom is het ook in het voordeel van big tech als we denken dat het niet anders kan. Geef je eenmaal het geloof in autonomie op, dan vervliegt zij weldra zelf.

 10. Ofwel ze hebben alle tijd gekregen van Justitie, Deloitte e.a. om alle berichtjes te wissen en aan te passen. Jij en ik zouden onze telefoons en laptop hebben moeten afgeven. Hugo uiteraard…niet.

 11. Wij van de boekhoud afdeling hebben een accountant ingehuurd, die normaal precies vindt wat wij hem geven, en de accountant heeft gevonden wat wij hem wilden laten vinden. Door de chain of evidence is het ook gegarandeerd. En daarom heeft niemand er eerder kijk op of weete van gehad. En nou ga ik veerder met mijn verhaal en straks is alles aan bod geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *