Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #278 via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-16

Parlementariër (FvD) Pepijn van Houwelingen praatte ons bij over de Tweede Kamervergadering die eergisteren plaatsvond over de dreiging van een nucleaire oorlog. Een kwestie die ogenschijnlijk ver weg lijkt, maar door een alarmerende toename van wereldwijd operationele kernwapens serieuzer is dan we denken.

Desk: Michael Smulders, Pepijn van Houwelingen en Henk van Herk
Presentatie: Flavio Pasquino

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

Door Mary Rowe

30 gedachten over “Dreiging nucleaire oorlog door toename kernwapens wereldwijd”
 1. Mocht dit gebeuren zal ik het waarschijnlijk niet na kunnen vertellen aangezien ik naast de havens woon zo ongeveer. Ik hou o.a. het demissionaire kabinet olv Rutte verantwoordelijk voor deze dreiging. Ook oorlogshitser Sjoerdsma is direct aansprakelijk voor deze enge situatie door alleen maar oog te hebben voor Oekraïne en niet naar de kant van Rusland of naar de veiligheid van Nederland te kijken.

 2. Wie heeft als eerst Nuclair wapen ingezet??!!! Deze Criminelen kunnen het nog een keer gebruiken!! The Anglo-Saxon Criminals are Ethically Bankrupt!! Ik ben ook zeer bezorgd!!

 3. europa zal hoog prijs betalen , na putin komt iemand anders daar lees johanus opebatring. Rusland kan ze niet verdedigen tegen nato daarom zal zij vernitegen europa ,

 4. ik ben pro-FVD hoor maar hier slaan ze weer eens door. En Thierry sigaren roken bij Tate. 't begint wel een beetje een Clown Show te worden.

 5. Wie durft een wedje te leggen? Amerika gooit de eerste. En achja als ze er eentje gooien ben ik weg woon te dicht bij de haven🤣 shit happens

 6. In het geval dat de randstad met haar haven genuked worden, jullie zijn niet welkom in Groningen, ik hou van mijn rust, we hebben voldoende landbouwgrond vol zonnepanelen waarvan we helft kunnen slopen om eten te oogsten en vee om op te vreten. Eet elkaar maar op in het westen!

 7. Juist Pipo, er moet vrede komen in Oekraïne. Rusland moet al zijn troepen terugtrekken en de grenzen van vóór de oorlog respecteren. En Rusland zal forse herstelbetalingen moeten doen aan Oekraïne.

 8. Het enige wat Flavio wil is ons angst aanpraten, dat hij daarbij een volstrekte idioot als van Houwelingen bij nodig heeft interesseert hem niet. Het gaat Flavio om de centen/donaties.

 9. Mogelijk doelwit? Zeker doelwit. Samen met Den Haag, Amsterdam (Schiphol), Eindhoven, Leeuwarden, Volkel, Gilze Rijen, Deel, Den Helder, Maastricht en zo nog een paar…

 10. Klopt, Rotterdam en Volkel zijn de belangrijkste doelen van de Russen. Als de Russen aangevallen worden door Nazi Nato Globalisten dan sturen de Russen daar wat Hypersonics op af en eventueel voorzien van een nucleaire lading. Dus….geen Barberossa 2.0 ondernemen aub!!

 11. Jullie zijn poetin aanhangers, daar mogen jullie voor kiezen.
  Maar om dan alle acties van amerika af te wijzen, zonder de acties van rusland in afrika net als china trouwens niet te benoemen is wel zeer hypocriet. Zij doen 10x meer ergere dingen daar dan wat het westen elders deed. Ik kom vanwege ontwikkelingswerk al meer dan 20 jaar in afrika en zie, hoor en merk wat daar plaatsvind.

 12. Beste strategie tijdens een kernoorlog is dansen in Parijs onder de eiffeltoren. Recht onder een megaton kernexplosie.

  Je bent zo snel verdampt dat je het niet eens merkt en geen pijn voelt.

 13. Beste strategie tijdens een kernoorlog is dansen in Parijs onder de eiffeltoren. Recht onder een megaton kernexplosie.

  Je bent zo snel verdampt dat je het niet eens merkt en geen pijn voelt.

 14. Rusland moet gewoon die zylenski weg blazen en klaar! Weg met die natzi regime, is niet onze oorlog ! We waren tegen natzi’s en tegen holocaust, en we steunen natzi Oekraïne en genocide dat Israël pleegt. Kortom wij graven ons eigen graf😂. Lang leven rusland lang leven legend putin 🇷🇺❤️🙏🏼😂

 15. Laat ze dan dat lelijke 020 plat gooien en niet het mooie Rotterdam 🥹. Ben niet bang voor oorlog, als Nederland maar weet dat ze mij niet hoeven op te roepen 😂. Hun vertegenwoordigen mijn belangen ook niet, dus ik zal nooit voor Nederland vechten 👍🏼

 16. de hoorzitting is te zien op debatgemist, de spanning in europa mbt kernwapens
  het is vrij kort maar iets van 40 minuten
  ook zijn er maar 5 patrijen die de moeite nemen te komen luisteren en vragen stellen
  men lijkt geen idee te hebben van het gevaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *