Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de volledige aflevering hier: https://www.blckbx.tv/corona/dr-geert-vanden-bossche-in-headwind-we-moeten-niet-denken-dat-we-slimmer-zijn-dan-de-natuur

Steun Tegenwind.tv (Headwind.tv)
De docuserie van Tegenwind.tv (Headwind.tv) is alleen mogelijk dankzij jouw hulp. Jouw donatie maakt het verschil om hun documentaires te kunnen maken, zonder staatssubsidies of sponsoring van multinationals. Nu is meer dan ooit gebleken dat hier nood aan is. Klik op de knop hieronder om naar hun donatiepagina te gaan. Zij verdienen alle steun!
Steun Tegenwind.tv en doneer: https://www.tegenwind.tv/doneer

Ondanks de prachtige, serene omgeving en sfeervolle setting is Vanden Bossche helaas opnieuw de brenger van slecht nieuws. Tijdens de tweede aflevering van Headwind, dat onlangs nog de Vlaamse Ultimas Publieksprijs won (https://www.blckbx.tv/tech-media/docureeks-tegenwind-winnaar-van-de-vlaamse-ultimas-publieksprijs), herhaalt hij zijn dringende oproep aan de medische wereld om te stoppen met de massavaccinaties, voordat het te laat is.

“Als we koppig blijven en denken dat we slimmer zijn dan de natuur en dat we de evolutionaire druk van de natuur kunnen omzeilen om dit evenwicht te herstellen, dan moet ik helaas de voorspellingen handhaven die ik eerder deed,” waarschuwt Vanden Bossche.

“We richten ons met deze vaccins op bepaalde varianten van SARS-CoV-2. Terwijl we een aangeboren immuunsysteem hebben dat in duizenden jaren is geëvolueerd, om een sterke en betrouwbare verdediging te bieden tegen een aantal pathogenen,” zegt Vanden Bossche, die van mening is dat vooral gezond leven de sleutel is voor een optimaal werkend immuunsysteem.

Volgens Vanden Bossche schuilt nog altijd een groot gevaar in het ontstaan van gevaarlijkere varianten van het virus. ‘Een wolf in schaapsvacht’, noemt de viroloog de omikron-variant. ”Iedereen vindt dat het niet erg ziekmakend is. Het is infectueus, het zal zich snel verspreiden en het zal ons groepsimmuniteit geven. Dat is een valse indruk.”

“We gaan hier jammer genoeg een hoge prijs voor betalen, om het natuurlijke evenwicht te herstellen van het ecosysteem tussen virus en gastheer”

“Helaas zullen we dit met mensenlevens moeten betalen.”

(c) Headwind Asociación
Regie en camera: Mark Sanders
Interview & Eindredactie: Alain Grootaers
2de camera unit en drone operator: Cedric Van Bockel
Geluid: Gedeon Depauw
Runner: Eric Diasson

—-

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Over Stichting blckbx

Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbx-tv/

26 gedachten over “Dr. Geert Vanden Bossche in Headwind: 'We moeten niet denken dat we slimmer zijn dan de natuur'”
 1. Je moet de intelligentie gebruiken in de natuur om te overleven dan zijn we echt intelligent als je in de natuur kunt overleven

 2. oh mijn goede, Billies vader was reeds bezig met dehumanisatie en depopulatie .. (::) zo jammer dat deze meneer juist hem 'hoog' plaatst .. [jammer]

 3. Zeer de moeite van het kijken/luisteren waard. Een integere intelligente man; daar bestaat voor mij geen enkele twijfel over. 🙏

 4. laten we hopen dat i.i.g. zijn voorspelling dat gevaccineerden binnen enkele weken nog meer moeite zulken krijgen met het virus NIET uitkomt. 🤔

 5. Zo zie je maar weer: geen dialoog kiezen, en het uitschakelen van het al dan niet wetenschappelijke discours is de grootste schuldige van het in velerlei opzichten doodgaan. Dat zou nu, na zo'n lange tijd van op- en uitsluiting, toch eens eindelijk de lesson learned moeten zijn.

 6. Een echte wetenschapper👍👍👍, met een iets hoger IQ en kaliber dan de veeartsen en corrupte criminelen Whisky Ab en vogelverschrikker Koopmans.

 7. Vanaf het allereerste begin heb ik naar deze bijzondere, integere en intelligente man geluisterd. Geert bedankt. Wie zich ook maar een beetje verdiept in de natuur weet dat de natuur geen vergissingen maakt. Luister ernaar. Wij mensen zijn niet meer, noch minder dan dezelfde natuur.

 8. Laat de natuur zijn gang gaan die regelt het allemaal zelf al miljoenen jaren daar heeft ze de mensheid niet voor nodig. Hoe meer bomen hoe beter het is , de door de mens in stand gehouden natuurgebieden die niet natuurlijk zijn zoals heide en zandverstuivingen in Nederland is niet natuurlijk, alsmje de natuur zijn gang laat gaan word het allemaal bos, en bos heeft stikstofnodig om te groeien, en daarom mee is in 1 keer het gecreëerde stikstofprobleem door de overheid verholpen!

 9. Dr Geert Vanden Bossche is niet optimistisch dus. Kort samengevat: Gevaccineerden zijn vatbaarder voor infecties. Virussen zijn voor hen niet meer seizoensgebonden. Wereldwijd waren we beter af zonder die vaccins. De komende jaren gaat de prijs hoog betaald worden. Gevaccineerde mensen stoten minder omicron virus uit, maar het blijft in de longen aanwezig. Ongevaccineerden stoten meer virus uit als ze besmet zijn, maar zijn daarna geneutraliseerd. We zitten nu met 2 populaties.

  Hoe komen we uit de ellende? Wat te doen om de infectiedruk drastisch te verlagen?
  De bijdrage van de ongevaccineerden vergroten. Want zij kunnen het virus doden en elimineren. Zij hebben steriliserende immuniteit. In de komende weken of maanden zal je helaas zien dat gevaccineerden meer en meer zullen worstelen met het virus. Het virus gaat zich aanpassen aan de immuun-status van de meerderheid in de bevolking, de gevaccineerden.

  Het virus zal veranderen om de immuundruk op de virulentie te overwinnen en er aan te ontsnappen. Als gevolg van deze aanpassingen zal het virus niet meer kunnen overleven in iemand die geen immunologische achtergrond van niet-neutraliserende antistoffen heeft, zoals de ongevaccineerden. Er is geen weg omheen. Helaas zullen we een heel hoge prijs moeten betalen om het evenwicht te herstellen. Veel mensen zullen sterven. 😔

  Geen fijn vooruitzicht. Denk aan de regering die het zo opgedrongen heeft.

 10. Weeral een zeer boeiend gesprek met Dr. Geert Vanden Bossche en dank aan Headwind!. Ik kijk uit naar de volgende aflevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *