Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk het interview ook via: https://www.blckbx.tv/corona/interview-maurice-de-hond-dood-door-schuld

‘Dood door Schuld?’ is de titel van de documentaire waarin Maurice de Hond vier jaar lang gevolgd is door filmmaker Frank de Rooij. De docu treft de jaren waarin corona ons leven volledig beheerste. Videoland en RTL tonen geen interesse in de documentaire en dat is niet geheel verrassend. Met name grote televisiestations en dagbladen hebben Maurice namelijk verketterd en weggezet als een gevaar voor de samenleving.

Maurice de Hond stond met zijn beweringen haaks tegenover het RIVM en de WHO. Echter, zowel de WHO als het CDC, het Amerikaanse RIVM, hebben hun standpunten later bijgesteld. Maurice had dus gelijk, maar een excuus of rectificatie vanuit de media bleef tot op de dag van vandaag uit. Sterker nog, er wordt gezwegen in alle talen. Maar daarmee gaan de makers van deze spraakmakende documentaire niet akkoord. Want volgens hen is er mogelijk sprake van ‘dood door schuld’. Bekijk het interview en oordeel zelf!

Disclaimer: dit interview gaat onder andere over aerosolen, de zogenaamde kleine druppels waardoor het virus verspreid werd. Dit thema komt aan bod omdat er wel degelijk een kleine groep mensen was, de ouderen en zeer kwetsbaren, waarvoor dit virus een risico vormde. Uiteraard geldt dit voor deze groep ook bij de griep, die zich ook via kleine druppels verspreidt. Al met al gaat de uitzending over meer dan aerosolen alleen. Neem dus vooral je tijd en luister wat de heren te zeggen hebben.

De documentaire ‘Dood door Schuld?’ is te bekijken voor een eenmalige bijdrage van € 3,99. Dit is onder andere ter dekking van de kosten van de documentairemaker, die bijna 4 jaar aan de documentaire heeft gewerkt. Bekijk de docu hier: https://www.blckbx.tv/corona/documentaire-dood-door-schuld

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#corona #covid19 #who #rivm #cdc

19 gedachten over “Dood door Schuld?! Kijk en oordeel zelf… Maurice de Hond en Frank van Rooij over nieuwe docu”
 1. De onwrikbaarheid van mensen zoals van Dissel heeft ons veel leed berokkend en dit mag nooit meer gebeuren. Ik ben zelf nooit bang geweest voor Covid ik bekeek vanaf het begin de angst zaaierij door de media en de politiek met wantrouwen, het lag er allemaal veel te dik op. Toen heb ik me al snel verdiept in de cijfers die beschikbaar waren en geconcludeerd dat het lang niet zo gevaarlijk was als werd gesuggereerd. Vervolgens kreeg ik Covid, ben een weekje ziek geweest en toen dacht ik, nu ben ik in ieder geval een flinke tijd immuun, mooi zo.

 2. Als ongevaccineerde niet wetenschapper is dit voor mij al vanaf het moment dat het allemaal gebeurde duidelijk, door mijn intuïtie, door mijn verleden van 25 ervaring met een machiavelist en mede door mensen zoals Maurice, Flavio, Mathias, Dolores Cahil, Dr Schetters, Reiner Fuellmich en velen meer. Inderdaad jammer dst we het er nog over moeten hebben en in mei de WHO nog meer macht naar zich toe probeert te trekken. Vanaf het moment dat de bewijzen zich opstapelen is iedereen die zich nog achter de maatregelen en de MrnA vaccins schaard en deze promoot wat mij betreft persoonlijk verantwoordelijk van dood door schuld. Mensen die toen de tijd willens en wetens hun verantwoordelijkheid niet namen en voor hun eigen belang gingen ook. Zij zullen moeten leven met deze schuld en dit karma.

 3. heel in het begin werd er nieuws naar buiten gebracht dat er een ongeluk in een lap was een laborant heeft daar voor gewaarschuwd later was ook het bericht dat die laborant spoorloos was ik had het opgeslagen maar plots was mijn tel gecrasht ik heb ook altijd gezegd dat het uit een lab was verspreid

 4. Vanaf het begin v/d Corona crisis heb ik Maurice de Hond gevolgd. En kwam al snel tot de conclusie dat hij er meer verstand van had dat Mark Kutten en Hugo.

  Als wat die 2 zeiden stonden haaks op de werkelijkheid. Ik werkte toen met de kwetsbare ouderen waarvoor wij alles moesten doen.

  Met veel pijn in mijn hart zag ik hoe het echt verschrikkelijk fout ging in de ouderenzorg. Voor die mensen waar ik alles voor over had.

  Vanuit mijn zuivere geweten hield ik mij altijd netjes aan alle maatregelen. Omdat mijn hart en mijn geweten het nooit zouden kunnen verdragen, dood door schuld.

  Zijn er in de corona crisis doden gevallen in het huisje waar ik werkte. Ja, 1 persoon die al lang longklachten had. 1 persoon v/d 11 bewoners. En wanneer begonnen pas echt bewoners te sterven. Gelijk na de vaccinaties. Ze vielen met de bosjes om. In 2 maanden tijd 4à5 doden en de rest stierf binnen een dik half, jaar. Vooral na de 2de prik.

  Nog dagelijks vallen mensen plotseling om. Het oversterfte is nog steeds gigantische groot. En fatsoenlijkw onderzoeken worden steeds gedwarsboomd of tegengewerkt.

  Alleen ik ben nu ergens wel blij, dat ik dankzij Maurice de Hond voor de volle 100% op mezelf en mijn intuïtie kan en mag vertrouwen en bouwen.

  Dankjewel Maurice voor al jouw bijdrage in deze moeilijke tijden❤️🫶🏼🍀.

  Op jou kon en mocht ik ook vertrouwen en bouwen❤️🙏🍀.

  Ook al word je nog steeds weggezet als…..ik sta nog steeds achter jou.

  Mijn lof krijg jij. Jij was echt een steunpilaar in moeilijke tijden.

  Jou helderheid, duidelijkheid en openheid stimuleerde mij om hetzelfde te doen. Alleen vanuit een andere hoek.

  Jij deed en doet het nog steeds goed en een dik applaus voor jou❤️👏🏻🍀❤️🫶🏼🍀

 5. Dood door schuld het RIVM, en andere instituties, npo, krantenkartels hebben zich laten leiden door de globalistische neoliberalen die met 2030 in de hand dit moesten uitrollen.

 6. Beste Blackbox and Maurice,

  Kijk gewoon naar de Podcasts van Asian-Boss.
  En ga dan terug ten tijde van dat de rest van de wereld net begon te horen over Corona. De specialist uit S.K. over virussen wordt daar zeer professioneel ge-interviewed. Deze specialist verteld in die uitzendingen exact hetzelfde en meer dan hetgeen Maurice veel later van bewust werd.
  S.K. heeft veel te maken gehad met besmettings-ziekten. Vooral uit China. Ze hebben ook direkt spionnen in China ingezet omdat S.K. zich niet meerdere malen aan de Chinese steen wou stoten.
  Iedereen die toen naar die Podcasts keek wist exact hoe het źat qua Corona.
  Zoek die jaren-oude Podcasts maar eens op.

 7. Ja dood door schuld. Ook de arrogante rechters, OM en advocaten van Pels Rijken zijn medeplichtig. Ze verschuilden zich achter hoofd dader Hugo de Jonge en zijn “onafhankelijke” RIVM. Ze liepen blind achter “de wetenschap” aan. De wetenschap was alleen van Astra-Ze ne Ca Pfi-zerModerna Dansen met Jansen.

 8. Als je aerosolen als belangrijk bestempelt, legitimeer je het coronaverhaal van de overheid.
  En dat moet je nu juist absoluut niet doen❗

 9. Alles wijst er toch op dat dat vaccin gewoon gepusht moest worden. En daar paste het verhaal van Maurice niet bij. En off label medicijnen voorschrijven om mensen te redden paste daar ook niet bij. Het is één groot corrupt schandaal. Alleen mogelijk omdat de wetenschap, de media en de politiek niet meer functioneren.

 10. In alle landen om ons heen hebben belangrijke specialisten/epidemiologen (dus geen dierenartsen of virologen, die in het OMT zaten) zich uitgesproken tegen het internationaal gedicteerde beleid. Inclusief Luc Montagnier, degene die het HIV virus ontdekte en daar de Nobelprijs voor kreeg. In Nederland o.a. emeritus hoogleraar epidemilogie Pierre Capell en hartpecialist Jean Grandjean. In elk land (Duitsland, VS, Frankrijk) waren er meerdere prominenten, die zich uitspraken. Allemaal werden ze één voor één verketterd en kapotgemaakt door de media tot vandaag aan toe (Montagnier is inmiddels overleden, maar ze proberen Didier Raoult nog steeds te vervolgen, ondanks het feit dat hij vele levens heeft gered door de juiste medicijnen (o.a. HCQ) in een vroeg stadium te gebruiken). Dus deze oorlog is nog gaande. Marcel Levy had mogelijk het verschil kunnen maken in Nederland en in Engeland, waar hij toen werkzaam was. Maar hij gaf niet thuis. Zijn keuze en daar zal hij mee moeten dealen.

 11. Docu besteld. Ga hem niet eens kijken. Weet het allemaal toch al. Maar support moet er zijn! Een beetje tegenwicht tegen de mainstream.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *