Geen widgets gevonden in de zijbalk

Thumbnail: ANP/Unsplash

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
TikTok: https://vm.tiktok.com/ZML5nvq2A/
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

19 gedachten over “Donald Trump schokt wereld: 'Ik ga alle hulp aan Oekraïne stopzetten'”
 1. kijk trump is de enige president die geen oorlog is begonnen, hij heeft ook de abrahams akkoorden gesloten, kijk trump zal best zijn fouten hebben maar in de ogen van de woke linkse groene pers kan hij niets goed doen.
  Als wij in europa een grote broek aan willen trekken moeten wij veel meer uitgeven aan defensie en minder aan groene woke linkse waan ideeen, en aan sociale uitgaven en onderwijs

 2. Groot gelijk heeft Trump!
  1 Oekraïne hoort gewoon bij Rusland. Punt. En NEE, ik ben GEEN Poetin-vriendje.
  2 Een oorlog, die door geen van de partijen gewonnen kan worden, stop je niet door wapens te (blijven) leveren. Intussen gaat het bloedvergieten aan beide kanten gewoon door (ruwe schatting tot nu toe: 500.000 doden).
  3 We kunnen Oekraïne wel ophemelen, maar dit land (en haar politici) behoort al tientallen jaren tot een van de meest corrupte landen ter wereld.

  Kennelijk hebben de meeste mensen veel moeite om ook de andere kant van de medaille te bekijken en serieus te nemen. Het is, ook in de volstrekt kritiekloze media, het eenzijdige verhaal dat de klok slaat, niet gehinderd door enige kennis van de Russisch-Oekraïense geschiedenis en van de aanloop naar deze gruwelijke oorlog. De meeste politici in de EU zijn lichtgewichten en spelen kennelijk graag met vuur. Het zal ze een worst zijn…

 3. Andere land voeren de hulp juist op.. men is al het voorbereiden op de capitulatie van de usa .. gelukkig is heeft zuid Korea al extra hulp in de vorm van nieuwe tanks en geld voor de wapenindustrie in oekraine zelf. Ook Europ blijft steunen.. de zweden geven grippens de uk strom shadow s etc.. leopards en ander spul .. maar de usa zal ook blijveb helpen

 4. The US Military-Industrial Complex is made up of tens of thousands of contributors spanning the globe. Their hand reaches far……

 5. Geweldig plan. Deze misdaden en deze corruptie moet zsm stoppen voordat het voor Europa ook te laat is. De schade is al inmens en gaat ons hard treffen.

 6. Dat geld dat naar de oekraine gaat komt via een omweg weer terug in de zakken van de politici die de oorlog tegen rusland promoten. (denk ik, moet je er tegenwoordig bij zeggen)

 7. Mister President Donald J. Trump is Gods gift aan deze planeet. Hou op met deze linksdraaiende npo/staatspropaganda. De oorlog is Oekraïne is niet onze oorlog en moet stoppen. Ik word kotsmisselijk van jullie.
  Trump for President!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *