Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoe reageer je op verdraaide woorden? Druktemaker Dolf Jansen doet dat in De Nieuws BV natuurlijk met een prachtig gedicht: over de oorlog meemaken en hopen op vrede.

Dit is het officiële YouTube-kanaal van NPO Radio 1. NPO Radio 1 is de nieuws- en sportzender van de Publieke Omroep. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. #wieluistertweetmeer

Volg ons op Twitter: https://twitter.com/nporadio1​
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/nporadio1​
Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/nporadio1​
Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/npo-radio-1/

En abonneer je op dit kanaal! #nporadio1

22 gedachten over “Dolf Jansen: Hoe reageer je op verdraaide woorden? | NPO Radio 1”
 1. Dolf, jouw mening is niet mijn mening, maar jouw columns luister ik altijd, evenals Spijkers elke zaterdag. Je hebt dit mooi rechtgezet.

 2. Het clubje van mentaal geretardeerden van Arnold is de aandacht nauwelijks waard. Hoorde deze week zo’n domme presentatrice de uitdrukking “ik besef me” gebruiken. Dan weet je genoeg.

 3. Uitkomst is helder! Rusland jaagt alle voormalig USSR landen bij zichzelf weg. Dictatuur van Poetin wil niemand wat van weten. Behalve China, maarja dat is ook een ellendige dictatuur!

 4. Ingrijpen van het westen brengt catastrofale consequenties met zich mee, waarin Poetin inzet van atoom wapens en chemische wapens wil inzetten. Miljarden doden en onleefbare gebieden.

 5. Genoeg werkschuw links volk wat daar bij de staatsmedia rond loopt en zich jaar in jaar uit afvraagt waar toch al dat geld vandaan komt. Maar Dolf is er dus één die weet dat hardwerkende burgers gedwongen worden om zijn salaris op te hoesten. Een socialist in optima forma. Doodeng.

 6. Dolf, niets van aan trekken. (Zal je waarschijnlijk ook niet doen). Deze (zure) mensen maken nooit fouten, dus denken dat jij ook feilloos bent. Wat niet weg neemt dat wat jij zegt (hopelijk) veel mensen vaak aan het denken zet. Ook nu weer.

 7. in plaats van excuses
  weer een zure haatcollum
  zelfs als dolf jansen nazi's glorificeert, dan is het toch allemaal de schuld van baudet

 8. Nou heeft links of rechts gedachtegoed niet te maken met algemene ontwikkeling Dolf. En wat is tegenwoordig links of rechts. PvdA ging VVD en CDA rechts voorbij met onmenselijk beleid en VVD leverde een minister op Defensie met de opdracht pangpang of broembroem te roepen. Dus die begrippen afkomstig van de Franse revolutie mag je parkeren.
  Maar dat zowat heel Oekraïne behoorlijk fascistisch is is algemeen bekend. En dat de marionet-regering van dat land bestaat uit dienaren van het neoliberalisme/ kapitalisme uit City Londen en New York is toch ook algemeen bekend Dolf.

 9. Dolf, ik zou niet zo klagen. Links staat erom bekend dat zij hen onwelgevallige mensen cancellen, niet om wat ze zeggen, maar volgens links zouden bedoelen.

 10. Vervelend hè koekjes van eigen deeg 😂😂😂😂je lul je er niet meer uit ook niet om weer als een jankertje naar andere te wijzen flikker op ga werken

 11. Dolf heeft zijn zolder vrij gemaakt om gevluchte Oekraïners in op te vangen.
  Ook heeft hij in zijn woonvertrekken plek gemaakt voor 8 andere vluchtelingen.
  Iedereen krijgt het lekkerste niet vegatarische eten van hem en de drank vloeit rijkelijk.
  Dolf heeft ook toestemming gegeven om een windmolen in zijn tuin te laten plaatsen.

  Maar toen werd ik wakken en bleek het alleen maar een droom te zijn geweest.

 12. Ik ben Dolf, 58 en reageer op jou.
  Wiie, op mij?
  Ja op jou en ik ben niet blij.
  Jij hebt mij door, al lees ik je voor.
  Jij hebt een echt goed werkend oor.
  Ik ben links
  en erg slinks.
  Ik roep ook maar wat
  Weet, de mensen zijn mij zat
  Ik heb de oorlog niet zelf meegemaakt
  Men heeft door mijn S5 de oproep voor dienst gestaakt.
  Ik ben nu praatjesmaken tussen het andere links gespuis.
  en houd mijn praatjes in het linkse NPO radiohuis.
  Dus hoor je mij op de radio of via internet
  Geloof me maar niet met mijn extreem linkse pet

  Was getekend;
  Dolf

 13. Oké. Dolf heeft de Joop Punt Ennèl behandeling gehad. Niet fijn natuurlijk, maar gezien zijn werkgever ook niet iets waar hij onbekend mee zal zijn. Volgens de Joop Punt Ennèl behandeling zal hij nu de rest van zijn leven als de extreem rechts prijzende druktemaker door het leven gaan. Voor de Plus behandeling willen we ook nog wel wat woorden uit de column als 'dogwhistles'' duiden. Dan kunnen mensen helemaal losgaan op wat hij zei maar niet bedoelde….. Zegt Dolf nou dat hij 80 jaar geleden als mof ons land heeft bezet en ons hart heeft gekraakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *