Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de docu ook via:
https://www.blckbx.tv/buitenland/docu-the-primordial-code-gingen-intelligentere-beschavingen-ons-voor

Wat als je ontdekt dat er beschavingen zijn geweest die veel verder ontwikkeld waren dan de huidige, en onze geschiedenis heel anders is dan je altijd werd voorgehouden? ‘The Primordial Code’ toont hoe de werkelijkheid is veranderd in een mythe, die van mensen slaven heeft gemaakt. Bekijk deze verbluffende film nu en breng je wereldbeeld ook aan het wankelen!

‘The Primordial Code’ is gemaakt door de onafhankelijke documentairemaker Marijn Poels, die zijn film onlangs aan tafel bij programmamaker Flavio Pasquino uitgebreid toelichtte:
https://www.blckbx.tv/buitenland/deze-docu-veranderde-mijn-wereldbeeld-volledig-zegt-filmmaker-marijn-poels

Volgens de gangbare wetenschap loopt de menselijke ontwikkeling in een lineaire lijn omhoog: van holbewoners tot de huidige beschaving. Maar er zijn genoeg redenen om te veronderstellen dat er in de oude geschiedenis hoogontwikkelde beschavingen hebben bestaan. En dat laat ‘The Primordial Code’ op indringende wijze zien. Poels sprak hiervoor met wetenschappers, experts en grote denkers van over de hele wereld.

De film toont hoe onderdrukking en angst ons duizenden jaren hebben weerhouden van het ontwikkelen van onze oerkrachten en wijsheden, die in ons DNA zitten en nu wereldwijd worden teruggewonnen. “Onze geest wordt momenteel uitgedaagd,” zegt Poels in de film. “Nu is het de tijd waarin we beslissen of we gedisciplineerd en sterk blijven, en onze slaafse mentaliteit verruilen voor menselijkheid; of het opgeven!”

Bekijk en deel nu deze zeer onderhoudende docu! De film is Nederlands ondertiteld.

Steun hier de onafhankelijke documentairemaker Marijn Poels met een donatie:
https://www.marijnpoels.com/calltosupport

Lees hier meer over Marijn Poels:
https://www.marijnpoels.com/

Eerder maakte Poels onder andere de documentaire ‘PANDAMNED’. Deze film schetst hoe corona door machthebbers werd gebruikt om een controlemaatschappij in te richten en is ook te zien bij blckbx:
https://www.blckbx.tv/corona/docu-pandamned-hebben-we-het-juiste-gedaan

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

21 gedachten over “Docu ‘The Primordial Code’: Gingen intelligentere beschavingen ons voor?”
 1. Deze film resoneert al met mijn kijk op de wereld.
  Als je geloofd in wat dan ook dan heb je nooit de absolute waarheid te pakken. Ja alleen jou waarheid. Wat nou als we alles zouden weten? Stel dat er in een ver verleden zo hoog bewustzijn was dat er geen geloof was maar alleen weten. Tja, dan zou je niet meer kunnen liegen. Dus geen oorlog meer. Ook geen angst. Als we met zn allen alles zouden weten wat de waarheid is zouden we alleen maar alles doen wat goed voor ons was. Maar het spel heeft ervoor gezorgd dat er geen goed kan zijn zonder slecht. Het is aan ons of we kiezen voor het goede, de natuur of God. Of, het slechte, het kunstmatige, de duivel.
  De piramides geven ook een klok aan. Het grote jaar, als het goude tijdperk aanbreekt staat de ster sirius het dichts bij de zon. De aarde krijgt nog meer licht waardoor het bewustzijn omhoog gaat.

 2. twee x per keken steen goed vooral bij de uitleg van de piramides en deze in lijnen samen tekent dat je aan de flower of life komt, zo mooi en met koperdraad , dat ga ik ook doen in me tuin.

 3. Super veel dank Marijn voor dit meesterstuk. Goed te zien dat steeds meer en meer mensen bewust worden. Mensen zoals jij zijn kostbaar en hard nodig om deze bewustzijn te creeren. ✌️

 4. Ik heb lang uirgekeken naar je nieuwe film Marijn, en ..wauw!! een parel van een film met zoveel boeiende informatie om verder te evolueren! Je film is zo mooi en puur, vrij van negativiteit of angstscenario's en een aanmoediging om te blijven geloven dat we als mensheid door de poort kunnen gaan! dank je, dank je aan je team enaan alle mensen van goede wil!! ik heb hem al vele malen gedeeld!!🙏💚

 5. Goede docu, ga m delen! aantal nieuwe dingen geleerd die me erg fascineren en waar ik zeker meer over wil uitzoeken: tuinieren met piramides en koper en die oerkenmerken die weer terugkomen met ontkiemen in die green box, wooooww. En die perfect opgevulde tunnels, mind blowing, wat in hemelsnaam heeft daar plaatsgevonden?

 6. ZO blij dat ik deze geweldige documentaire heb gezien van Merijn. Niet veel facetten hebben mij een ander inzicht gegeven, behalve de geometrie en ons DNA.

  Merijn, je hebt met deze docu een visitekaartje afgegeven. Ik hoop dat je docu wereldwijd goed wordt bekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *