Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending via https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/15-03-2022/VPWON_1339236

=====

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

22 gedachten over “"Dit is het spelletje van onze tegenstander. Het gaat nooit over de inhoud."”
 1. Haha mooi voorbeeld van de doorsnee gehersenspoelde MSM kijker. Blaten wat na hebben niet eens 1 normaal voorbeeld te noemen waarom ze een bepaalde mening hebben. Echt gestoord.

 2. Die vrouw heeft geen idee waar ze het over heeft. Die is helemaal gehersenspoeld door de linkse media alles wordt voorgeschoteld is de waarheid.
  Ik zal zeggen neem lekker een dubbele BOOSTER
  Egoïstisch volk denk alleen aan zichzelf, maken ons land kapot door te stemmen op die NSB partijen als GroenLinks.
  Partij filmpje GroenLinks begint met "wij veranderen Nederland"
  Inderdaad dus afblijven met je poten.
  Zolang dat wijf maar te vreten heeft en 2x per jaar op vakantie kan gaan kan het haar aan der reet roesten.
  Zij heeft al bijna een leven erop zitten.
  Maar onze kinderen worden onderdrukt door de overheid en hun immigratie.
  Ha Je To

 3. Er is NIETS veranderd sinds de LINKSE moord op Pim . Geen dommer, banger volk dan het Nederlandse volk . Blind achter leugenaar Rutte aan blijven lopen want dat is zo " veilig " . Ondertussen worden we steeds dieper het stinkende EU moeras ingewerkt door die LIEGENDE DICTATOR . NEXIT NU

 4. Op degenen die de waarheid spreken, wordt karaktermoord gepleegd. Baudet is daar een voorbeeld van. Dus: koop en lees zijn boek en wordt wakker.

 5. Ik hou van Thierry omdat hij het over de inhoud heeft en bij zichzelf blijft. Je doel bereiken door vieze spelletjes en manipulatie is niet voor iedereen weggelegd en ook niet een doel voor iedereen. Dit is juist wat ik zo sterk vind aan Thierry. Eerlijk, intelligent, zoekt alles netjes uit, ruimte voor discussie over andere meningen (helaas gaan die meningen in de kamer nooit over get onderwerp, maar dat ligt niet aan Thierry), komt onder de mensen, praat met mensen, is tegen oorlog etc.. Wanneer je buigt en mee gaat in manipulatie en spelletjes en dingen zegt, omdat de mensen die gemanipuleerd worden dit willen horen voor meer stemmen, dan ga je echt de verkeerde kant op. Ga zo door Thierry. Jouw geweten is schoon. En mijn stem heb je.

 6. Vergeet de leugen maar, de waarheid doet pas pijn.
  Het grootste probleem in de vaderlandse politiek is de EU.
  Straks EU Digital ID en de bezetting is een feit.
  Ausweiss oder EU Digital ID, leg mij het verschil maar uit.

 7. Nu snap ik waarom was zo belangrijk dat Gideon docu los ziet van FVD! Blijkbaar hebben jullie perverse idee dat FVD kan meer mensen aantrekken zonder Thierry. Echt pervers! FVD zonder hartstocht van Thierry is dood partij net als alle andere. Denk je beter te kunnen? Maak eigen partij maar blijf weg van Thierry en FVD!

 8. Ik ben echt teleurgesteld in je Flavio! Mensen zijn dragers van ideeën en ze hebben hun naam en gezicht!!!! Naam en gezicht achter de FVD is Thierry!!!! Zou jij van Blckbx weg gaan omdat mensen denken dat je met complottheorieën bezig bent? (mensen die trouwens niet eens naar je kijken) Waarom zou Thierry dat doen! Het is niets irritant in zijn persoon maar in normen en waarden van mensen en maatschappij, angst die ze voelen (en terecht)en waarheid niet durven te zien! Wil je dat iemand voor je vecht maar dan op je eigen voorwaarden? Thierry is zoals hij is, een prachtig iemand! ( daarmee bedoel ik niet perfect! maar gewoon prachtig) In maatschappij waarin president van een land in oorlog! wordt genomineerd voor Nobel prijs voor vrede! en daarna niemand gaat bloed koetsen is in ernstige morele en intellectuele crisis. Mensen die kwaad daarachter niet kunnen zien maar wel over Thierry kunnen koetsen hebben probleem die ze met zichzelf moeten oplossen. FVD kan ze daar niet helpen!

 9. Zoals Jensen zegt: "het is een strijd tussen duisternis en het Licht". Jazeker God tegen satan, want reken maar dat satanisme – baphomet – geintegreerd is in de top van de illuminati.

 10. Flavio ziet niet in dat het een afgesproken verzet is. Dit gebeurt wereldwijd tegen dergelijke partijen. Dit beleid wordt via Klown Schwab/illuminatie-vrijmetselarijtop uitgerold. Adam Weishaupt was hier al mee bezig (Zion Chronicles en andere stukken).

 11. Nederlanders zijn gewoon veelste dom,om het door te hebben wat er eigenlijk wordt gezegd door de regering.Regering had ook kunnen zeggen ,iedereen moet een vergiet op hun hoofd zetten ,wetenschap heeft dit aan getoond ,minder kans op covid.Nederlanders gaan dat dan echt doen.Wonen we tussen imbecielen,het lijkt er wel op .

 12. Beste mensen, het is toch zonneklaar dat de tegenpartij het niet over de inhoud wil hebben omdat ze het dan niet winnen? Omdat ze ongelijk hebben?

 13. Het probleem in de politiek is, dat wanneer je het over de inhoud wilt hebben. dat je dan wel met mensen moet praten / debatteren die zelf inhoud hebben. En dat is juist hetgeen er ontbreekt bij de kartel partijen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *