Geen widgets gevonden in de zijbalk

BELANGRIJKE MEDEDELING: EEN GROOT WOORD VAN DANK voor de vele steunbetuigingen in woord en daad richting dit kanaal. YT heeft ooit in 2011 gevraagd of ze advertenties bij de video’s van dit kanaal mocht plaatsen. Men heeft bij YT onverwacht en eenzijdig besloten dit per 23 juni 2022 te beëindigen.
Helaas kan dit kanaal daarom alleen nog maar actief en up-to-date verder gaan door om directe steun te vragen, waar gelukkig heel behoorlijk op wordt gereageerd. Dat geeft de burger moed om door te blijven gaan met bloot leggen welke spelletjes gespeeld worden in Den Haag.
Wilt u ook uw steun bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld via Paypal: https://paypal.me/supportBertBrandsma?country.x=NL&locale.x=en_US

Op het laatst toch nog even wat pittige uitspraken tijdens de Parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen.
Het verhoor van de oud directeur van de Gasunie, vond plaats op 29 juni 2022.

21 gedachten over “Directeur Gasunie slaat door: Wat er nu is, is een rotzooi. Tweede Kamer heeft boter op het hoofd.”
 1. nou meneertje gasunie welkom in de wappie wereld, uw baan staat op de tocht, u komt in het verdoem hoekje en wordt het op ellerlei mogeijkheden onmogelijk gemaakt om uw woord te verkondigen, dictatoriaal den haag houd niet van critische denkers en al helamaal niet als het zo publiekelijk verwoord word, valt mij nog mee dat deze video nog niet gecensureerd is door de stazi fact checkers in den haag.

 2. Tegen de schapen die zich laten afslachten door SHELL en de overheid: Denk "effe" goed na wanneer je weer de stembus betreedt. In Nederland stemt men op de hufters in machtige posities en achteraf gaan men klagen, zeuren, huilen en emoties tonen – de nieuwste mode "zo emotioneel zeg!" Maak gebruik van je stemrecht en voer actie. Je bent geen schaap! Daaaag!

 3. Intussen is heel Nederland ged..dupeert heb nog nooit zoveel shit boven water zien komen drijven te weten dat de mensen die het veroorzaakt hebben heerlijk hun centjes blijven verdienen bizz ass ussual en maar beweren hoe erg ze het wel niet vinden maar slapen ner zo lekker daar zij dit probleem nooit hoeven te hebben ervaren. Amusante wat ik altijd vind begrip komt altijd wanneer de zelfde stok de mens slaat die altijd beweren dat het wel allemaal meevalt tot de beerput open gaat.

  Ik hou van Holland sinds mijn 4de hier groot gebracht me rooms in Suriname ik weet wat de inhoudt is van corruptie Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse landen hebben al eeuwen de beste leraren gehad. En maar wijze hoe corrupt ze in andere landen zijn hmmmm by know is de hele wereld corrupt en je moet by know wel weten hoe dit komt hebzucht.

 4. Ach zo’n onderzoek wordt gewoon de deksel op de ketel, klaar ermee, gebeurd is gebeurd en andere schandalen ontwikkelen zich ook gewoon door, gaaaf land

 5. Wat ik niet begrijp: VVD, PVDA ondervragen hun eigen partij naar misstanden door hun eigen beleid? Moet dit niet onafhankelijk?

 6. Het venijn van zijn betoog zat 'm in de staart van dit filmpje? En kennis van zaken lijkt me ook een pré. Heeft de tweede kamer deze (nog wel) voldoende vraag ik me (weleens) af…..

 7. Dit is de kern van het probleem
  .. gasunie, imigratie, ziekenhuizen, brussel, transport, defensie, finacien, huivesting, boeren usw usw… juiste man op juiste plek???? JUIST HET IS NETJES GEZEGD EEN ROTZOOI IN NEDERLAND DOOR AMBTENAREN/MINISTERS ERC MET HET GEBREK AAN VERSTAND VAN ZAKEN

 8. Ook grappig dat het eerste wat je hoort, de naam Wiebes is.

  Man man man wat heeft die Wiebes een spoor van vernieling achtergelaten in Nederland. ALLES waar die jandoedel aangezeten heeft, was erna nog meer kapot dan ervoor.

 9. Dit laten ze niet horen of zien op de mainstream media & televisie ….ze kijken wel uit die Landveraders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *