Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dion Graus (PVV) gaat TEKEER tegen VVD-voorzitter & debat over CO2-REDUCTIE loopt uit de HAND!

11-4-2023

Abonneer & steun het verzet! Wil je de tijd en energie die ik erin steek helpen compenseren. Dan kun je hier een bijdrage doen!πŸ‘‡πŸ½
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=tFqOYEguT7SvAyKVYS-DMA’

22 gedachten over “Dion Graus (PVV) gaat TEKEER tegen VVD-voorzitter & debat over CO2-REDUCTIE loopt uit de HAND!”
  1. Dion daar heb je iets aan, zoals die praat met zoveel beleving. Jammer dat hij Shell en KLM verdedigd of zou hij een wit foutje bij Hare Grajesteit de Dictator Koning 1 Oog willen halen?

  2. De tijd van deze grijze cavia is allang voorbij, de rechtszaken tegen hem in de doofpot gedaan zodat hij van t ruif kan kan blijven leven. Wat een ontzettende verspilling van belastinggeld is deze langharige bever. Wat een afgang, hij zit erbij alsof hij net van de camping af komt.

    Hij gebruikt ook heel veel woorden maar zegt niks, man man man…

  3. Werkelijk waar, wat een stamtafel betoog. Je mag toch verwachten van een volksvertegenwoordiger dat het betoog doorspekt is met argumenten, cijfers, ontwaarde trends etc. Dit is gewoon borrelpraat waar de PVV geen stap verder mee komt.

  4. Kamer is een griezelpoppenkast, bewijst men keer op keer. Individueel zonder last of ruggenspraak keuzes maken zou misschien iets meer vertrouwen terug kunnen brengen onder de bevolking die een te grote meerderheid van Kamerleden alleen maar droomt te vertegenwoordigen.

  5. je kunt praten als brugman Maar je zit toch tegen de muur te praten Ze luistert toch niet wat je zegt dat is de VVD Daarom is het ook zo'n puinhoop in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *