Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kabinetsleden wringen zich in allerlei bochten om serieuze vragen van FVD over de oorlog in Oekraïne niet te hoeven beantwoorden.

Hoe reëel is de nucleaire dreiging? Sluit Nederland het sturen van onze soldaten uit? De antwoorden zijn verbijsterend.

Oordeel zelf.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: https://www.youtube.com/channel/UC9H9K7oSpte0uWBofdW4UiA?sub_confirmation=1

27 gedachten over “DIENSTPLICHT & NUCLEAIRE DREIGING? FVD stelt Kamervragen aan kabinet over OORLOG in OEKRAÏNE”
 1. Rusland had ook dd optie om Oekraïne niet binnen te vallen. Kennelijk vergeten mensen dat. Naja, DOM volk stemt FvD.

 2. – дакле
  – станови нису поскупили ни 0.0001%
  – бензин је као и у белгији 1.70€
  ///јесте ли то направили

 3. Hans van Baarle en Verhofstadt die in feb 2014 betogers aanvuurden een coup te plegen op hun eigen democratisch gekozen president, hetgeen die zelfde nacht gebeurde.. nog steeds wordt er volop gemanipuleerd met Ukraine om ze in de NATO en EU te krijgen… wat een bizar slechte politici…

 4. Zeker goede en concrete vragen! Terechte en goede vergelijkingen ook. Mooi te zien dat er nog steeds mensen bestaan met gezond verstand en rechte ruggen!

 5. als de dochters van de koning niet uitgezonden worden dan wij ook niet heel simpel. vrouwen willen toch gelijke rechten nu dus ook zoneit dan niemand niet. laat ze het uitvechten tot de dood op tv zodat we kunne wedden op wie er wint. wint putin leren we russisch wint de ander blijft zelfde

 6. Woke is net zo'n zieke leugen de volgende stap is pedophilie legaliseren er zijn onder ons mentaal zieken helaas lopen er meer vrij dan gezonde.

 7. Je jeugd zou wel KNETTERGEK ZIJN je doet niets voor je land die verkocht is je laat je epileren voor VIESPEUKEN Rijken en MONARCHIENEN die altijd pleite zijn deze lui zijn gewetenloos

 8. Kajsa Ollongren. Minister van Defensie.
  Is niet in staat om logische antwoorden te geven op duidelijke (simpele) vragen.
  Wij zijn er helemaal klaar mee met Kajsa en haar D66 kliek !!

 9. Inderdaad. Ze geven geen antwoord. Simpelweg omdat dat door de elite wordt tegengehouden. En ondanks de elitaire manier waarop Thierry zich profileert, behoort de FVD niet bij die heersende elite. En juist door de manier waarop Thierry zich opstelt naar de kiezers zullen wij daar ook nooit toe behoren. Wij, ik ben al lid vanaf het begin van de oprichting van de FVD, komen niet veder dan een armzalig hoekje in de Tweede Kamer. Hoe komt dat? Het antwoord, zoals hierboven door mij gegeven, zal mij door de heer Baudet niet in dank worden afgenomen. Jammer. Ik had meer verwacht van hem.

 10. Hahaha. Deze kneus. Pas op Putin er is een kerel in Nederland die niet blij is met de antwoorden op zijn Kamervragen. Hij stelt vragen over wat politici vinden van uitspraken van andere. Lekker een nietszeggende discussie. Kansloos weer

 11. Misschien is een ALL OUT nuclear war wel nodig. Want het is duidelijk dat ze dit willen. Misschien is het menselijke ras wel overdue.

 12. Alsof je vragen stelt aan een chatbot, 100% geprogrammeerd. Trekpoppen. We kunnen het grootste gedeelte van het parle-ment vervangen door ChatGPT. Scheelt een slok op een borrel en waarschijnlijk krijg je nog beter antwoord ook.

 13. Dit is weer zo kinderachtig dat het lachwekkend is.
  Die voorbeelden van de auto reis en eten en afvallen… tjonge jonge jonge, hoelang zouden ze daar over vergaderd hebben. 🤣

 14. Dit gedrag (het niet beantwoorden van vragen) zie je door de gehele westerse wereld. Dus hier niets nieuws onder de zon. Overigens doen zo goed als alle ministers dit.
  Met dat gezegd hebbende…. Als het grondwettelijk is dat ministers antwoord op vragen moeten geven, hoe kan het dan zijn dat men weg komt met dit gedrag?
  Het lijkt er op dat een antwoord geven voldoende is en dat niet ingegaan hoeft te worden op de inhoud van de vraag.
  Men kan dus ook het alfabet als antwoord geven en daar mee weg komen. Of tot tien tellen. En dat is ook okay… blijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *