Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door de extra zendtijd is Ongehoord Nieuws nu in twee delen terug te kijken.

Deel 1:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_1/ongehoord-nieuws_228/afspelen

Deel 2:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws/seizoen-3_2/ongehoord-nieuws_238/afspelen

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
Doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

Kijk Ongehoord Nieuws:
https://npo.nl/start/serie/ongehoord-nieuws

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv
TikTok: https://www.tiktok.com/@ongehoordnedtv

Ongehoord Nederland

24 gedachten over “Dienstplicht-brieven zijn weer binnen. Maken ze ons klaar voor oorlog?”
 1. gewoon diegene alleen pakken die oorlog voeren en de opvolgers dat zijn er een stuk minder. het is volk tegen regering niks anders. genocide met de smoes oorlog. want elke wereldleider zit in dezelfde club. waarom zou ik vechten voor een paar sukkels zijn ruzzie als ik ruzie heb komen dan ook miljarden elkaar doodmaken die elkaar in een andere situatie hadden gemogen en beste vrienden hadden kunnen zijn.

 2. wat een walchelijke laffe mensen. laat die Amerikaanse jongens het maar opklaren (zoals mijn zoon usmc amphibious in red sea deployed) Je zouw hopen dat die zogenaamde volks vertegenwoordigers JUIST ALS EERSTE zouden zeggen ,Ja wij gaan met man en macht ons land verdedigen. Maar nee, de laffe Hollanders laten hun slechste kant wederom zien. Ben Blij dat ik al 40 jaar weg ben uit dat ongekende slappe shit land!!

 3. Inmiddels weten we hopelijk wel dat we de Roverheid op geen enkel gebied kunnen vertrouwen.
  De huidige dienstplichtbrief is een mooi voorbeeld van de gebruikelijke woordsalade waar ze straks nog alle kanten mee op kunnen.

 4. Zwarte militairen zijn niet welkom in Ukraine. Zwarten zijn uit de trein gezet . Wij zijn daar niet welkom en ook niet veilig. Het is niet onze oorlog. Wij hebben vrijstelling. Hahaha

 5. EU, inclusief Nederland, laat zich totaal meeslepen door AMERIKAANSE oorlogshitserij. Dit is wat men kennelijk nog niet begrijpt: kijk naar het gedrag van Amerika over de laatste 15 jaar omtrent Oekraïne. Zij hebben dit moedwillig op de spits gedreven omdat zij instabiliteit in Oost-Europa nastreven.

 6. we hoeven ons geen zorgen te maken, maar de plicht is er wel weer hoor, daar is geen reden voor hoor mensen. o en vergeet niet te prikken he.

 7. Mogen blanken jonge mannen weer sterven voor een joodse president acteur.. Holodomor 2.0 na Trotsky en politiek bezet NL doet lekker mee..

 8. Met zulke ruggegraatloze malloten als bewindslieden moet je straks de oorlog in! Als de pleuris uitbreekt zıjn deze hoertjes van supranatıonale structuren als eerst verscholen onder een steen!

 9. Kinderen als kanonnenvoer doet mij aan Adolf H denken die ook kinderen de oorlog die niet te winnen was instuurde. Hoe gek zijn deze klerelijers😊

 10. Niet voor niets heeft minister Blinken (VS) gezegd: "Oekraïne wordt lid van de navo". Kortom: er worden wel degelijk westerse militairen richting UK gestuurd!

 11. Zou Nederland DAN eindelijk in actie komen tegen deze idioten en dit beleid? Geen enkel kind van mij gaat vechten voor een stel dwazen.
  Kom maar langs bij papa. Zal vechten als een leeuw

 12. Als de politiek zegt," maakt u zich geen zorgen" dan moet men zich echt zorgen maken.
  Dit is het addertje onder het gras , het gaat absoluut gebeuren dat onze kinderen/kleinkinderen uitgezonden gaan worden naar de Baltische staten net als nu met onderdelen van het Duitse leger gebeurt.
  Dicht bij Rusland,de stap is zo genomen om de grens over te gaan.
  Open uw ogen mensen, trap niet in die verraderlijke praatjes van dat gestoorde mens "Ollongren" met haar militaire clubje.

 13. Er is wel sprake van caroline dat weet je heel goed
  Jullie kiezen ervoor om ukraine te helpen en rusland uit te dagen
  Wij hebben nooit democratisch voor de europese unie kunnnen kiezen noch de euro stuur maar lekker je zoon in de frontline en laat willem maar zn dochters sturen en alle kinderen van ministers als eerst dan mischien volgt de normale burger helemaal gek geworden deze honden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *