Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de video ook via:
https://www.blckbx.tv/buitenland/deze-docu-veranderde-mijn-wereldbeeld-volledig-zegt-filmmaker-marijn-poels

Zijn wij huidige mensen het summum van ontwikkeling, of gingen intelligentere beschavingen ons voor? Door het maken van zijn nieuwe docu ‘The Primordial Code’ is Marijn Poels weer als kind naar de wereld gaan kijken. Met programmamaker Flavio Pasquino bespreekt hij zijn wonderbaarlijke reis.

Volgens de gangbare wetenschap loopt de menselijke ontwikkeling in een lineaire lijn omhoog: van holbewoners tot de huidige beschaving. Maar er zijn genoeg redenen om te veronderstellen dat er in de oude geschiedenis hoogontwikkelde beschavingen hebben bestaan.

Dit raakt aan spiritualiteit en daar had Poels zich nooit echt mee beziggehouden, voordat hij ‘The Primordial Code’ maakte. “Dat vond ik juist een mooie combinatie: sceptische ik, een narratief en ik ben op pad gegaan. Het heeft me op heel veel plekken gebracht, waardoor mijn denken en wereldbeeld helemaal tot nul zijn gebracht,” zegt hij. “Ik ben weer als kind gaan kijken naar de nieuwe wereld waarin ik terechtgekomen ben.”

Die ‘nieuwe’ wereld is eigenlijk juist een heel oude wereld, zegt Poels. Een wondere wereld ook, met onder meer reuzen op Sardinië en Bosnische piramides van tienduizenden jaren oud.

Bekijk en deel dit meeslepende interview nu! ‘The Primordial Code’ is vanaf vrijdag te zien bij blckbx.

Steun de onafhankelijke filmmaker Marijn Poels hier met een donatie:
https://www.marijnpoels.com/calltosupport

Lees hier meer Poels:
https://www.marijnpoels.com/

Poels’ documentaire ‘PANDAMNED’ schetst hoe corona door machthebbers werd gebruikt om een controlemaatschappij in te richten en is ook te zien bij blckbx:
https://www.blckbx.tv/corona/docu-pandamned-hebben-we-het-juiste-gedaan

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

13 gedachten over “‘Deze docu veranderde mijn wereldbeeld volledig,’ zegt filmmaker Marijn Poels”
 1. Waardevol en nodig in deze tijd. Dankjewel. In deze lijn is de docu van Graham Hancock ook interessant. Of lees het boek Inwijding van Elizabeth Haich.

 2. Heel veel onzin door geen kennis aan de echte geschiedenis. Er is maar 1 echte pyramide en dat is Gyza. De rest is decoy. Er is idd een piramide belt. Tijdens het bouwen van de gezamenlijke pyramid was er geen zon te zien. De zon kwam pas tevoorschijn na de vloed van Noah in 2239BC

 3. Bizar hoe die reuzen skeletten net als in de VS direct na vondst verdwijnen. Daar zit de Smithsonian achter. Blijkbaar hebben die ook internationale hobby's…

 4. Oud nieuws :

  Genesis 6:1
  En het geschiedde, als de mensen op den aardbodem begonnen te vermenigvuldigen, en hun dochters geboren werden,

  2 Dat Gods zonen de dochteren der mensen aanzagen, dat zij schoon waren, en zij namen zich vrouwen uit allen, die zij verkozen hadden.

  3 Toen zeide de HEERE: Mijn Geest zal niet in eeuwigheid twisten met den mens, dewijl hij ook vlees is; doch zijn dagen zullen zijn honderd en twintig jaren.

  4 In die dagen waren er reuzen op de aarde, en ook daarna, als Gods zonen tot de dochteren der mensen ingegaan waren, en zich kinderen gewonnen hadden; deze zijn de geweldigen, die van ouds geweest zijn, mannen van name.

 5. Fantastisch! Kan niet wachten op de film. Heb al veel gezien en gelezen over deze materie. Marijn brengt het allemaal samen vanuit zijn hart en ziel. ❤

 6. Wat nou als die Bosniër dat kleine stukje tunnel heeft gegraven of gevonden en vervolgens een heel klein deel aan de uiteinden opgevuld heeft met zand. Nu kan hij claimen dat de tunnels ooit veel groter waren.

 7. Beste Flavio. Dank voor de presentatie. Interessant hoor, maar de meeste ideeën hier gepresenteerd zijn niet nieuw en er zijn veel onderzoekers die het niet zo nauw nemen met de feiten (bv. blokken beton in de pyramides, waar graniet werd bedoeld). Ik raad je sterk aan om het onderwerp te bestuderen met je kritisch denkvermogen op een hogere stand. Mocht je vragen of commentaren hebben dan bespreek ik het onderwerp graag verder met je. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *