Geen widgets gevonden in de zijbalk

De campagnemanifestatie van Forum voor Democratie met Thierry Baudet in Nijmegen zondag, is eerder beëindigd op verzoek van burgemeester Bruls. Bij de manifestatie was het druk en er kwamen onaangekondigd tegendemonstranten op af. Daarop werd een noodbevel van kracht om de twee groepen bezoekers bij elkaar uit de buurt te houden.

Er zijn twee aanhoudingen verricht wegens opruiing, en er zijn enkele bekeuringen uitgedeeld aan mensen die onvoldoende onderlinge afstand bewaarden, bijvoorbeeld tijdens het uitdelen van flyers.

Hier lees je meer: https://gld.nl/YL5N

Al het nieuws uit Gelderland volgen? Abonneer je dan op ons kanaal: http://ogld.nl/myo

Download onze gratis nieuwsapp:
* App Store: http://ogld.nl/jwh
* Google Play Store: http://ogld.nl/jwi

Volg ons ook op:

* Instagram: http://ogld.nl/jwj
* Facebook: http://ogld.nl/jwk
* Twitter: http://ogld.nl/jwl
* Website: http://www.gld.nl

#demonstratie #nijmegen #omroepgld

26 gedachten over “Demonstratie tijdens manifestatie Forum voor Democratie in Nijmegen | Omroep Gelderland”
  1. Huidige beleid is LETTERLIJK fascisme, hoe kan Mr. Baudet een fascist zijn als hij voor referenda is?? Deze mensen weten niet eens wat ze roepen. En dit komt van een persoon met migratie achtergrond.

  2. Coronademonstranten worden (met behulp van agenten verkleed als hooligans) met de grond gelijk gemaakt, maar deze idiote maatschappijverziekers worden bij elke pas beschermd.

    De politie is je vriend allang niet meer, als dat nog niet duidelijk is.

  3. Nou nou, wat een volkswoede!………tegen een partij die ondanks de strenge maatregelingen van deze ongekend misdadige lockdown op een creatieve pragmatische wijze de Nederlanderse burger , in wederzijds persoonlijke aanwezigheid, weet te bereiken. Alleen dit gegeven steekt al schril af bij het eenzijdige non-communicatieve,totaal van de potgerukte , wanbeleid van het good 'ol boys-kartel-netwerk.

  4. DIT SLAAT ECHT ALLES ,Het is overduidelijk dat er een groep mensen is die hun vrijheid heel graag kwijt wil!!!! Hoe achterlijk ben je dan??

  5. Daar lopen ze weer, de verwende Antifa kinderen van de welvarende en hoogopgeleiden ouders. Marxistische sneeuwvlokjes die graag meningen verbieden.

  6. Terecht actie. FvD hanteert het complete fascistische play-book. Nationalisme, minachting voor mensenrechten, leiderscultus, vijandsbeelden (het kartel), zondebokken, leugens, sexisme, verkiezingsfraude, etc. Net als Trump overigens. Dus ja, fascisten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *