Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de hele uitzending:
https://npostart.nl/ongehoord-nieuws/19-04-2022/VPWON_1339246

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

20 gedachten over “Demonstratie tegen Great Reset: 'Er komt een enorme totalitaire staat op ons af'”
 1. Nou, doe er dan eens wat aan, demonstreren helpt niet, naar Den Haag, en dat stelletje tuig wat daar zit afzetten.
  Na al dat gedemonstreer gebeurt er niets in Nederland, gewoon nu keiharde actie.

 2. Alle mensen die voor WEF zijn samen met hun corrupte politici die in de zak van Schwab zitten en Schwab zelf op een onbewoond eiland droppen en een muur erom heen bouwen 😇🤡😇🤡😇🤡😇🤡

 3. Mensen moeten in deze moderne tijd het niet meer pikken.Wanneer ze voor het volk werken,moeten ze rekening met het volk houden en daar hun uiterste best voor doen.Mensen pikt dit niet meer.Heel het leven bestaat uit listen en bedrog en wanneer iedereen zijn eigen hachje op de eerste plaats zet en niet inziet dat de mensen met zijn allen daar voor belasting voor afstaan , maar wel verantwoord er mee omspringen en er voor gaan.Niemand is onschendbaar en wanneer ze in de fout gaan er ook voor straffen .Wanneer een burger de zaken niet op orde heeft wordt er meteen gehandeld. Overheid en presidenten zijn voor het belang van het volk,maar het gaat maar door om alles naar hun hand te zetten.Dat staat boven de wetten.

 4. Kom op burgers.
  We zijn toch met veel meer??!!!
  Hoe gaan ze ons tegen houden dan?.
  Als het VOLK aan de loop gaat,dan weet de elite dat hun einde/macht voorbij is.

 5. Voor de goede orde, ik tracht waar mogelijk op afstand gade te slaan van wat het WEF en dergelijke NGO's doen maar ik ben er van overtuigd dat het zeer zeker niet per definitie allemaal "kwaadaardig" of zogezegd "tyranniek" is. De Mensheid als geheel en de biosfeer van de Aarde waarin zij leeft verkeren in zogezegd niet ideale omstandigheden: er moet het een en ander gebeuren.

 6. Het WEF is in mijn optiek niets veel meer dan een soort van forum, waar men tracht met ideeën te komen hoe de momenteel grote mondiale problemen aan te pakken. 
  Als in: de wereldleiders hebben in ieder geval door dat het huidige financiële en sociaal-economische systeem een niet lang leven meer is beschoren. Er dient aan een alternatief te worden gewerkt dat zowel ecomomisch, sociaal als ecologisch kan functioneren voor de komende decennia. Nee, de komende eeuwen en wellicht zelfs verder. Het oude model dat nog op oud-industriële leest is geschoeid functioneert steeds slechter en slechter.

  Of men het nu eens is met het WEF, of men de deelnemers wel bevalt of niet, of men voor hen wel of niet heeft gekozen, dat terzijde: er moet op globaal/mondiaal niveau een (algemene) aanpak komen om letterlijk de biosfeer in stand te houden, de economie voor waar mogelijk voor iedereen te laten werken, dat de biodiversiteit gehandhaafd wordt en structurele armoede wordt uitgebannen. Het is op zijn zachts gezegd niet niks. Maar op de oude wijze doorgaan, dat is op de (middel-)lange termijn niet mogelijk.

 7. NATIONALISME IS OORLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Ik wilde proberen naar het stukje van ongehoord te kijken maar toen Draak van Meijeren in beeld kwam met zijn Form voor Dood leugens werd ik zo misselijk dat ik gestopt ben. Voor een ieder die de Leugens van het Forum voor Dood geloofd, jullie zijn oerstom, die great reset is iets heel anders dan wat ze jullie voorliegen. Het wordt echt hoog tijd al die langeneuzenmedia de mond te snoeren.

 9. 2022 word een hel. Die kale kuipers gaat 1 mei naar Zwitserland om daar een wet te ondertekenen dat vaccinatie verplicht kan worden door de Europese unie.

  Dus niet meer vrijwillig en landen hebben er geen zeggenschap meer over of hun burgers wel of geen vrijwillige vaccinatie nemen. Met daaraan de verbonden consequenties.

  En 1 okt, willen ze het nieuwe digitale identiteit uitrollen, waar heel je privé leven aan 1 QR code gehangen word.
  Welke diploma 's je hebt
  Wat je aan belasting betaald.
  Je complete medische gegevens.
  Je bankzaken.

  En alles is te volgen door de overheid. Gedraag jij je niet voorbeeldig zoals de overheid dat wil. Blokkeren ze je bankrekening en kun je dus niets meer. Tenzij je doet wat de overheid wil. Bijv je 80e booster halen. Of je boete betalen etc.

  We zullen nog heel wat voor de kiezen krijgen. Meer de tralies van de goudenkooi worden nu wel heel erg snel gebouwd.

 10. Wie had tien jaar geleden verwacht hoe Nederland er nu voorstaat. De vrijheid beknot, de welvaart loopt terug, er wordt bewust crisis na crisis gecreëerd. En straks wordt inderdaad je geld afgepakt om een nieuw systeem in te voeren van digitale centrale bankrekeningen met de daarbij horende digitale "munt". Dan kan de overheid precies zien waaraan jij je geld uitgeeft en werkelijk voor jou beslissen waaraan je geld mag uitgeven. Gecombineerd met je CO2 budget is alle vrijheid straks verdwenen. Dit wil men nog voor 2030 realiseren. Dat is verdomd snel mensen.
  Tenzij we nu met z'n allen in verzet komen, is dat waar we naar toe gaan. Ik kots daarvan, dat is niet hoe ik mijn leven wil leiden.

 11. Toch leuk om te zien dat wappies tegenwoordig een eigen zender hebben en toch klagen over "staatspropaganda" "mainstreammedia" uiteraard komen er geen cijfers en feiten voor, alleen wat mensen voelen of denken te voelen, objectief zijn ze ook niet, het is zo ongeveer het FvD kanaal, en maar klagen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *