Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een demonstratie van Comité Groningen Tolerant en AFA Noord tegen het Forum voor Democratie bij het Forum aan het Hereplein verliep vanavond rustig. Er waren zo’n twintig demonstranten die flyers uitdeelden en een toespraak hielden.

De bijeenkomst waar Thierry Baudet en Theo Hiddema kwamen spreken was om kwart voor acht niet meer toegankelijk. De maximale capaciteit van 200 bezoekers was toen bereikt.

“We willen een tegengeluid laten horen tegen het Forum voor Democratie. Wij vinden die partij gewoon xenofoob en seksistisch, gewoon walgelijk”, zegt Vincent die spreekt namens AFA Noord, de Antifascistische Actie, afdeling Noord.

De demonstratie is georganiseerd door Comité Groningen Tolerant samen met AFA Noord. Obed Brinkman spreekt namens Groningen Tolerant: “Ook al is Thierry Baudet met zijn Forum voor Democratie democratisch gekozen, wij zien ze als een gevaar. Deze geweldloze demonstratie gebruiken we om flyers uit te delen en mensen die naar binnen gaan op andere gedachten te brengen”.

Een aantal agenten hield op een afstand de demonstratie in de gaten. In totaal werden zo’n honderd belangstellenden voor de bijeenkomst van het FvD naar huis gestuurd omdat de zaal vol was.

Door Sara Smoot

19 gedachten over “Demonstratie tegen Forum voor Democratie rustig verlopen”
  1. Geweldig, wát een figuren. Gooien met termen waarvan ze duidelijk de betekenis niet begrijpen en gebruiken die vervolgens om het FvD in een slecht daglicht te stellen, ze zetten zichzelf echt voor joker. Kritiek is nooit verkeerd, maar zorg dan ook voor een degelijke onderbouwing.

  2. Goed zo mensen. Laat je horen tegen de verdeeldheid in NL. Weg met die rassenhaters! Tijd voor een partij die wel met verschillende volkeren kunnen leven en tegelijkertijd een vuist maken tegen de huidige regering. Tijd voor de SP!!!

  3. Groningers moeten hun achterlijke bek houden. Go baudet, doe wat je belooft en stop die linkse waanzin, want die gaskraan mag NOOIT dicht gedraaid worden, gewoon leegpompen! Er gaat immers niks boven Holland!!!

  4. Moeten jullie niet met verfbommen smijten, of stenen gooien? Sinds wanneer zijn jullie ineens vreedzaam geworden? Bizarre lui, met bizarre opvattingen, denken niet goed na wat ze zeggen, slaan de plank totaal mis

  5. Kijk die Vincent toch eens!!!!!Die heeft toch geen hersens.Als dat hun woordvoerder is!!!😂😉Jonge jonge wat een droevige figuren.Daar win je geen oorlog mee.Het wereldbeeld wat ze hebben ook.No borders!!!Refugees welcome!!!!En wie gaat dat betalen.Zij niet!!!!Want het meeste van dat Linkse Antifatuig heeft geen baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *