Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #310 maandag 6 mei 2024 is te bekijken via:
https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-05-06

Nu de vijfde kinkhoestdode is gemeld door het RIVM, rijst de vraag of zwangere vrouwen en baby’s moeten worden gevaccineerd tegen kinkhoest. Om dit grondiger te onderzoeken, wierp emeritus-hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel, zijn licht op dit vraagstuk.

Desk: emeritus hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel, bestuurslid ‘Privacy First’ Marc Smits en blckbx-journalist Laura Oorschot

Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

19 gedachten over “De waarheid achter de stijgende kinkhoestgevallen en de dalende vaccinatiegraad”
 1. Er is geen bacterie die ziekte veroorzaakt. Punt.
  Capel zegt dat er vaccins zijn die goed werken. Dat is niet waar, er is er niet 1.
  Ongeveer 95% van wat hij zegt is onzin.

 2. Wanneer worden jullie wakker over onze medische wereld? Jullie weten dat pharma bijna de gehele medische wereld beheerd? Dat betekent dus ook dat de gehele medische wereld corrupt is. Tijd om dit GOED te onderzoeken want zelfs "natuurlijke kanker cures" Worden uitgesloten om chemo aan te smeren. De medische wereld is in 1910 gekaapt door K*t Amerikaanse Drugsbedrijven. Zij hebben toen alle bewezen natuurlijke medicijnen verwijdert. RSO is de werelds meest bewezen kanker cure. Oregano Oilie is de een van de sterkste non toxische anti biotica. Alle studies en case reports Worden overgeslagen. De gehele medische wereld is niet meer medische zeg maar. Stop even met Tam zijn en check het bewijs. De schaakmat is "NATUURLIJKE MEDICIJNEN".

 3. Het is steeds hetzelfde met de ernst en angst, de onzichtbare mug die een onzichtbare olifant lijkt te zijn. Ofwel het overdreven sterk uitvergroten van iets dat marginaal is. Goed voorbeeld is het huilie huillie verhaal van Timmermans over de 120 Europese klimaatdoden, er zou een herdenkingsdag moeten komen. Er wonen circa 746 miljoen mensen in Europa. Dat is toch lachwekkend of niet soms. Natuurlijk zijn er nog veel meer van dit soort voorbeelden/ Ik snap niet dat er nog steeds mensen zijn die niet door deze emotie gedreven en privilege afdwingende lulkoek om niets heen prikken.

 4. De bacterie veranderd zondanig dat ie minder goed reageert op het gebruikelijke vaccin.Dat wordt dus nergens vermeld bij de overheid.

 5. Er zijn op dit moment 5 coronavaccins onder voorwaarden goedgekeurd voor de Europese markt. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bevinden zich daarnaast nu wereldwijd ruim 108 vaccins in de klinische studie-fase en 184 vaccins in de pre-klinische studiefase. Of ieder vaccin de eindstreep haalt, hangt af van de werkzaamheid, kwaliteit en veiligheid van het vaccin.

 6. Hier nog een staaltje misleiding : de tekst luidt: Vlak na de geboorte van haar zoontje snakte de jonge moeder naar iemand die onafhankelijk is en haar vragen over wel of niet vaccineren kan beantwoorden. Ze kwam bij een antroposofische ⁉️ jeugdarts.
  Hier wordt heel bewust het woordje ‘antroposofische’ gebruikt om aan te geven dat vooral dé wappies tegen vaccineren zijn.

 7. Alles wat de zgn ‘aluhoedjes’, ‘wappies’ hebben gezegd is uitgekomen, gentherapie, dé hoeveelheid leugens omtrent de vele prikjes. Corona is uitgerold om van de vaccinaties gemeengoed te maken, dit wordt ons nieuwe ‘antibiotica’. Aan de klassieke antibiotica wordt namelijk niks meer verdient. Er zitten geen patenten meer op.
  Er komen nieuwere voor in de plaats. En die worden nu wereldwijd uitgetest . Het zijn deze prikjes die op vaste momenten worden uitgedeeld, gratis. We zijn het immers ál gewend.
  Als democratisch gekozen partijen en hun leiders worden weggezet als potentiële verraders en fascisten, omdat hun denkbeelden de gevestigde orde niet aanstaan, waar blijven we dan nog met onze bewering dat we in een democratie leven?

 8. Ja blackbox doet natuurlijk mee en houd alles in stand herhaling op herhaling net als het virus wat ze in stand houden jaja eens fan van blackbox nu niet meer hoor gaat de kant van de mainstream op gatver niemand is meer te vertrouwen word wakker

 9. oh ja nu gaan ze zich richten op antvaxxers nu men de vacinaties niet vertrouwd sinds het bedrog van de media, regering en big pharma. Maar laten we eerlijk, zijn dat zijn slechts de pionnen van de grote speler op de tafel.

 10. Het is ook nog eens zo dat met het coronavaccin (gentherapie) veel mensen er bedrogen uit zijn gekomen, dat heeft zijn doorslag, mensen hebben geen vertrouwen meer in de rijksoverheid in deze kwestie.

 11. bij mrna-experiment ziekte is alles long covid. bij experiment immuniteits problemen (zogenoemd long covid) is de ongevaxxineerde schuld

 12. We hebben bill gates gehoord!!! NRA binnen 5 jaar! Ook ter verkoming van ziekten! Dus ze willen veel prikken! Who bepaald dan! Hoppa!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *