Geen widgets gevonden in de zijbalk

De Vrije Omroep is er voor jou! Word nu lid via devrijeomroep.nl
Alvast bedankt voor jouw support!
https://devrijeomroep.nl

Welkom bij DVO De Vrije Omroep, een nieuw media platform voor onafhankelijke onderzoeksjournalistiek.
Bij DVO maken wij ongecencureerd nieuws, bewustwordingsprogramma’s en bieden wij naast feiten ook graag oplossingen.
De Vrije Omroep is voor iedereen die graag verstandige keuzes wil maken gebaseerd op complete informatie. Die vanuit vertrouwen wil leven in een wereld in grote verandering.
Bij DVO is er aandacht voor de nieuwe wereld waarin wij anders omgaan met energie, voeding en genezing.
Wij brengen met het DVO journaal een uitgebreid actueel nieuwsoverzicht en ook korte nieuwsflitsen. Het dagelijks nieuws is te vinden op het DVO Telegram kanaal.
Op de DVO website www.devrijeomroep.nl bij bronnen kun je de achtergrondinformatie vinden die genoemd worden in onze video’s.
In mijn programma Licht op Zaken bespreek ik thema’s die nu nog onbesproken blijven en deel ik vaccinatie verhalen.
Door lid te worden van De Vrije Omroep kunnen wij het DVO Journaal en Licht op Zaken blijven maken. Je kunt ons steunen door lid te worden via www.devrijemedia.nl
DVO is een professionele organisatie die momenteel gedragen wordt door vrijwilligers. Wil jij een bijdrage leveren en onderdeel zijn van het DVO Team? Wil je graag werkervaring opdoen of een bijdrage leveren vanuit jouw vakgebied?
Kom ons dan versterken en solliciteer! Wij zijn op zoek naar; Redacteurs, tekstschrijvers, presentatoren, downloaders, online content distribiteurs, influencers, promotors en social media content makers.
Ook sponsors kunnen contact opnemen via onze website.
In een land waar vrijheid ingeruild wordt voor gezondheid en waar kinderen onze ouderen moeten beschermen is het tijd voor bewustwording en transparantie.
De Vrije Omroep geeft jouw alle informatie die nodig is om zelf een goede keuze te maken voor jezelf en jouw gezin.

DE VRIJE OMROEP IS ER VOOR JOU | SUPPORT DVO

=========

Het DVO Jaar-Journaal is de hoeksteen van ons programma-aanbod. Hier vertellen we in 1 keer het hele verhaal met de belangrijkste invalshoeken over wat volgens ons niet klopt aan de wetenschap, de cijfers, de maatregelen en de hele covid situatie.

In 2020 is de reguliere media in een impasse beland waarbij ze niet meer bij machte zijn om hun onderzoekstaken te doen. Andere informatie dan de reguliere wordt geknepen en gewist. Op de bekende platforms zoals Google, Youtube, Facebook, Twitter, Linkedin (Microsoft) kan men al sinds april 2020 niet meer vrij berichten. [ zie het alternatief voor YouTube: Odysee.com ] Door deze informatieblokkade is het voor de meeste burgers onmogelijk om nog eerlijke en juiste informatie te verkrijgen.

Vanwege de blokkade zijn we zelf het nieuws gaan vervaardigen en daarvoor nieuwe wegen van verspreiding aan het verkennen. De eerste 2 journaals werden vervaardigd in samenwerking met een andere onafhankelijke nieuwsorganisatie en toen die samenwerking stopte, zijn we ook de research en presentatie zelf gaan regelen en daarvoor is een nieuwe omroep organisatie opgericht,die tot doel heeft om wel goede journalistiek te bedrijven en op die manier mensen van meer inzicht en betere informatie te voorzien. Wij proberen met onze bescheiden middelen te doen wat de reguliere media niet kunnen en of niet mogen. Hopelijk kunnen we ze hiermee inspireren.

Meepraten?
Kan via de comments en op Telegram (telefoon en desktop)
https://t.me/dvo_open_koffiecorner

of ‘Steun ons alstublieft met een bijdrage of een Tikkie’ ❤️
https://devrijeomroep.nl/meedoen

2 gedachten over “DE VRIJE OMROEP IS ER VOOR JOU | SUPPORT DVO”
  1. Oh God… dat zag er leuk uit tot je ziet wie er weer voor de camera staat…. Q fanaten die gepsy-opped zijn 🙁 Dus, controlled opposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *