Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #222 van maandag 25 september is alléén te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-25

Verkiezingstijd is natuurlijk de tijd om de communicatie-skills weer eens af te stoffen en de spindoctors aan het werk te zetten. Wat spinnen de dokters deze dagen in elkaar?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

Door Larry Cobb

15 gedachten over “De verkiezingscampagnes ontraadseld”
 1. Hoe de regering een spiegel voor …
  De presentaties van deze regering (coalitie) en meelopers ze lossen niets op, ze zorgen voor alleen maar meer problemen, polarisatie, veroorzaken tweedeling, oorlog ophitsen met miljarden strooien, boerenland afpakken, energy rekening omhoog, mensen verder in armoede brengen, belastigen verhogen, dwang, het onnatuurlijke promoten transgender gebeuren, klimaat miljarden verdienmodel, vaccinatie verdienmodel noem maar op dit alles zijn de problemen die de regering zelf veroorzaakt of toestaat de regeringis hier verantwoordelijk voor, de media werkt er even hard aan mee. Het is gevaarlijkste dat zee hier geen verantwoordelijkheid voor hoeven af te leggen …

 2. Ze hebben Timmerfrans jarenlang buiten beeld gehouden door hem in Brussel op te bergen, ( de ongeinformeerde mens weet nauwelijks wat Fransje uitvreet ) dus kan hij nu met een gladgestreken bakkus de half geinformeerde gutmensch stroop om de bek smeren.. bejaarde deugkneuzen die het straks als een daad van verzet gaan zien om op deze vrome graaier te stemmen.

 3. Wie op DDR66, PVDA,PVDD,CDA,GESTOORDLINKS,VOLT,CU,VVD,DENK, BIJ1,SP stemt is gewoon een landverrader!!!! FvD en verder is er geen keuze als Nederland je ECHT LIEF is !!!!

 4. Weg wezen met je hele partij .Geen vertrouwen kartel vvd cda pvda kartel… 80 jaar aan de macht eerlijk of niet .En nu hun volgers Gr links D 66

 5. God haat WW3oorlogstromelaars. Hekel aan Poetin? Ga dan gvd zelf ff in de frontlinie liggen. Beter Big Daddy in the sky niet boos maken. Want iedere keer dat u uw ogen sluit om te gaan slapen, of in uw auto stapt, kan ook het moment zijn dat u(ter verantwoording) wordt terug geroepen.

  But if the watchman see the sword, and blow not the trumpet, and the people be not warned;if the sword come, and take any person from among them, he[she] is taken away in his[her] iniquity ;but his [her] blood wil I require at the watchman's hand.

  EZEKIEL 33:6

 6. Dienstplicht is nooit afgeschaft. Sterker nog meisjes zijn nu ook dienstplichtig. Krijgen ook een brief van defensie, we weten dat je bestaat. Maar wie weet dat? De opkomstplicht is afgeschaft.

 7. Dat NSC streeft naar een Verenigde Staten van Europa is voor mij nieuw. Wellicht kan Igor even verduidelijking geven waar en wanneer Omtzigt dat heeft gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *