Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de aflevering ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-extra

De Verkenners zijn vandaag verhuisd naar de bioscoopzaal van Studio Paradiso. Hier nemen ze plaats in de bioscoopstoelen om in deze extra aflevering kort stil te staan bij recente Haagse en Brusselse gebeurtenissen.

De gebruikelijke podcaststudio is momenteel even bezet doordat de voorbereidingen op ‘De Wereld Is Vierkant’ in volle gang zijn. De komende twee weken zijn onze Verkenners daarom ook even afwezig. Daarna zijn Bert en Bas er weer met een nieuwe aflevering in hun normale setting!

Check de komende filmvertoningen en colleges in Studio Paradiso! ➡ https://www.studioparadiso.tv/

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#DeVerkenners #Politiek #TweedeKamer #Kabinet

16 gedachten over “De Verkenners: Update podcast voor de komende weken – Politieke highlights”
  1. Blij om jullie weer te zien. Ik baalde een beetje de afgelopen donderdagen zonder De Verkenners. Heb jullie goede en leuke podcast gemist 😊 Hopelijk tot snel weer!

  2. Bas, je zei het weer! 😅
    Setting werkt trouwens ook prima zo, doen jullie volgende keer net alsof je de fragmenten op het grote witte doek bekijkt en pak d’r popcorn bij. Maar eigenlijk maakt ‘t me niet zo gek veel uit waar jullie zitten, luister graag naar jullie.

  3. Bij Odin's baard! De aangifte van Geertje is volstrekt kansloos! Of hij nu een foutje maakt of niet, dat doet er helemaal niet toe; in vrolijke tijden is er helemaal geen probleem. Wilders is een politieke relnicht en weet dat zijn aanhangers het fantastisch vinden als hij weer in zijn slachtofferrol kruipt. Maar jongens, die opmerkingen van jullie zijn werkelijk beneden alle peil! Het staat bekend dat er rechtse sneeuwvlokjes zijn, maar wat jullie nu doen is nog erger: jullie huilen als kleine kinderen, janken als baby's. Nu zijn jullie geen sneeuwvlokken meer, maar drammerige weekdieren!

  4. De aangifte van Geertje is volkomen kansloos! Of hij zich nu verspreekt of niet, dat doet er helemaal niet toe; in blije omstandigheden is er helemaal geen probleem. Wilders is een politieke relnicht en weet dat zijn volgers het fantastisch vinden als hij weer in zijn rol van slachtoffer kruipt. Maar jongens, die opmerkingen van jullie zijn echt beneden alle peil! Het staat bekend dat rechtse sneeuwvlokjes bestaan, maar wat jullie nu doen is nog lager: janken als kleine kinderen, huilen als baby's. Nu zijn jullie geen sneeuwvlokken meer, maar drammerige weekdieren!

  5. Ah, verhip! Dat verdraaide wetenschappelijk onderzoek beweert dus dat de PVV de jostiband onder de politieke partijen is! Ha! Dat is een goed stukje nieuws, jongen! Ik ben er blij mee!

  6. In een fascinerend staaltje van wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat de PVV, mijn beste vrienden, de jostiband onder de politieke partijen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *