Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk deze uitzending ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-7-yesilgoz-op-de-grill-bij-nos-op-3-omtzigt-maakt-kabinetsvoorkeur-bekend

In de politieke podcast De Verkenners verkennen Bert Brandsma en Bas Reijnierse in de nieuwe studio samen politieke gebeurtenissen en volgen ze de ontwikkelingen richting de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023.

Dinsdag 7 november 2023
In de aflevering van vandaag onder andere:
– Hoe was het grote RTL-debat?
– Omtzigt maakt kabinetsvoorkeur bekend;
– Een politieke clash tussen Van der Plas en Timmermans bij NPO Radio 1;
– Dilan Yeşilgöz op de grill bij het NOS op 3 interview.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

Door Byron Rowe

19 gedachten over “De Verkenners #7: Yeşilgöz op de grill bij NOS op 3 – Omtzigt maakt kabinetsvoorkeur bekend”
 1. Als NRC (Pieter) wint en ze blijven werken met VVD, CDA , PvdA/GroenLinks dan maak ik serieuze plannen om te emigreren. Ben deze kartel politiek/ WEF invloed spuug- en spuugzat! Potverdorie Pieter en Caroline, wake the hell up!

 2. Pardon, maar DE wetenschap zegt helemaal niets over een klimaat crisis. Zelfs de IPCC niet.Dat zijn de politici en de media. Zo creeer je een schijnwerkelijkheid die iedereen blijkbaar aanneemt.

 3. Had net gehoord in een programma waar omtzigt vragen antwoordt dat een van redenen waarom het moeilijk voor omtzigt om met pvv samen te werken is omdat omtzigt in een Gods dienst gelooft en grondwet waar het anti islam ding van geert niet past.

  Hij zij ook iets over het tegen zijn van " anti joden " uitspraken en hoopt nederland meer rustig te maken, maar ook dat hij demostraties goed vindt als ze gewoon zijn🕊️

 4. Bert heeft zich geweldig ontwikkeld. Heb hem zien binnenkomen op jullie kanaal. Ik zie hem inmiddels als de ster en voortrekker van jullie kanaal….👍👍. Ga zo door mannen….

 5. Omtzigt heeft zijn ware gezicht laten zien door rechts buitenspel te zetten en te negeren. Als je nog verder naar de kl..te wil gaan dan het geval is moet je op deze nerdy draaikont stemmen.

 6. Bert was ook al negatief over FvD bij Maurice op zondagochtend

  Ik ben afgehaakt daar

  De uitzending van Maurice van dinsdag met Vincent vond ik wel erg goed

  Ik stem FvD

 7. YESILGOZ NIET GEBOREN IN NL🇳🇱 MAAR IN TURKYE. HEEFT ZE EEN DUBBEL PASPOORT??!! WAT DOET ZO IEMAND OP Z'N BELANGRIJKE POSITIE. ALGEMEEN BEKEND DAT DE TURKSE GEHEIME DIENST EEN LANGE ARM HEEFT!!!! 🆓🇳🇱🇳🇱👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *