Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk deze uitzending ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-5

In de politieke podcast De Verkenners verkennen Bert Brandsma en Bas Reijnierse in de nieuwe studio samen politieke gebeurtenissen en volgen ze de ontwikkelingen richting de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023.

In de aflevering van vandaag onder andere:
– Het eerste televisiedebat bij College Tour ontleed.
– Wordt Geert Wilders (PVV) de verrassing van de campagne?
– DENK trekt zwevende kiezers aan met Israël-dossier.
– Weet Yeşilgöz de VVD-kiezer weer voor zich te winnen?

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#deverkenners #politiek #tweedekamer #verkiezingen #geertwilders #pvv #collegetour #denk #israël #palestina #vvd

21 gedachten over “De Verkenners #5: Het eerste televisiedebat bij College Tour en Geert Wilders zit in de lift”
 1. Moeten we het Bergkamp-alarm wel of niet in De Verkenners houden? Laat het weten in de comments hieronder 👇

  Hebben jullie andere suggesties voor een buzzer? Reageer dan ook 🙌

 2. Allemaal nep debatten over een nep democratie met nep verkiezingen en nep parlement, want een democratie zonder bindend referendum vanuit het volk is geen democratie maar een dictatuur die om de vier jaar verlengd wordt met de zelfde kartel PARTIJEN!

 3. Speciaal ingelogd vanwege de Bergkamp-alarm-vraag. Ik vond hem de eerste keer al flauw maar met begrip; de keren daarna werd hij steeds irritanter. De gesprekken zijn best wel serieus dus zo'n flauw grapje is op een gegeven moment gewoon uitgewerkt. Als je na drie kwartier afgekapt wilt worden, kun je daar ook een kookwekker voor zetten of wat dan ook; het allerbelangrijkste is denk ik dat je je uitzending niet opent met "kijk eens hoe grappig wij na drie kwartier gaan worden afgekapt". Als dat spontaan gebeurt, is de kijker/luisteraar ook niet in de war, omdat de podcast zelf al aangeeft hoe lang hij ongeveer gaat zijn.

 4. VVD-lijsttrekker Dilan Yeşilgöz zet in op hard rechts beleid. Ze sluit samenwerking met Geert Wilders niet uit, propageert een streng migratiebeleid en wil een zeer strenge aanpak van criminaliteit. Twintig jaar geleden was Yeşilgöz nog lid van de Socialistische Partij en keek ze rond bij de PvdA en GroenLinks.

  De indruk wil nog weleens ontstaan in de media, dat ze zichzelf net iets groter voordoet dan ze is, Typisch Dilan 🤷🏻‍♀️.

  Als je het karakter van een mens wil leren kennen moet je hem macht geven !
  ― Abraham Lincoln

 5. Ik zou het wel leuk vinden als jullie in de volgende uitzending tijd zouden willen besteden aan FvD, BvNL en JA21. De helaas toch wat kleinere rechtse partijen die hele goede standpunten hebben, maar waar je amper iets over hoort naar aanloop van de verkiezingen.

  En wellicht over het feit dat Baudet is aangevallen in België.

 6. Woop die fucking doo verkiezingscampagnes🤣 alsof het niet al lang bekend is dat de klimaatpaus met bbb em de nieuwe messias gaat regeren

 7. WAT EEN GELUL ALLEMAAL
  – Als je geen extra vaccinatie wilt.
  – Als je niet opnieuw in lockdown wilt belanden als een koe.
  – Als je wilt dat jongeren ooit een woning kunnen kopen.
  – Als je wilt dat er minder niet-westerse buitenlanders binnenkomen.
  – Als je in vrede wilt leven in plaats van oorlog.
  – Als je wilt dat Nederland zijn eigen voedsel blijft produceren.
  – Als je niet door het WEF geregeerd wilt worden.
  – Als je wilt dat Nederland zelf de gezondheidszorg kan bepalen, onafhankelijk van de WHO.

  Dan zou je toch FVD moeten stemmen.

 8. Waarom zou je op BBB of Omzicht stemmen? Je stemt dan gewoon CDA.
  BLCKBX mag best wat kritischer zijn.

  Daarnaast moet je als journalisten niet in de val vallen van pijlingen. Je geeft de pijlers veel te veel macht. De meeste mensen zijn schapen en als je dus zegt. BBB is een grote partij, dan gaan veel schaapjes daar op stemmen.

  Maargoed, bereid je maar voor op cbdc
  Nog meer prikjes
  Meer EU
  Meer immigranten

 9. Kunnen jullie aandacht besteden aan welke partijen in de coronatijd het meest consequent tegen vaccinatie-verplichtingen waren? Dat vind ik wel een belangrijk punt!

 10. Hoezo moeten er coalities komen, dat is zeer ondemocratisch, alle partijen stemmen voor hun kiezer in de kamer. Die coalitie vorming is meteen uitsluiten van andere stemmen en een machts blok en we hebben de laatste jaren gezien wat dat doet…. foute boel dus!

 11. Ze willen wel maar durven niet met de PVV in zee te gaan. De lafaards zijn bang hun vrijheid net als bij Wilders kwijt te raken. Ze zijn allemaal bang op een dodenlijst te komen van de islamitische fanatiekelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *