Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk deze uitzending ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-4

In de politieke podcast De Verkenners verkennen Bert Brandsma en Bas Reijnierse in de nieuwe studio samen politieke gebeurtenissen en volgen ze de ontwikkelingen richting de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023.

In de aflevering van vandaag onder andere:
– Nog één maand tot de verkiezingen. Wat kunnen we vanaf nu verwachten?
– De eerste politieke scheurtjes worden zichtbaar naar aanleiding van de onrust in Israël.
– Frans Timmermans houdt een cruciale speech tijdens het GroenLinks-PvdA-congres.
– Wat wil Henri Bontenbal (CDA) met Nederland?

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#deverkenners #politiek #tweedekamer #verkiezingen

10 gedachten over “De Verkenners #4: Politieke scheurtjes na onrust Israël en Timmermans zoekt steun op partijcongres”
  1. Het kan toch niet zo zijn dat de vvd weer de grootste wordt??? Zijn de Nederlanders echt gek geworden of worden we alweer voor de gek gehouden?

  2. Die Yesilgöz is het ook altijd met iedereen eens, vind dat overal eens goed naar gekeken moet worden, praat veel maar zegt niks en gaat als partijleider lekker alles op de volgende generaties afschuiven.

  3. Er zit constant een soort lage bromtoon in de opname, is meer bij eerdere edities ook al opgevallen. Zeker op 18:16 in deze aflevering is het erg, maar het zit niet in het getoonde fragment.

    Kunnen jullie daar wat aan doen?

  4. Hoe kan Omtzigt nou zoveel zetels hebben zonder partij programma? Rare boel. Dus dat komt alleen uit het "verleden". Maar resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst

  5. het geld gaat naar meubels en schermpjes. veel kunnen zo n tv niet eens betalen. als daar de donaties naar toe gaan dan…….
    allemaal niet nodig om het verhaal over te brengen. dat wat het belangrijkste is!!! mijn donaties stoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *