Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk deze uitzending ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-3

In de aflevering van vandaag onder andere:
– Wat zegt de laatste peiling van Maurice de Hond?
– Gert-Jan Segers (CU) doet boekje open over Kabinet-Rutte IV.
– De Nationale ombudsman voert het laatste verhoor voor de Parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening.
– Is Lilian Marijnissen de beste keuze voor de SP met vier zetels in de peilingen?
– Mensen met arbeidsbeperkingen schreeuwen om aandacht in het Tweede Kamerdebat over het lage minimumloon.
– Politieke partijen positioneren zich in het verdeelde Israël-Palestina debat.

In de politieke podcast De Verkenners verkennen Bert Brandsma en Bas Reijnierse in de nieuwe studio samen politieke gebeurtenissen en volgen ze de ontwikkelingen richting de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

15 gedachten over “De Verkenners #3: Partijen over Israël-Palestina en is Lilian Marijnissen de juiste leider voor SP?”
 1. NEXIT en Remigratie plannen maken , er uit met al dat islam tuig dat hier komt dood en verderf zaaien , paspoort afpakken en er uit net als in Japan en die hebben al zo weinig vluchtelingen opgenomen en terecht!!!!!!

 2. Kill Gates bedreigd nog steeds onze gezonde voedselvoorziening.
  Gaan jullie hier nog aandacht aan besteden?
  Denk aan onze kinderen aub.
  Dankjewel

 3. Wat een ongelooflijk dom volk hebben we toch! Omzigt, VVD en PvdA/GL😮😮😮😮 Nou als dat gebeurt dan krijgt heel Nederland het voor de kiezen! Maar het volk krijgt de leiders die het verdient! Blij dat ik weg ben uit Nederland 😊

 4. niet te begrijpen dat er zo veel mensen stemmen op vvd,waar we deze rotzooi allemaal aan te danken hebben…en dan de milieu paus van pvda die mede bezorger is voor deze zooi,,,,die stemmers zijn zeker hoog opgeleiden die kan je alles wijs maken als je het hun laat lezen….hoe dom kan je zijn ?????

 5. Keihard NEXIT! Dat is waar Blckbx voor moet gaan! Het antwoord op de eerste vraag is mij al veel te soft.
  Niet op de inhoud, enkel verslaggeving zoals men gewend is van Joost Vullings en Xander van der Wulp.
  Neem stelling! Het is nu of nooit lieve mensen.

 6. RUTTE 3 ….De motie van wantrouwen n.a.v. De toeslagen affaire was de kans om Rutte weg te sturen.. En wat doet Segers..! Terwijl hij geen moment meer met Rutte wilde werken, had hij toch besloten om anders te stemmen en Rutte bleef, …Reden van Segers: Anders komt het land in een chaos…..Hoezo? Alsof het later niet vreselijk mis is gegaan.

 7. Wat ik helemaal vreselijk vind is, Dat de 2e kamer tegen de CBDC invoering is, dat er dan een mevrouw uit de 2e kamer dan in Brussel gewoon “Voor” gaat tekenen Mensen dat is verraad.. Dus Brussel kan gewoon hun gang gaan. ~Ook Rutte heeft dat gedaan,…. De EU is een grote lobby club..

 8. Waarom geen Fabeltjes krant leden in de Kamer. Het is toch triest deze onbekwame rotzooi en meepraat en verknoei partijen met een belang dat absoluut Nederland niet dient. En al dat gelul over stem en zetels en wie nog slechter is dan de anderen. Echt om te janken die gender neurale rotzooi en sodom en choras leden en zakkenvullende baantjes jagers en wat nu blijkt dat het WEF doorzichtig is geworden de gehele Kamer bijna is terug getreden.
  Jammer die stilzwijgende Rutte met zijn praatclubje baas KLaus Schwab in het Haagse kort geleden ontving in het torentje? Hoezo geen journalist te zien, of vragen stellen dan zwijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *