Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de aflevering ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-26

In de aflevering van vandaag onder andere:
– Is het programkabinet gewoon een meerderheidskabinet?
– Nieuwe CDA-informateur leidt tot onvrede binnen CDA.
– Samenwerking tussen Kamer en kabinet stuit op weerstand.
– Onzuiverheden bij parlementaire enquêtecommissies.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#DeVerkenners #TweedeKamer #Politiek #Formatie #Kabinet

14 gedachten over “De Verkenners #26: Tweede Kamer snapt formatieverslag niet – Bewust gestook tijdens formatiedebat?”
  1. Zou maar even kanaal van Huig Plug bekijken, waarbij Wilders van Zwol zo een misdadige, zogenaamde hoge pief van de veiligheidsdiensten, die momenteel grootste gevaar van het volk zijn, en zo een andere crimineel , geloof Dijkhof oid, heeft aangesteld als nieuwe formateurs

  2. Hoe vaak denken jullie dat pvv stemvee denigrerend zijn eweest naar buitenlanders die gewoon (hun levenslang) een Nederlands paspoort hebben?

  3. Als een getuige wordt opgeroepen voor een Parlementaire Enquete, mag hij alleen de vragen beantwoorden die aan hem worden gesteld. Heb je een Commissie die eigenlijk helemaal niet de waarheid wil weten (Bijlmer) en in de doofpot wil houden, dan stellen deze commissieleden niet ter zake doende vragen en de vragen die wel zouden moeten worden gesteld, stelt men niet. Daarom zou elke getuigenis moeten eindigen met: een free-form-vraag "Heeft u nog belangrijke informatie die u met de commissie wilt delen ?"

  4. Mannen, bedankt weer.
    De W E F trainingen en begeleiding achter de schermen werpt (denken zij) vruchten af in de manier van gedrag in de kamer… Het was zo, maar wordt steeds meer zichtbaar. Wisten jullie dat Rutte 19 mensen ter beschikking heeft om hem persoonlijk te begeleiden in bv zijn houding, spraak en meer van dat soort persoonlijke bijzaken? Was in een lezing van Omzigt door Omzigt een keer verteld…waar Omzigt een beetje verbolgen was.
    En Igor natuurlijk ook bedankt. Je kan het altijd zo mooi uitleggen 💐

  5. Er was afgelopen week (woensdag?) een gast aan de desk van Today die 'Dat gezegd hebbende' zei. Ik ben het zelf ook voor de grap gaan gebruiken. Bij deze, Bas, gewoon één keertje per podcast en even uitlichten!

  6. Dank! Prachtig chemie hebben jullie. mbt inhoud: Ik ben absoluut geen (zionistische!) PVV'er maar heb wel bewondering voor meerdere PVV'ers.. (behalve haatzaaier Wilders) Als premier zou ik Bosma en Agema zeker accepteren. Ook al was bijv. Agema niet juist t.a.v. Cojona. Ze zou er goed aan doen om eens te gaan lunchen met Pepijn van Houwelingen. (Mijn held)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *