Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de aflevering ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-25

In de aflevering van vandaag onder andere:
– Verslag Kim Putters geeft duidelijkheid over kabinetsformatie.
– Teleurgestelde Geert Wilders neemt afstand van premiersfunctie.
– Heeft Pieter Omtzigt zijn zin gekregen?
– Demissionair kabinet geeft veel geld uit aan onderzeeërs.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#DeVerkenners #Podcast #Politiek #TweedeKamer #Formatie

23 gedachten over “De Verkenners #25: Putters adviseert ‘programkabinet’ – Wilders géén premier!”
 1. Beetje jammer dat wij voor 1 man zijn carriere, mega veel belasting moeten gaan betalen en daar niet eens werk uit kunnen krijgen. deze man zegt altijd ik ben hier voor Nederland maar daar heeft hij natuurlijk geen actieve herinnering meer aan.
  Dus met andere woorden onze industrie mag kapot en gezonde bedrijven mogen wel weg naar een ander land bv boskalis, en dus mensen zonder inkomen achter laten met toren hoge kosten om te kunnen leven.
  Ik geloof dat er de afgelopen jaren elke keer werd gezegt dat er geen geld meer was?
  Klinkt echt als een man die het beste met Nederland voor heeft!

  En verder sluit ik mij helemaal aan bij Igor van Kaam!

 2. Dat is de situatie van Nederland. Alle potentiele bestuurders staan om het wrak heen maar niemand steekt een hand uit. Inmiddels verpatst Rutte de onderdelen die nog bruikbaar lijken in ruil voor een nieuw voertuig voor zichzelf

 3. nieuwe verkiezingen helpen de juist koers te gaan varen. Wat een gezever door andere partijen die eisen dat er snel een kabinet komt maar tegelijkertijd in de tweede kamer vragen stelt en antwoorden eist over de vorming van een kabinet. De kiezer heeft gekozen dat er een rechts kabinet moet komen. Wat wil de tweede kamer nu? Ik vind het verachtelijk dat men de burger buitenspel zet in deze tweede kamer besprekingen. Het lijkt alsof je je moet verantwoorden voor je keuze>???: Ik heb gekozen en wil dat Wilders premier wordt en dat die kleine mannetjes weggevaargd worden.

 4. Hoi Bert en Bas! Eerste vrouwelijke premier: Rita Verdonk 😊 Extra leuk detail dat Rutte haar dan het sleuteltje moet geven 😂

 5. Weer die omtzigt met zijn irritante opdringerige kinderachtige verwent nestje gedrag. Eerst zit ie de zaak te frustreren en op te houden. Omtzigt moet wel ff weten dat Wilders er 37 heeft en Omtzigt maar 20. En hij heeft een grote waffel en eisenpakket die omtzigt alsof hij er 75 heeft. Doe ff normaal omtzigt en anders nieuwe verkiezingen dan wordt NSC even gehalveerd. Misschien dat ie dan weer realiteitszin krijgt. Het moet allemaal om hem en voor hem draaien en te pleasen alsof hij de grootste was. Totaal is hij dat niet dus de grootste maae een middelmaat. Wel de grootste irriterende vent en partij in het process. Klein kindje. En over staatsrecht gesproke,n. Bedoelt Omtzigt het WEF staatsrecht, waar zijn broer werkt, die een totalitaireOnderdrukkingsStaatsrecht is omdat hij de EUrecht belangrijker vind dan NL ? Of een vrijheid van Nederlanders.. Staatsrecht en gewoon een K-smoes van die gats want alle vak k partijen en PVDA GL hebben helemaal lak aan staatsrecht en grondrechten. Die dictator partijen vegen hun reet af met democratie, staatsrecht en grondrecht. LinksefacistenTerror is erger dan de democratie van rechts. Links en Satan is 1

 6. Omtzigt. Een vreselijke WEF. Crimineel.
  We moesten pvv stemmmen jammer niet FvD. Waarom mogen we niet weten wat onze volksvertegenwoordigers 😅😅😅. ? Afspreken

 7. maar goed dat Wilders geen premier wordt. Als hij nu zo makkelijk alle kaas van het brood laat eten dan zal dat richting de EU ook zo kunnen zijn en schieten we ook niet op.

 8. Te gek voor woorden! Waarvoor gaan we überhaupt stemmen als er zo omgesprongen wordt net de wil van het volk. Een groot aantal stemmers voelt zich behoorlijk genaaid als dit doorgaat. Mr. Wilders moet niet opgeven want op die manier wint de verrader Omtzigt.

 9. Het is 1 groot circus! 1 grote afleiding! Ondertussen worden er nieuwe regels en wetten doorgevoerd die het volk nog meer zal doen bloeden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *