Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de aflevering ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-24

In de aflevering van vandaag onder andere:
– De partijen zijn optimistisch over de formatie.
– Wat is waar over de ‘emotionele uitbarstingen’ van Pieter Omtzigt?
– Column van Igor van Kaam over de verdeeldheid binnen Nieuw Sociaal Contract.
– Dilan Yeşilgöz laat zich gelden als minister om het gat in de begroting te dichten.

Wil je NLP leren van Igor van Kaam? Dan is er goed nieuws! Igor zal deze volgende week zijn NLP-opleiding ‘De Week van je Leven’ geven. De opleiding is van 9 tot 15 maart te volgen bij University of Me in Eindhoven. Ga voor meer informatie naar: https://landing.universityofme.nl/de-week-van-je-leven

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#DeVerkenners #Podcast #Politiek #TweedeKamer #Formatie #PieterOmtzigt #NieuwSociaalContract #NSC #DilanYesilgoz #VVD

26 gedachten over “De Verkenners #24: Omtzigts ‘woede-uitbarstingen’ – Optimisme binnen formatie!”
 1. Goed doorziende mensen in NL eerst op de BBB voor verandering 🤷‍♂️ cda 2.0, dan op Pieter de WEF puppit cda 3.0 … mensen als je moties en stemmingen niet bekijkt, je wijs laat maken door kieswijzer, gelooft in veranderingen als je steeds zelfde blijft stemmen, of je denkt dat de overheid goed met je voorheeft, stem dan niet of lees je in ook in complottheorieën want er zit altijd een kern van waarheid in, vooral laatste jaren … ontwaak

 2. Wat maakt het toch ook uit of Omtzigt nou wel of niet emotioneel labiel is! Deze man moeten we vergeten. We moeten ons concentreren op partijen die wel volwassenen en positief bezig willen zijn met het besturen van het land.😊

 3. Over een understatement gesproken NSC is er niet klaar voor , ik weet zeker dat iedereen met ook maar een beetje mensenkennis dit heeft zien aankomen. Omzigt zijn hele uitstraling , komop …. Schlemiel is het woord wat we zoeken

 4. Naar aanleiding van de reactie pvv bashen, willen we graag weten waar jullie dan zelf op stemmen!??
  Graag openheid hierover!!!!!

 5. Niet klaar voor? Hij wil gewoon helemaal niet! Toen hij stond te flirten met Fransje tijdens de verkiezingen, had ik mijn stem toch maar niet naar NSC laten gaan.

 6. @Bert en Bas. Bert wat een leuk interview bij Mooie Mensen 2 maart 2024. 😉Wat een gezelligheid. Op het eind nog een muzikaal 'toet(er)je' ter afsluiting na.

 7. Mannen, het was een telegraaf "journalist". Dat zegt nog steeds alles. Igor van Kaam, opnieuw een zelfverklaarde psychiater aan het woord? Het zou hem sieren wanneer hij een stapje terug deed en het stellen van een diagnose aan echte deskundigen over zou laten.

 8. Als je alles tot je door laat dringen wat er werkelijk allemaal gebeurt, schreeuw en huil ik ook. Ik noem dat "wakker" zijn.

 9. Omtzigt heeft autistische trekjes, hij is erg goed in bepaalde dingen naar boven te halen zoals het toeslagen rapport maar
  is ook soms een klein kind vooral als het niet gaat zoals Hij het voor ogen heeft. Het is bekend bij directe collega's en vrienden !
  Het gezeur over de rechtsstatelijkheid daarin spreekt hij zichzelf vaak op tegen als je goed oplet ! Als fractie leider eigenlijk ongeschikt dus !
  Het is vaak zo dat de media ook er voor zorg draagt om iemand omhoog of naar beneden te halen, het pushen naar een uitkomst, goed of kwaadwillend !

 10. Vraagje ; 'De Dilan' zoals ze in de volksmond wordt genoemd, lijkt mij een vrij eigenzinnige vrouw. Wat overigens heel goed is i.m.o., maar zou Rutte nog steeds aan de touwtjes trekken erachter zoals men beweert? Ik kan dat moeilijk geloven gezien haar karakter. Hoe zien jullie dit?

 11. Omtzigt ziet er niet erg gezond uit. Wouter de Winter heb ik altijd voor een verdacht mannetje gehouden. Wat zou zijn echte motief zijn?

 12. Denk dat Omzigt en VVD dit doelbewust doen wilders mag niet in de toren komen dat is het ultieme doel van die twee en Geert weet dat.Ze willen beide de stekker eruit trekken maar dat gaat nu dus niet omdat wilders de touwtjes in handen heeft, .

 13. Ik vertrouw Messias Omzigt voor geen meter meer maar ik hoop dat ik totaal fout zit want er moeten zoveel problemen opgelost worden, bovenal de open grenzen dat (deels) zijn weerslag heeft op vrijwel alle andere problemen zoals woningnood, torenhoge belastingen, bedroevend niveau onderwijs, criminaliteit etc. Ien Dales zei het al eeuwen geleden; '" het is verd*domde moeilijk soep koken als er iemand steeds koud water bijgooit"

 14. Kom op jongens, NSC was vanaf het begin een nep partij om de formatie te saboteren. Dat is vooraf door heel veel mensen in de reacties gezegd, maar gek genoeg door niemand achter de camera, ook niet in de alternatieve media.
  Je hebt geen uur nodig om NSC te analyseren.

 15. Komt er nog wel een kabinet in Nederland, voordat we een 'Paddestoel' aan de horizon zien ?
  Of is Rutte IV het laatse Nederlandse kabinet, ooit ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *