Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de uitzending ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-23

In de aflevering van vandaag onder andere:
– De eerste week van informateur Kim Putters in gesprek met alle partijen.
– Levert de PVV een cruciaal partijstandpunt in voor de formatie?
– Nieuw Sociaal Contract halveert in de peilingen na handelingen Pieter Omtzigt.
– Welke Europese partijen doen mee aan de Europese Verkiezingen?

Wil je NLP leren van Igor van Kaam? Dan is er goed nieuws! Igor zal in maart 2024 zijn NLP-opleiding ‘De Week van je Leven’ geven. De opleiding is van 9 tot 15 maart te volgen bij University of Me in Eindhoven. Ga voor meer informatie naar: https://landing.universityofme.nl/de-week-van-je-leven

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#DeVerkenners #Podcast #Politiek #TweedeKamer #Formatie #Informateur #KimPutters #PVV #NieuwSociaalContract #PieterOmtzigt #EuropeseVerkiezingen

20 gedachten over “De Verkenners #23: Nieuwe informatiefase van start! – Doet PVV aan kiezersbedrog?”
 1. "dat gezegd hebbende" met 'ergo', aldus, echter en desalniettemin biedt de Nederlandse taal Latijn incluis diversiteit.

 2. Timmermans heeft destijds zelf met Rutte bij Putin aan tafel gezeten om belasting voordelige dealtjes te sluiten om bedrijfjes van oligarchen naar NL te halen.

 3. Liever Timmermans dan Wilders, als dit alleen maar uitstel betekent, de agenda gaat toch door, liever een oorlog die nu alles laat klappen dan over 5 jaar en 5 miljoen doden verder…. Dus Wilders is totaal niet van enige betekenis in het verzet, nul.

 4. beetje langdradig. Bas, niet alles is "interressant", soms is het indrukwekkend, soms onzinnig, enz.
  Doe wat meer beelden, meer staatjes, enzo. Vanuit Indonesia.

 5. Het volk: Wilders een man van het volk!
  Wilders: Ik stuur jullie naar Oekraïne om voor ons een zinloze oorlog te verliezen!

 6. CDA, NSC, SP zouden wat graag willen regeren met de PVV, maar ze zijn bang op dodenlijsten te komen van moslimextremisten. Niemand durft dit te benoemen. De islam krijgt steeds meer grip op onze bestuurders en dus de Politiek, zonder dat zij met een grote partij de Politiek vertegenwoordigen.

 7. Die oorlog moet gestopt worden! Rusland gaat deze oorlog toch winnen. Geen geld meer naar Oekraine! Ze moeten dan wel gaan onderhandelen. Ze moeten afstand doen van het oostelijke deel en de Krim?

 8. Timmermans 1 gaat ér komen. Spijtig, maar dat weet iedereen.

  Punt 2: De Belastingdienst is een corrupte maffiosi!

  Voorbeeld: Ik kreeg in 2019 een brief waarin ik werd gesommeerd om een bedrag van 4000,- over te maken. Na bijna 6 uur telefoneren werd een fout vanuit hén erkend.

  Dit bedrag zou geschrapt worden.. Nu in 2024 ben ik nog steeds aan het strijden om deze onterechte rekening te laten kwijt schelden. Het is namelijk een grote fout, en ik ben de Belastingdienst niets verschuldigd.

  Als Timmermans 1 er daadwerkelijk is, verhuizen mijn partner en ik naar Hongarije, Rusland of Switzerland.

 9. De kiezer heeft gesproken maar de corrupte EU wil geen WILDERS , en de meeste partijen willen dolgraag migratie en de oorlog met Rusland daar worden we steeds verder in gerommeld ,maar de problemen in Nederland oplossen , nee hoor de Nederlander steeds verder belasten en geen woningen , en dat zijn nog maar een paar items.we worden nu bestuurd door een stel achterlijken die allemaal over elkaar heen buitelen wie het beste jochie van de klas is en verder gebeurd er niet veel.

 10. Wat er ook gebeurt en hoeveel Nederlanders op de PVV stemmen het zal niet gebeuren met deze huidige WEF regenten en hun agenda malloten.

  Maar Nederlandse Burgers zullen dit niet accepteren dat een paar linkse Partijen hun willetje doordrukken en proberen een Linkse Timmermans in het zadel te helpen. WIJ Nederlanders zijn de stem en de Baas wie er in dat torentje komt. En dat mag van de meerderheid van de stemmers echt geen Linkse rommel en verraders worden. Dan maar dwingen op snelle nieuwe verkiezingen en de PVV nog groter maken zonder al die inleveringen gedaan om aan de tafel te komen en te regeren. Gewoon weer terug naar af, en ons Nederland weer voor de Nederlanders en dan ook voor alle Nederlanders zonder kleur of afkomst of wat voor geloof dan ook. Maar voor samen weer het karretje te trekken en ons land weer leefbaar te maken met ons allen dus

  de PVV stemmer zonder uitzonderingen Wilders heeft genoeg water er bij gedruppeld om die WEF partijen er bij en tegemoet te komen maar genoeg is genoeg en om geloofwaardig te blijven zonder deze gekte gewoon weer naar de stembus, en de grootste worden voor de Nederlanders hun recht.

  Het is genoeg geweest deze comedy met Omtzigt zijn WEF agenda "Klaar"

  En snel naar de wederopbouw van het gesloopte Sinterklaas landje en zorgen dat de miljarden weer in Nederland worden gebruikt voor eigen doel.

  Dan maar ruzie met Brussel, ze accepteren het maar of 'WEG' wezen daar.

  Genoeg is genoeg, en idioot veel belasting betalen moet bijgesteld worden.

  Bezuinigen in Den-Haag moet voorrang krijgen, en niet onze knip helemaal leegplukken om Oorlogje te voeren en de grote 'Rutte jongen uit te hangen.

  Nederland eerst en Nederland weer toonaangevend voor al zijn Burgers.

  Wat een blamage met die Politiek en het Linkse stemgedrag negerende voor de Nederlanders die rechts willen om hun Landje weer snel terug te krijgen.

  En Links "stik" snel in je stikstof en adem alles maar in, Dan hebben wij rust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *