Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk De Verkenners ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-2

In de politieke podcast De Verkenners verkennen journalisten Bert Brandsma en Bas Reijnierse samen politieke gebeurtenissen en volgen ze de ontwikkelingen richting de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023.

In de aflevering van vandaag onder andere:
– Geert Wilders (PVV) is binnenkort te gast bij Vandaag Inside. Maakt hij kans om te gaan regeren?
Minister van Defensie Kajsa Ollongren (D66) denkt anders over Oekraïne-conflict dan fractievoorzitter Jan Paternotte (D66).
– Wat zijn de laatste nieuwtjes rondom de parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening?
– Pieter Omtzigt (NSC) wil een parlementaire enquêtecommissie voor corona. Wanneer komt deze?
– Wopke Hoekstra (CDA) wordt Eurocommissaris. Hoe heeft hij het gedaan in Brussel?
– Het imago van Frans Timmermans (GroenLinks-PvdA).
– Onrust binnen Nieuw Sociaal Contract: na het ontslag van de woordvoerder van Pieter Omtzigt, stapt ook de bestuursvoorzitter op.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

#deverkenners #politiek #tweedekamer #verkiezingen

10 gedachten over “De Verkenners #2: Onrust binnen NSC en PVV in volgend kabinet?”
 1. Bedankt voor het kijken naar De Verkenners #2. 🎙🗳✏

  Waardeer je deze nieuwe politieke podcast van blckbx? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

  Heb je een vraag voor De Verkenners? Stel je vraag hieronder in de comments en wie weet behandelen Bas en Bert jouw vraag in de volgende uitzending. 👇

 2. Een nieuwe partij die zo snel mogelijk haar rotte appels verliest. Waarom zo negatief hierover doen? Ik vind dat alleen maar een pluspunt! Had het CDA ook moeten doen. Toch Hugo en Wopke?

 3. Onze Nederlandse bevolking laat zich door anderen en angst leiden en niet door onze gezonde verstand te gebruiken het is weer een herhaling vanuit de oorlog toen liep ook een derde van de bevolking met de vijand mee…de vraag ..wat maakt dat de Nederlandse bevolking deze keuze maakt?

 4. Goede uitzending, lekker om naar te luisteren. waar kan je eventueel de vragen stellen mocht je die hebben ??? Gewoon hier of is daar zoals blackbox een aparte form voor ?

 5. dit is geweldig. heb de 1e gemist. flavio is een goede man, maar heb moeite om interviews met hem te kijken. weet niet waarom. haat hem niet ofzo

 6. Djamoekjouw is de thaise naam van mn hond….betekent lang neus. 🙂
  Wat vonden jullie van het onbeschofte gedrag van D. JONGE t.a.v. Baudet en v. Meieren tijdens het wetvoorstel referenda?
  Ze hebben het altijd over fatsoensnormen en tweedeling en dat is precies wat D.Jonge deed.
  Nederlanders en Nato geven niks om Ukraine anders zouden ze wel gaan voor vrede ipv nog meer wapens/doden.
  Is 500.000 slachtoffers nog niet genoeg?
  Verder weer n leuke podcast!
  Groeten uit Hongarije/Thailand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *