Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bekijk de eerste aflevering van De Verkenners ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-verkenners-1

Vandaag is de lancering van onze splinternieuwe politieke podcast De Verkenners! Journalisten Bert Brandsma en Bas Reijnierse verkennen hierin samen politieke gebeurtenissen en volgen de ontwikkelingen richting de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november 2023.

In de aflevering van vandaag onder andere:
– Wie staan er op de lijst van Nieuw Sociaal Contract, de nieuwe partij van Pieter Omtzigt?
– Een update over de parlementaire enquêtecommissie Fraudebeleid en Dienstverlening.
– Is de dubbelrol van Eric van der Burg (VVD) als kandidaatskamerlid én staatssecretaris Asiel en Migratie geloofwaardig tijdens het debat over de spreidingswet?
– KRO-NCRV’s College Tour organiseert een debat tussen lijsttrekkers Van der Plas (BBB), Omtzigt (Nieuw Sociaal Contract), Yeşilgöz (VVD) en Timmermans (GroenLinks-PvdA).
– Verschillende campagnemomenten van onder andere Bontebal (CDA), Yeşilgöz (VVD) en Van der Plas (BBB).

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?
Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

25 gedachten over “De Verkenners #1: Kick-off van onze nieuwe politieke podcast!”
  1. waarom hebben De verkenners geen mening of kritiek over de uitspraken gegeven van de nr2 van pieterlockdown gegeven?valt me wel tegen ,of is dit msm de politieke partijen samen met blckbx

  2. ego personages aka geidentificeerde mensen hebben geen andere opties dan dromen reflecteren, idealen napraten en acteren oprecht te willen zijn. (::) Bedankt

  3. Bert ik heb ook ooit mee stemmen geteld maar vervolgens word dat toch gewoon allemaal naar een centraal punt gereden en gedigitaliseerd. Dat is niet bepaald transparant volgensmij.

  4. ik denk dat stemfraude gebeurd tussen het stembureau en het elektroisch verwerken. Dus in de stemhok kan het allemaal kloppen maar zodra het ingevoerd word in de computer. of degene die het verwerkt. Het stelt me wel gerust dat als ze weer frauderen dan breekt de hel toch wel los tegen de WEFCommunisten. Mensen zijn Den haag spuugzat en hun landverraaad

  5. Herzberger is niet alleen columniste, ook microbioloog en vaccinpusher, mag vermeld. Net als die van Vroonhoven ook houdt van prikjes voor iedereen. Gevaarlijke mensen.

  6. Sterkte aan Bert als slachtoffer van de toeslagenaffaire. Respect dat je alsnog altijd met hart en ziel de diepte van de nederlandse politiek induikt. Wil echt even kwijt dat ik blij ben dat je doet wat je doet. Volg je kanaal nu een tijdje en door jou heb ik o.a. de afgelopen kabinetsperiode alles op de voet kunnen volgen en ben erg blij dat ik mede door jou YouTube kanaal mijn interesse in politiek niet verloren.

    Leuk concept dit. Veel media kanalen kunnen nog een voorbeeld nemen aan Blckbox qua hoe professioneel ze zijn en de kwaliteit die altijd wordt geleverd. Keep up the good work! ❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *