Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #280 van woensdag 21 februari 2024 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2024-02-21

Amsterdam transformeert geleidelijk tot een ‘slimme stad’ met surveillance-apparatuur en talloze gedragsexperimenten. Onderzoeksjournalist Elze van Hamelen onderzocht de oorsprong en intenties achter dit ‘slimme project’.

Desk: Joost Niemöller, Elze van Hamelen en David Boerstra
Presentatie: Ancilla van de Leest

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Telegram – https://t.me/blckbxtv
Twitter – https://twitter.com/blckbxnews
Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv
Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv
LinkedIn – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/
TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

24 gedachten over “De surveillance-experimenten achter Smart City Amsterdam”
 1. Hoe GroenLinks Big Brother Femke Halsema met hulp van communistisch China Amsterdammers bespioneerd en de DDR 2.0 een feit is zonder dat u het weet. Schan-da-lig!

 2. Amsterdam is langzaam aan het doodbloeden….met die idioten veranderingen, wordt straks een spookstad…dank zij de EU…we zijn echt een proef lokatie….en waar mensen wonen, kan nooit veilig worden, of je moet ze allemaal aan kettingen legen…Amsterdam wordt straks net als die andere steden, een gouden gevangenis….

 3. Sjefke en Henk moeten een behoorlijke lengte touw uit de stadsvijver van Tilburg trekken.
  Henk zegt; verrek, er komt geen eind aan man. Waarop Sjefke zegt; ik denk dat ze dat eraf hebben geknipt. 😂

  Ik dacht ik gooi er iets tussen om te lachen. Da's iig gezond. ❤

 4. Als ze niet naar ons willen luisteren is het heel simpel,wil je iets niet hebben en ze zetten het toch neer dan heb je het recht om het te verwijderen

 5. Er worden hier meerdere dingen geschonden,ten eerste vraag aan de mensen if het oké is om deze dingen uit te voeren en 2 de privacy van mensen is geschonden

 6. Goede uitzending. Voor een ieder die zich informeert is het al lang helder dat al deze ideeën, plannen, etc. veel verder gaan dan CO2 reductie en het klimaat. Het gaat om het creëren van een totalitaire staatsvorm. In Duitsland spreekt men reeds over DDR 2.0. Cisco is overigens Amerikaans… Het wordt echt tijd voor veel hardere actie, maar de Nederlander gelooft het wel, helaas.

 7. Wederom, het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke energie in jullie programma is stuitend. Ongeacht wat het juffertje in het groen verkondigt, ze heeft een castrerende blik, net als de presentatrice. Wie zijn die ongewassen labbelakken die ernaast staan? Jammer hoor.

 8. Vlgs agenda 2030 is er inspraak. Word geregiseert door de gemeente met gelijkgestemde mensen, vaak ambtenaren, die daar voor betaald worden. Alleen in het geheim!

 9. Notitie ; bij de referendum stemming over IJburg werd tegen de aanleg daarvan gestemd , 58 % . Met een slimmigheidje van o.a burgemeester Patijn uit de hoge hoed was er opeens een minimaal aantal stemmers nodig 🤔 waarmee ook dit referendum ter ziele was . Conclusie ; referenda zijn alleen goed als je de gewenste uitslag stemt .

 10. In Utrecht heb je op de gratis parkeerplaats van treinstation Lunetten een zuil staan voor gratis je autobanden op spanning brengen. Maar je betaalt met talloze data. Te beginnen je kenteken. Het is dus een val. Ze hebben niks te maken met mijn kenteken als ik mijn banden op spanning wil brengen. Dijksma is een oerlelijk gedrocht.

 11. Kijk ook eens wat er in London gebeurt met ULEZ, in Parijs, in de Duitse steden. In Londen zagen de bladerunners die Cameras gewoon om. En terecht. When tyranny becomes law rebellion becomes duty. Het is niet zo dat ze "zomaar wat doen", het is een groot gecoördineerd plan. Dit heeft niets te maken met schone lucht. De lucht in de steden is in 200 jaar niet zo schoon geweest. Het gaat om controle over de burger. De "volksvertegenwoordigers" rollen heimelijk deze agenda uit. Ze informeren ons niet, ze liegen ons voor terwijl ze heimelijk de macht grijpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *