Geen widgets gevonden in de zijbalk

De volledige uitzending van blckbx today #241 van vrijdag 10 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-10

We verkennen de wereld van hypnose en onderzoeken welke neurotechnieken politici gebruiken om kiezers te beïnvloeden tijdens deze Tweede Kamerverkiezingen.

Desk: gedragsdeskundige Romy Quint, redacteur Laura Oorschot en privacy-expert Wesley Feijth.

Crowdfunding: nieuwe studio voor programmering met ‘perspectief’ 🎥🎙🎬
Help je mee ons doel te behalen? ➡️ https://www.blckbx.tv/perspectief

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

13 gedachten over “De rol van hypnose in verkiezingscampagnes”
  1. Politieke stemmingmakerij is één grote framepartij c.q. toneelstuk, van begin tot eind. Zo'n onzin, verkiezingen, gaat helemaal nergens over. Tijd voor verandering. Er moeten toch betere manieren zijn om ren land te besturen

  2. De mensen zijn te lui geworden en willen of kunnen zelf niet meer na denken , ze lullen die MsM na en zeggen ja maar ik heb het gehoord bij de media terwijl juist die media vuist diep in de klauwen van de Deepstate/Zionisten zitten en vallen altijd voor de term complottheorie als ze het ergens niet mee eens zijn .
    Deze term is door de CIA verzonnen na de moord op JFK en word door de media nog steeds gebruikt om van de waarheid weg te blijven , de mensen worden een Dystopische wereld in gerommeld en velen willen dit nog steeds niet geloven en denken dat pinnen makkelijk is maar gewoon de op naar voor een Dictatoriale en tirannieke wereld waar je als mens helemaal geen vrijheid meer zal hebben , en als je ze dit voorlegd zeggen ze DOMWEG zo vaart zal het niet lopen terwijl ze al voor een niet bestaand virus een prikje of 5 namen , de mensheid is dom en lui geworden en zal nog mal op kijken als alles wat de door hun genoemde wappies overal gelijk in krijgen , want niet een keer zaten de wappies er naast NIET EEN KEER , nou wegkijkende linkse honden ik zou maar eens gaan luisteren naar die wappies want wappie weten het zeker en hebben ALTIJD GELIJK !!!!!

  3. Laat je niet misleiden als je kiest voor visie en toekomst en vrijheid steun en kies Forum. De enigste partij die transparant en onderscheid zich van andere partijen dat zij geen verbintenis hebben gehad met het kartel. Dus stem 22 Nov op Forum.

  4. De bevolking wordt door MSM selectief geïnformeerd met het doel alle neuzen één kant op te krijgen, niet om ze een realistisch beeld te geven. Opmerkelijk is dat iedere dag wel ergens voor gewaarschuwd wordt. Dé kleurcodering om aan te geven hoe gevaarlijk het buiten kan zijn. Je bent nergens meer veilig⁉️overal dreigt gevaar ⚠️ nu óók in huis, het is een wonder als je aan het einde van de dag nog leeft🌬. Koken op gas, meeroken, dé houtkachel, het leven in huis is ineens vol risico’s☠️. En dan heb ik het niet over dé afgelopen Corona periode waarin we vooral dé 💉moesten nemen, we doen hét samen, samen voor de ander.
    Het is cognitieve gedragstherapie, niks anders.

  5. De rol van IQ is groter. Leg het gemiddelde er naast dan is helder dat de meesten niet bijster intelligent zijn. Daarom stemmen die op dat linkse volk. Die zie je tussen de reclames van hun favoriete series 🤡

  6. Rob Jetten werd vanaf zijn debuut in de politiek al Robot Jetten genoemd. Hij neemt vaak helemaal niet echt actief deel aan de dialoog maar herhaalt gewoon riedeltjes en beschuldigingen waar zijn kiezers vatbaar voor zijn. Zijn er wel steeds minder geloof ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *