Geen widgets gevonden in de zijbalk

“De Roadmovie van het jaar!” Met een absolute sterrencast, heerlijke muziek maar vooral hoop…

Afgelopen week reisde programmamaker Flavio Pasquino samen met een cameraploeg door het land om een heuse “roadmovie” te maken waarbij hij belangrijke mensen bezocht, die in het publieke debat een grote rol hebben gespeeld. De uitzending zit vol met heerlijke muziek en belangrijker nog…heel veel hoopvolle berichten, tips en positiviteit waarmee we 2022 in kunnen op weg naar een betere wereld.

Sterrencast

De uitzending zit vol met bekende namen zoals:

Wim Hof alias The Iceman, viroloog en vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bosche, Prof. Dr. Bob de Wit, Prof. Dr. Cees Hamelink, ID&T oprichter Duncan & Lisca Stutterheim, huisarts Felix van der Wissel, plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, immunoloog Prof. Dr. Theo Schetters en de familie Verhoeven (van Lisette) waar – net als bij alle andere namen – een belangrijke uitzending aan is gewijd in het afgelopen jaar.

Professor & Friends

De uitzending is omlijst door happy jazz van de band Professor & Friends. Prof. Dr. Cees Hamelink (oprichter van de band en zelf muzikant) opperde het idee om een muzikale uitzending op te tuigen om wat positiviteit te brengen op ons kanaal. Al snel was idee geboren voor een roadmovie waarbij programmamaker Flavio Pasquino op bezoek gaat bij interessante gasten door het land, maar vooral op pad gaat voor een sprankje hoop. Maar liefst 4 songs speelde de band, die in de montage maar deels worden getoond omdat ze niet centraal staan maar de uitzending ondersteunen. Wil je de 4 songs integraal bekijken/beluisteren, dan vind je ze onderin dit bericht.

Muzikanten Professor & Friends:

Rebecca Lobry (vocals), Jean Louis van Dam (piano), Jeroen de Rijk (percussie), Jurre Hogervorst (contrabas), Cees Hamelink (accordeon en vibrandoneon).

Wil je uitzendingen terugkijken die we eerder maakten over de gasten die we bezochten? Hier is de lijst:

“Massa mRNA Vaccinatie is onnodig en roekeloos”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.

Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

“Boosters verergeren de zaak” legt Viroloog & Vaccinoloog Dr. Geert Vanden Bossche uit…

Wim Hof (Iceman) over Macht, Body- en Mindcontrol en Gezondheid!

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

Hieronder tref je de 4 songs die de uitzending hebben omlijst maar hier dus integraal zijn te bekijken en beluisteren. Veel plezier ermee!

“Amor” https://rumble.com/vrn41v-smile.html
”Smile” https://rumble.com/vrn41v-smile.html
”On the sunny side of the street” https://rumble.com/vrn3x5-on-the-sunny-side-of-the-street.html
”Fools rush in” https://rumble.com/vrn407-fools-rush-in.html

Door Ruby Lane

12 gedachten over ““De Roadmovie van het jaar!” Met een absolute sterrencast, heerlijke muziek maar vooral hoop…”
  1. Dankjewel voor deze mooie aflevering Flavio, en nog vele malen meer bedankt voor de mogelijkheid om op 1 januari in het IJsselmeer te zitten met Wim Hof, en mijn favoriete programma maker in het echt aan het werk te zien. Je bent een Strijder! Waar mensen zich alleen voelen en gaan twijfelen aan zichzelf, laat jij zien dat we met velen zijn en dat de wetenschap achter ons staat. Veel 'wetenschappers' misschien niet, maar de feiten des te meer. Op 1 januari was ik nauwelijks hersteld van Corona met mijn overgewicht, maar anderhalf jaar WHM doet vele malen meer dan 1,2 of 3 expirementele prikjes. Je vraagt mensen naar hun lichtpuntje? Voor mij ben jij dat. Je bent een bijzonder mens!

  2. Erg, dat de professor zo wordt geboycot. Hij blijft gelukkig positief. Maar zijn opdrachtgevers die hem nu links laten liggen zijn geen knip voor de neus waard.

  3. Bedankt blbxtv, mede dankzij jullie houden wij hoop en blijven beter in het licht.. ❤️🙏 de beste wensen voor 2022 ❤️🙏

  4. Flavio en alle medewerkers. Ik ben heel blij met al jullie uitzendingen. Hou vol. Ook voor jullie veel liefde, verbondenheid, gezondheid en dat de waarheid boven mag komen drijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *