Geen widgets gevonden in de zijbalk

Kijk de hele uitzending via https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/15-03-2022/VPWON_1339236

=====

Vanaf nu zijn wij iedere dinsdag en donderdag live te zien op NPO1 met Ongehoord Nieuws.

Luister ook naar onze podcasts op Spotify:
Ongehoord Nieuwscafé:
https://open.spotify.com/show/1hsyYQAj5ZB3mnVuvldFtC
Ongehoorde Verhalen:
https://open.spotify.com/show/5Ri4ve652g280X0MvRWeP9

Of via de NPO:
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoord-nieuwscafe
https://www.nporadio1.nl/podcasts/ongehoorde-verhalen

Volg onze social media accounts:
Twitter: https://twitter.com/ongehoordnedtv
Facebook: https://www.facebook.com/ongehoordnederlandtv
Instagram: https://www.instagram.com/ongehoordnedtv/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ongehoordnederlandtv

Word lid: https://ongehoordnederland.tv/word-lid/
En doneer: https://ongehoordnederland.tv/steun-on-met-een-donatie/

23 gedachten over “De reactie van omroep ON! op het verwijt gemaakt in uitzending Zembla van 10 maart.”
 1. Zal waarschijnlijk veel vergen, maar hoe te gek zou het kunnen zijn als iemand (ON bijvoorbeeld) daarwerkelijk nieuws vanuit de loopgraven kan leveren in plaats van de troep die we nu krijgen.

 2. Iedereen heeft recht op z'n eigen mening, maar niet op z'n eigen feiten. In deze oorlog is er maar 1 schuldige en dat is Rusland. En dat zijn de feiten. Dus succes met de meningen.

 3. Denk je dat dit indruk gaat maken ? Jullie zullen en moeten worden geframed als spreekbuis voor
  extreem rechts. Het doet er totaal niet toe of dit ook waar is. Sterker nog: men WEET
  dat dit onzin is (want je moet wel echt achterlijk zijn om een dergelijk standpunt te huldigen)
  maar die waarheid past niet in hun kraam

 4. Ben blij met jullie ga zo door want wij steunen jullie wij zijn die leugens van de mediacircus zat ,die draaien alles om nooit de waarheid

 5. Baudet klaagt dat er in Nederland geen open discussie kan worden gevoerd maar wel Poetin aanbidden. Ga maar eens een oppositiepartij in Rusland aanvoeren, misschien dat dat wat perspectief op de zaak geeft.

 6. overheid is weer lekker bezig zo te zien eerst huig plug weer op gepakt van de week en zit nog steeds vast en nu ook willem engel 🤔

 7. Dit is echt zo triest de manipulerende hypocriete dubbele standaard westerse media. Wij zijn niet doof stom en blind we zien hoe ze alles verknippen en verdraaien we trappen en niet meer in ze doen alsof putin zonder geen enkele aanleiding aanvalt. Terwijl ze zelf me nazi's en terroristen samenwerken en bewapenen echt triest. Kan je het je voorstellen zelenscky die zogenaamd van zijn volk houdt ze de dood injaagt van joodse afkomst die aan tafel zit met nazi's en terroristen. Hypocrisie ten top. En uit de panamapapers blijkt dat hij 1.3 miljard op zijn rekening heeft en een villa van 30miljoen in USA. En de censuur van de westerse media waar putin jaloers van wordt.

 8. Chapeau!! Als er een partij zich schuldig maakt aan het verspreiden van leugens dan zijn het wel de gevestigde oude "nieuws" partijen in de MSM….hun tactiek om alles te betichten van leugens wat niet in hun eigen narratief valt is zo oud en doorzichtig als wat, wij trappen er niet meer in! Ga zo door ON!

 9. Het gaat niet om voor of tegen .. het gaat er om ..hoe meer mensen hun visie geven uit verschillende invalshoeken hoe beter je kunt overzien .. en daar geeft jullie omroep de gelegenheid voor .. en dat is zo als het hoort te zijn . Er zijn altijd meerdere kanten aan een verhaal. En ze moeten allemaal gezien of gehoord kunnen worden .. prima hoe jullie dat doen ..thnx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *