Geen widgets gevonden in de zijbalk

De politie INTIMIDEERT kritische burgers thuis! Maar dat wordt niet gepikt!

29 gedachten over “De politie INTIMIDEERT kritische burgers thuis! Maar dat wordt niet gepikt!”
 1. Meneer staat geregistreerd om "kennis mee te maken". Voor de context wel enigszins belangrijk. Ik ken hem niet maar voor het zelfde geld is het een sex delinquent die onder toezicht staat.,

 2. Jammer dat je je zo laat gaan! Die agent wil dat je opgefokt raakt. Blijf rustig vraag je vraag en als je geen antwoord krijgt ga dan naar binnen. De mensen die je film zien weten dan genoeg en jij bespaard je frustratie en energie.

 3. In 40-45 voerde de politie ook gewoon alle befehlen uit, zonder vragen te stellen.
  Je mag in Nederland alles, zolang het maar niet de waarheid boven tafel brengen is.
  Of rechtser dan Stalin zijn.

 4. Eerst bedreigen met "als je wegloopt wordt het genoteerd en krijg je een negatieve consiquentie."
  Maar zodra meneer terug komt en vraagt wat voor negative consiquenties hij kan krijgen.. Wordt er niet op zijn vraag geantwoord…
  Lekker gewerkt pik!

  PS: En dan durven te zeggen dat het geen bedreiging is.

 5. Het monopoly van geweld is bij de politie en het leger gelegd onder voorwaarden dat zijn de mensen beschermen. Als de politie en het leger die bescherming niet kunnen, willen geven aan de mensen, Waarom zouden dan de mensen zich dan nog aan dit convenant moeten houden?

 6. Wel waar agentje, want je begon al meteen met dreigen, als jij niet naar mij luistert heeft dat negatieve consequenties. Het lijkt er toch sterk op dat jij ook zo'n machtsgeil slaafje bent, of vergis ik me nou?

 7. Hmmmm, ok, dat kon ook anders, van Beide kanten.
  De opmerking "negatieve consequenties…."niet ok, maar dan moet hij ook de kans krijgen om daar uitleg over te geven, en die krijgt hij niet ..

 8. Nee Kafka, met deze bijdrage sla je de plank mis. De politie komt niet voor niets aan de deur. Bovendien is de filmer een rare aso snuiter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *