Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het verzamelen van specifieke klantenervaringen uit de verstrekte bronnen geeft een beeld van een overvloed aan negatieve aspecten die consumenten hebben ervaren met Caiway en Delta internetproviders:

 1. Slechte klantenservice: Klanten melden frustratie over de kwaliteit van de klantenservice, inclusief lange wachttijden en onvoldoende oplossingen voor hun problemen.
  2. Problemen met glasvezelaansluiting: Er zijn klachten over beloofde glasvezelaansluitingen die niet worden gerealiseerd, wat leidt tot ontevredenheid bij de klanten.
  3. Langzame modems: Sommige gebruikers ervaren problemen met de snelheid van hun internetverbinding, wat wijst op mogelijk verouderde of ondermaatse modems.
  4. Onbetrouwbaar internet: Klanten melden onbetrouwbaar internet, met frequente onderbrekingen en inconsistenties in de verbinding.
  5. Hoge kosten vergeleken met de geleverde dienst: Enkele ervaringen duiden op ontevredenheid over de prijs-kwaliteitverhouding van de aangeboden diensten.
  6. Moeilijkheden bij het opzeggen van contracten: Er zijn meldingen van klanten die problemen ondervinden bij het opzeggen van hun abonnement, inclusief complexe procedures en onverwachte kosten.
  7. Beperkte pakketopties: Sommige consumenten vinden de beschikbare pakketten beperkt en niet afgestemd op hun specifieke behoeften.
  8. Gebrek aan transparantie: Klanten uiten frustratie over een gebrek aan duidelijke communicatie en transparantie over diensten, kosten en voorwaarden.
  9. Technische problemen met TV-diensten: Naast internetproblemen ervaren sommige klanten ook technische storingen met hun TV-service.
  10. Lange installatietijden: Er zijn klachten over lange wachttijden voor de installatie van de dienst, wat leidt tot ongemak en ontevredenheid bij nieuwe klanten.

 

Deze punten zijn samengesteld uit algemene thema’s en specifieke klachten die naar voren komen
uit de beschikbare bronnen en geven een overzicht van enkele negatieve ervaringen die klanten hebben gehad met Caiway en Delta.

Dat dit het topje van de ijsberg betreft, blijkt achter de schermen van ons onderzoek.
Binnenkort nog heel veel meer hierover.

Bronnen:
– [trustpilot.com – DELTA reviews](https://nl.trustpilot.com/review/www.delta.nl)
– [radar.avrotros.nl – Klachtenregen over providers Caiway en Delta](https://radar.avrotros.nl/artikel/klachtenregen-over-providers-caiway-en-delta-54449)
– [trustpilot.com – Deltafibernederland reviews](https://nl.trustpilot.com/review/www.deltafibernederland.nl)
– [prijsvergelijken.nl – Delta klanten reviews](https://www.prijsvergelijken.nl/internet-vergelijken/reviews/delta/delta-klanten-reviews/)
– [gathering.tweakers.net – [Delta glasvezel] Ervaringen & Discussie](https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1917770)
– [facebook.com – CaiWay (DELTA) Gebruikers Ervaringen](https://www.facebook.com/groups/caiwaygebruikerservaringen/?locale=nl_NL)

 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *